Free Premium Wordpress ThemesSmall Business Web DesignIsland VacationsFree Web DirectoryOnline Shopping Philippines

ΦΩΚΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ

201

201Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου γίνεται η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φωκίδας. Ο Φωκικός, η ομάδα της πόλης μας, η ομάδα της καρδιάς μας, βρίσκεται μπροστά σε ένα νέο ξεκίνημα κι αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας τον Απόλλωνα Ευπαλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτες μας σας καλούν να ενισχύσετε την ομάδα μας στη νέα πορεία που έχει χαράξει και να της δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ώθηση που χρειάζεται για τη νέα χρονιά!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΦΩΚΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ

Όλοι κοντά στην ομάδα μας!

Γιατί ο Φωκικός είναι ο κόσμος του!

Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 7χρονη

201

201Σοβαρό ατύχημα με θύμα ένα 7χρονο κοριτσάκι σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Επαρχιακή Οδό Χανίων Αυλωναρίου – Λεπούρων στην Εύβοια.

Περίπου στις 18:30 το κοριτσάκι που βρισκόταν στο σημείο μαζί με μια φίλη της μητέρας της, ξέφυγε της προσοχής της και προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα.

Εκείνη την ώρα ένα αυτοκίνητο με οδηγό μία 34χρονη που περνούσε παρέσυρε τη μικρή τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Αρχικά το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Τα αίτια του τροχαίου εξετάζει το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Απέρριψε η εκλογική επιτροπή το αίτημα του κ Μυταρά για περισσότερες κάλπες

201

201Το αίτημά του για περισσότερες κάλπες στις επιμελητηριακές εκλογές στη Φωκίδα, το οποίο απέρριψε η εκλογική επιτροπή,  γνωστοποίησε χτες ο υποψήφιος πρόεδρος κ Μυταράς ο οποίος επιπλέον σημειώνει ότι “θέμα δεν έχει κλείσει, καθώς σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει η δυνατότητα υπάρχει ακόμα”
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ Μυταρά.

«Αίτημα του Β. Μυταρά για περισσότερες κάλπες στις
Επιμελητηριακές εκλογές της Φωκίδας

Η διενέργεια των Επιμελητηριακών εκλογών του ερχόμενου Δεκεμβρίου αποτελεί για τον επιχειρηματικό κόσμο της Φωκίδας μία κρίσιμη στιγμή. Η παράταξή μας «Ανάπτυξη- Αλληλεγγύη» και ο επικεφαλής της Ευάγγελος Μυταράς κατέθεσε στις 10 Οκτωβρίου αίτημα προς την εκλογική επιτροπή για την πραγματοποίηση των εκλογών σε περισσότερες της μίας ημέρες, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί. Στο αίτημα αναφέρεται συγκεκριμένα μεταξύ άλλων:
«Λόγω της γεωγραφικής μορφολογίας που παρουσιάζει ο Νομός μας, με κύρια χαρακτηριστικά τις μεγάλες αποστάσεις, αλλά και το επικίνδυνο οδικό δίκτυο, εκτιμούμε πως η πραγματοποίηση των εκλογών και στις απομακρυσμένες περιοχές του Ευπαλίου και του Πολυδρόσου θα επιτρέψουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών του Επιμελητηρίου, άρα και την καλύτερη δυνατή έκφραση της βούλησής τους. Η συγκεκριμένη διαδικασία άλλωστε προβλέπεται στο εκλογικό προεδρικό διάταγμα, για την ανάδειξη Διοικητικών Συμβουλίων στα Επιμελητήρια της χώρας, 372/92, αρθρ.1,  παρ. 4″.
Στην απάντησή της η εκλογική επιτροπή, μετά από συνεδρίασή της στις 11 Οκτωβρίου, κάνει γνωστό πως το αίτημα δε γίνεται δεκτό, καθότι η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών έχει ήδη οριστεί κατά την 1η συνεδρίασή της (28.8.2017), όπως ακριβώς προβλέπεται από το άρθρο 2 του ΠΔ 372/1992, όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει.
Για την παράταξή μας το συγκεκριμένο ζήτημα κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς εάν το αίτημα γινόταν αποδεκτό τότε θα δινόταν η ευκαιρία σε πολύ περισσότερα μέλη του Επιμελητηρίου να εκφραστούν για τα δρώμενά του μέσω της εκλογικής διαδικασίας. Δηλώνουμε δε, πως ως θέμα δεν έχει κλείσει, καθώς σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει η δυνατότητα υπάρχει ακόμα. Σύντομα θα ενημερώσουμε τα μέλη του Επιμελητηρίου για περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ανάπτυξη- Αλληλεγγύη»
υποψήφιος πρόεδρος Επιμελητηρίου Φωκίδας
Ευάγγελος Μυταράς

Ψήφισμα από τον Σ.Π.Ο.Α.Κ. ενάντια στη λειτουργία νέων μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας στη Δεσφίνα

201

201Ψήφισμα ενάντια στην αδειοδότηση λειτουργίας νέων μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας στην περιοχή «Όρμου Βερεσέ» Κόλπου Αντίκυρας,Δ.Ε. Δεσφίνας υιοθέτησε ομόφωνα ο Σ.Π.Ο.Α.Κ.και αναφέρει τα εξής:

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Π.Ο.Α.Κ., που πραγματοποιήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2017 στην Ναύπακτο, με ΟΜΌΦΩΝΗ απόφαση των παρισταμένων μελών δηλώνουμε την αντίθεσή μας ως προς την αδειοδότηση λειτουργίας νέων μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας στην περιοχή «Όρμου Βερεσέ» Κόλπου Αντίκυρας, Δήμου Δελφών Ν. Φωκίδας, από την εταιρεία GOLDEN FISH FARM Α.Ε., σε ένα ήδη βεβαρημένο θαλάσσιο περιβάλλον και σας γνωρίζουμε ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι αντίθετη με την υπό ανακήρυξη ένταξη του Κορινθιακού Κόλπου στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο NATURA.

Το εν λόγω ψήφισμα θα αποσταλεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

Για το Δ.Σ. του Σ.Π.Ο.Α.Κ.
Ο Πρόεδρος
Σταμάτης Χαλβατζής
Δημοτικός Σύμβουλος Θηβαίων

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ για την 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

201

201Πριν από 77 χρόνια, το 1940, εκφράσαμε όλοι μαζί την αποφασιστικότητά μας να πούμε ΟΧΙ σε μια εύκολη επιλογή. Αποφασίσαμε να πολεμήσουμε για
την ελευθερία ! την ειρήνη ! και την αξιοπρέπεια !
Όπως τότε, έτσι και σήμερα, δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα. Όχι πια στο πεδίο των πολεμικών μαχών, αλλά σε ένα νέο, δύσκολο, σκληρό και πολυσύνθετο πεδίο, σε μια παγκόσμια οικονομία. H χώρα δίνει τον δικό της μεγάλο αγώνα, που,  αποτελεί φόρο τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία μας, αλλά και ένδειξη σεβασμού στην ύπαρξή μας, στο κοινό μας μέλλον, που διαμορφώνουμε με αξιοπρέπεια, πατώντας στις δικές μας δυνάμεις.
Τιμούμε, στις 28 Οκτωβρίου, το »ΟΧΙ» των Ελλήνων απέναντι στην αξίωση παράδοσης και υποταγής της Πατρίδας μας !
Τιμούμε εκείνους που δεν δίστασαν να προσφέρουν, ακόμη και τη ζωή τους, για την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια, την Ελευθερία, τη Δημοκρατία !
Τιμούμε εκείνους που έκαναν ολόκληρη την Ανθρωπότητα να μιλά για το μεγαλείο, τις αρετές και την προσφορά των Ελλήνων στην Ευρώπη και τον Ελεύθερο Κόσμο !
Ο φετινός εορτασμός  της επετείου του ΟΧΙ ας αποτελέσει την αφετηρία για την ανάταση και την ανάταξη της Πατρίδας μας!  Να βγούμε από την κρίση και να σταθούμε μόνοι μας στα πόδια μας, με αξιοπρέπεια και περηφάνια !
Γιατί, οι Έλληνες … Μπορούμε !

Χρόνια Πολλά σε όλους!
Ο Δήμαρχος Δωρίδος
Γιώργος Καπεντζώνης

Crash test για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

201

201Ο Ολυμπιακός, αφήνει πίσω του το ματς-διαφήμιση στο «Καμπ Νόου» και επικεντρώνεται σ” αυτό με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

σημεία που μπορούν να κρίνουν ένα ματς, ο νικητής του οποίου θα πάρει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο… άχαστος Λεμονής (για το πρωτάθλημα) κι ο Λουτσέσκου που δεν έχει νικήσει ποτέ τον Ολυμπιακό. Οι Φορτούνης- Ανσαριφάρντ και Πάρντο και από την άλλη, οι Βιεϊρίνια, Πρίγιοβιτς και Κάμπος ή Πέλκας. Το γεμάτος «Καραϊσκάκης» και τα… στημένα.

Ολυμπιακός

Όπλο: Η καρδιά του πρωταθλητή πάντα παίζει ρόλο σε τέτοιου είδους ματς. Πόσω μάλλον όταν αυτή είναι πληγωμένη. Ο Λεμονής έχει ετοιμάσει την ομάδα του γι αυτό το ματς, που με νίκη θα ανακτήσει η ομάδα του την ψυχολογία της και ξεκάθαρα θα… τσακίσει αυτή του ΠΑΟΚ που είναι στον… Θεό. Εκτός από το γεμάτο «Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός έχει και παίκτες που μπορούν να το… καθαρίσουν. Ο Πάρντο είναι ένας παίκτης που… διψάει να αποδείξει ότι αξίζει να είναι στην 11άδα. Συν τις άλλοις, οι «ερυθρόλευκοι» θα ποντάρουν πολλά και στις συνεργασίες των Φορτούνη-Καρίμ. Θυμηθείτε το υπέροχο γκολ που είχαν πετύχει στην ΑΕΛ, ενώ κι ο Οτζίτζα βρίσκεται καλά με τον Ιρανό (θυμηθείτε την ασίστ-τακουνάκι) στη Νέα Σμύρνη.

Στημένα: Ο Ενγκελς σκόραρε στο 12′ στο ματς με την Ξάνθη από εκτέλεση κόρνερ του Σεμπά. Το πλάγιο δεν μπορεί να θεωρηθεί στημένο όπως είναι το κόρνερ ή το φάουλ αλλά είναι δεδομένα στατική. Ετσι ο Μάριν έπιασε στον… ύπνο την άμυνα της ΑΕΚ. Ο Φορτούνης εκτελεί το φάουλ στο 19′ κι ο Σισέ κάνει το 1-1 πηδώντας πιο ψηλά από την άμυνα του Πανιώνιου. Και τελευταίο γκολ που πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι από στημένη μπάλα, ήταν αυτό στο «Καμπ Νόου» όπου ο Νικολάου έβαλε το γκολ της ζωής του. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Προπονητής: Ο Τάκης Λεμονής ξέρει πολύ καλά από… ΠΑΟΚ, μιας και είναι αήττητος κόντρα στο «δικέφαλο του Βορρά» ως προπονητής στο πρωτάθλημα. Μάλιστα στις 3 φορές που έχει κάτσει στον πάγκο των πρωταθλητών κόντρα στον ΠΑΟΚ, ως γηπεδούχος, μετρά ισάριθμες νίκες.

Φορτούνης: Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είναι ο παίκτης που με δύο ασίστ του είχε δώσει στις 10/4/2015 τη νίκη στον Ολυμπιακό στην Τούμπα για το πρωτάθλημα. Από το πόδι του είχε σκοράρει κι ο Καμπιάσο για το Κύπελλο στην Τούμπα. Σημαντικό ότι ξέρει πολύ καλά από την κρισιμότητα του ματς κι ο Λεμονής περιμένει πολλά απ” αυτόν στο εν λόγω ματς. Ο καλός Φορτούνης, σε τέτοια ματς, είναι βαρόμετρο.

Η 11άδα του πέρυσι, η 11άδα του σήμερα

Στο αντίστοιχο περσινό ματς, στο τέρμα ήταν ο Καπίνο, ενώ φέτος θα είναι Προτό. Ο Μποτία θα είναι στάνταρ ο ένας στόπερ με τον Νικολάου λογικά να νικάει τον Σισέ (κι οι δύο έχουν σκοράρει από στημένα). Πέρυσι ειδαμε στα μπακ Βιάνα (αριστερά) και Φιγκέιρας. Ο Πορτογάλος δεν αποκλείεται να πάρει θέση στα αριστερά, με τον Ομάρ να παίρνει τη θέση του στα δεξιά.

Το δίδυμο στα χαφ ήταν Μιλιβόγεβιτς-Μάρτινς. Φέτος θα δούμε Ρομαό-Οτζίτζα με τον Φορτούνη, όπως τότε έτσι και φέτος, θα είναι πίσω από τον Ανσαριφάρντ και όχι τον Ιντέγε. Σεμπά-Ελιουνούσι ήταν τότε στα φτερά. Φέτος αναμένεται να δούμε τον Μάριν ή τον Ανδρούτσο αριστερά και τον Πάρντο δεξιά.

ΠΑΟΚ

Όπλο: Η τακτική και αμυντική συμπεριφορά του. Έχει επιβάλλει ο Λουτσέσκου. Απόδειξη τα δύο γκολ που έχει δεχτεί σε 7 ματς, το ένα μάλιστα από πέναλτι. Το κίνητρο η διατήρηση στην κορυφή που θα τον κάνει να στείλει το μήνυμα ότι φέτος είναι έτοιμος για τίτλο.

Στημένα: Δεν έχει μπει ακόμα στην εξίσωση αυτός ο τομέας στο παιχνίδι της ομάδας.

Προπονητής: Ο Λουτσέσκου δεν έχει ξεκινήσει ΠΟΤΕ τον Ολυμπιακό και στο πρώτο του μεγάλο ντέρμπι θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί τόσο σημαντικά παιχνίδια.

Βιεϊρίνια: Ένας παράγοντας ξεχωριστός για το ντέρμπι. Ξέρει απ” αυτά τα ματς και θα βασίσει πολλά πάνω του ο Λουτσέσκου.

Η 11άδα του πέρυσι, η 11άδα του σήμερα

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Παναγιώτη Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, φέτος παραμένει τραυματίας και εκτός ομάδας από τον περασμένο Μάιο, με τον Αργεντινό Ρέι, ο οποίος δεν έχει χάσει ούτε λεπτό σε όλες τις διοργανώσεις (12 σερί 90λεπτά), να είναι στο Νο 1 και πάλι. Ο Σαμπράνο από τη στιγμή που μπήκε δεν έχει… κουνήσει από τη θέση στα στόπερ και θα προτιμηθεί έχοντας παρτενέρ τον Βαρέλα και όχι τον Κρέσπο, όπως πέρυσι.

Λέοβατς και Μάτος δεν αλλάζουν, στα χαφ πέρυσι υπήρχαν οι Τσίμιροτ, Σάχοφ και Κάνιας, με τη θέση του τελευταίου να την παίρνει ο Μαουρίσιο. Αν επιλεγεί ο Σάχοφ τότε αυτομάτως δε θα παίξει από την αρχή ο Ελ Καντουρί, είναι ένα πιθανό σενάριο..

Δεξιά πέρυσι ήταν ο Κάμπος, ο οποίος διεκδικεί θέση και φέτος αλλά προέρχεται από τραυματισμό. Στα εξτρέμ θα ξεκινήσει στάνταρ ο Βιεϊρίνια, ο οποίος προετοιμάζεται από τη μέρα που επέστρεψε γι αυτό το ματς. Ένας εκ των Κάμπος – Πέλκα θα είναι στο άλλο φτερό και αντί του Αθανασιάδη στην κορυφή θα είναι ο Πρίγιοβιτς.

Ανοιχτό για το κοινό το Αβέρωφ με αφορμή την 28η Οκτωβρίου

201

201Να επισκέπτεται το θωρηκτό Αβέρωφ, στη Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, μπορεί το κοινό καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 4 έως τις 6:30.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού διευκρίνισε ότι η τελευταία είσοδος για το κοινό είναι 45 λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του επισκεπτηρίου, τόσο τις πρωινές όσο και τις απογευματινές ώρες – δηλαδή στις 13:45 και στις 17:45 μ.μ αντίστοιχα – για την καλύτερη εξυπηρέτησή του και για την αποφυγή περιττής ταλαιπωρίας.

Το πρόγραμμα αυτό ισχύει μέχρι και ανήμερα της εθνικής επετείου. Από την επόμενη ημέρα, στις 29 Οκτωβρίου, δηλαδή, οι ώρες επισκέψεως του κοινού για το απόγευμα θα είναι από τις 15:00 έως τις 17:30 μ.μ. ( τελευταία είσοδος 16:45 μ.μ).

Ψάχνουν να βρουν ποιος δολοφόνησε την εφοριακό στο νεκροταφείο

201

201Τις φιλικές και προσωπικές σχέσεις της 32χρονης Δώρας που δολοφονήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα το απόγευμα της Τετάρτης στο Β” Νεκροταφείο Αθηνών, ερευνά η Αστυνομία.

Παρότι στην αρχή, πληροφορίες έκαναν λόγο για αίτια και ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στις υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη, η οποία εργαζόταν στο Τμήμα Ελέγχων της Α” ΔΟΥ Πειραιά, φαίνεται πως τώρα οι αστυνομικοί στρέφουν το βλέμμα της στο στενό της περιβάλλον.

Και αυτό γιατί οι 14 μαχαιριές που δέχτηκε το θύμα οδηγεί τους ειδικούς στην εκτίμηση αυτή. «Μιλάμε καθαρά για ένα έγκλημα μίσους, φοβερού μίσους και ενδεχομένως φοβερού πάθους», δήλωσε ο Θ. Κατερινόπουλος, απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. «Αποκλείεται κατά τη δική μου εκτίμηση το έγκλημα της ληστείας».

Για τον ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή Δ. Παπαδημητριάδη, «όταν έχουμε ένα έγκλημα με μένος, όταν έχουμε τόσες πολλές μαχαιριές και ειδικά όταν αυτές ξεκινούν πισώπλατα, σίγουρα συζητάμε για ένα έγκλημα εκδίκησης».

Την ίδια ώρα, τα μέλη της οικογένειας της 32χρονης αλληλοκατηγορούνται για το ποιος φέρει την ευθύνη του θανάτου της Δώρας. Η αδελφή της φέρεται να έγραψε ορισμένα πολύ σκληρά λόγια εναντίον του πατέρα της, τα ξημερώματα της Παρασκευής, λίγο πριν το τελευταίο αντίο στην αδελφή της. Η αδελφή της δολοφονημένης ξέσπασε μετά τις πρώτες δηλώσεις του πατέρα της για τον χαμό της κόρης του.

Μετά την κηδεία της 32χρονης, ο πατέρας της δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Θέλω να βρουν τον φονιά. Τίποτα άλλο. Είμαι χάλια. Δεν έχω μάθει τίποτα. Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί το παιδί να είχε μία σχέση και επειδή χωρίσανε, ήταν μορφωμένο παιδί, να σκότωσε το παιδί. Εγώ περιμένω ότι είναι κάτι από τη δουλειά της».

Ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει και τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν από την οικογένεια για το πρόσωπό του, σημειώνοντας: «Η γυναίκα μου φταίει για όλα. Αν ήμουν εγώ στο σπίτι, αυτό δεν θα γινόταν. Έλεγχα τα παιδιά πάντα πού ήταν. Είχα τον τρόπο μου και μπορούσα να τα ελέγχω. Η Δώρα αν έγινε κάτι, αυτή που ήταν, ήταν από μένα. Δούλεψα σκληρά για τα παιδιά αυτά, μέρα νύχτα και τα μεγάλωσα».

Χθες, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, τον χώρο όπου δολοφονήθηκε, κηδεύτηκε η άτυχη 32χρονη εφοριακός. Η 32χρονη επισκεπτόταν συχνά το νεκροταφείο, όπου έχει κηδευτεί και ένας στενός της φίλος που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Φίλοι και συγγενείς κατέφτασαν στο νεκροταφείο για να πουν ένα τελευταίο αντίο στην κοπέλα που έφυγε από τη ζωή. Η θλίψη και ο πόνος τεράστιος για τους ανθρώπους της Δώρας που θρηνούν τον πρόωρο και τραγικό θάνατό της.

Πότε αλλάζει η ώρα

201

201Αντίστροφα μετρούν οι μέρες για τη στιγμή που θα αλλάξει η ώρα και θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω.

Συγκεκριμένα, η ώρα θα αλλάξει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, όπως γίνεται κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου και θα περάσουμε από τη θερινή στην χειμερινή ώρα.

Για την ακρίβεια, το βράδυ του τελευταίου Σαββάτου του Οκτωβρίου, όταν θα περάσει τις 12 το βράδυ (άρα είναι Κυριακή), όταν φτάσουμε 04:00 ξημερώματα, γυρνάμε το ρολόι μας μία ώρα πίσω, το κάνουμε 03:00.

Η ώρα αυτή θα διατηρηθεί έως τον Μάρτιο του 2018 όπου και θα αλλάξει σε θερινή

Στον εισαγγελέα ο αρχιφύλακας που συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης

201

201Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα της Χίου ο αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου ο οποίος συνελήφθη χθες Παρασκευή το πρωί από συναδέλφους του της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών Χίου την ώρα που παρέδιδε περί τα 50 γραμμάρια ηρωίνης σε γνωστό στην Αστυνομία από άλλες υποθέσεις Χιώτη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο συλληφθείς αρχιφύλακας, με καταγωγή από τη Χίο και πατέρας δύο παιδιών, όπως έγινε γνωστό, υπηρετούσε επί χρόνια στον τομέα μεταγωγής κρατουμένων, και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται τώρα, η ισχυρή πιθανότητα να μετέφερε και άλλες φορές στο παρελθόν ναρκωτικά στη Χίο καλυπτόμενος υπό την ιδιότητα του αστυνομικού.

Ας σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο από πλευράς της Ελληνικής Αστυνομίας.