Free Premium Wordpress ThemesSmall Business Web DesignIsland VacationsFree Web DirectoryOnline Shopping Philippines

Οι Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Δελφών, δεν συμμετέχουν στην πώληση κουπονιών

201

201Από το Τμήμα κοινωνικής προστασίας, αλληλεγγύης και δημόσιας υγείας του Δήμου Δελφών δημοσιεύεται η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε, ότι οι Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Δελφών, δεν συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο στην πώληση κουπονιών, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΑΣ σας παρουσιάζει τη συνέχεια της κινηματογραφικής επιτυχίας του 2015 «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», «

201

201Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΑΣ σας παρουσιάζει τη συνέχεια της κινηματογραφικής επιτυχίας του 2015 «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι | Fifty Shades Darker». Η Αναστάζια (Άνα) Στιλ (Ντακότα Τζόνσον) αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι (Τζέιμι Ντόρναν), έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σ’ έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της. Όμως, ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άνα για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί. Γρήγορα αρχίζει να μαθαίνει για το οδυνηρό παρελθόν των προβληματικών, δυναμικών και απαιτητικών Πενήντα Αποχρώσεών, ενώ ο Γκρέι παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες… Καθώς οι δύο τους προσπαθούν να οικοδομήσουν μία σχέση εμπιστοσύνης με σκοπό τη σταθερότητα, σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος του Κρίστιαν περιβάλουν το ζευγάρι και απειλούν να καταστρέψουν το κοινό τους μέλλον. Το ερώτημα είναι «Μπορεί τελικά η αγάπη να θριαμβεύσει και να αλλάξει έναν άνθρωπο;».

 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/02 ΣΤΙΣ 21:00

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/02 ΣΤΙΣ 21:00

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/02 ΣΤΙΣ 21:00

Σφράγισμα της παιδικής χαράς Κίρρας – Επιστολή τοπικής συμβούλου

201

201Μετά από παράπονα πολλών οικογενειών έγινα αποδέκτης της απαράδεκτης εικόνας σφραγίσματος της παιδικής χαράς της Κίρρας χωρίς καμία ειδοποίηση – πινακίδα εκτός του ανωτέρω χώρου που να αναφέρονται οι λόγοι ύπαρξης της κλειδαριάς και καμία φυσικά αναφορά της Προέδρου της Κίρρας που αποτελεί άλλωστε και βασική μέριμνά της η καλή κατάσταση και η ασφάλεια των εγκαταστάσεων των παιδικών χαρών και οφείλει να συνεργάζεται με τον υπεύθυνο λειτουργίας των παιδικών χαρών του δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 82του Ν.3852/2010.

Η ανικανότητα της παρούσης δημοτικής αρχής δεν έχει προηγούμενο και φυσικά το επισφράγισμά της είναι η απόφαση της αριθμ 37/30-01-2017 Οικονομικής Επιτροπής όπου η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Ανδρεοπούλου προσφεύγει στο νόμο για να ζητήσει νομική υποστήριξη για την ΕΓ2-2016/454 παραγγελία Εισαγγελέα και για την παράλειψή της να εφαρμόσει την νομοθεσία και την συσσωρευμένη αλληλογραφία του Υπουργείου Εσωτερικών , διότι δεν προέβη στις αναγκαίες και επιβεβλημένες ενέργειες για την πιστοποίηση καταλληλότητας των υφισταμένων παιδικών χαρών εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.

Η παιδική χαρά της Κίρρας , αποτέλεσμα προσπαθειών Προέδρων της τότε αυτόνομης Κοινότητας Κίρρας δέχτηκε γενιές παιδιών για παιχνίδι και ψυχαγωγία και εσείς την σφραγίσατε, τόσο απλά, τόσο σιωπηρά χωρίς προειδοποίηση.

Επιδιώκουμε ουσιαστικό έργο λοιπόν από τη μεριά σας και δημιουργία μίας σύγχρονης παιδικής χαράς , αντίστοιχη της παιδικής χαράς της Ιτέας που παραλάβατε και για να ενθυμούνται όλοι πριν ένα (1) περίπου χρόνο αισθανόσασταν υπερήφανες για την τοποθέτηση ενός παλιού μεταχειρισμένου παιχνιδιού στο χώρο της Κίρρας , που από κάπου αλλού περίσσευε .

ΣΗΜΕΡΑ να σας αποδώσουμε και τα εύσημα για το ΣΦΡΑΓΙΓΜΑ της τελικά !!!

 

Η τοπική Σύμβουλος Κίρρας

Γεωργία Καπαρέλη-Καπούρου

ΔΗΛΩΣΗ του Δημητρίου Καραγιάννη του Νικολάου πρώην Αντιδημάρχου Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Δελφών

201

201Συμπολίτισσες-ες,

Αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να επικοινωνήσω μαζί σας, προκειμένου να γνωστοποιήσω σε όλους σας την απόφαση του Πρωτοδικείου της Άμφισσας (με ημερομηνία 10-02-2017) η οποία με έκρινε ΑΘΩΟ από κάθε κατηγορία.

Η απόφαση αυτή αφορά την υπόθεση δήθεν ατασθαλιών της Σχολικής Επιτροπής στο διάστημα της οποίας προσωπικά προέδρευα.
Οι κατήγοροί μου (Παναγιωτόπουλος – Τσονάκας), πρώην φίλοι – συνεργάτες – συνάδελφοι, με παρουσίασαν ως καταχραστή, παραπέμποντάς με στην Δικαιοσύνη και εκδίδοντας ταυτόχρονα δυσφημιστικό – συκοφαντικό Δελτίου Τύπου για το πρόσωπό μου.

Ακυρώνοντας χρόνια προσφοράς και παρουσίας μου στον ιστορικό αυτό τόπο της Φωκίδας, προσπάθησαν με περίσσεια εμπάθεια και πολιτικό – αυτοδιοικητικό αμοραλισμό να με εμφανίσουν ως κοινό κακοποιό του Δήμου και των πολιτών του.

Με την απόφαση του Πρωτοδικείου, που με παραδίδει «λευκό και αμόλυντο» στην κοινωνία των Δελφών και της Φωκίδας γενικότερα, η προσπάθειά τους αυτή κατέπεσε στο κενό.

Ανεξάρτητα από την θέλησή μου να τους διώξω δικαστικά ή όχι, η ντροπή για αυτή την πράξη αφιλίας, χαιρεκακίας, εμπάθειας, συκοφαντίας θα τους καταδιώκει και θα τους βαρύνει για πάντα (και παντού) και ας έχουν υπόψη τους αυτό που ο θυμόσοφος λαός λέει: «στη ζωή ότι δίνεις παίρνεις και ότι κάνεις το βρίσκεις».

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους-ες εσάς που πιστέψατε σε μένα και είχατε τη βεβαιότητα της αθώωσής μου, όλους-ες, όσους-ες σταθήκατε δίπλα μου εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη βοήθειά σας.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που όχι μόνο μου συμπαραστάθηκε αλλά έδωσε με μοναδική αξιοπρέπεια και υπηρηφάνεια τον δικό της αγώνα (για 2 περίπου χρόνια) για να λάμψει η αλήθεια και να μην κηλιδωθεί στο ελάχιστο το πρόσωπό μου και η ίδια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της νομικής υποστήριξής μου, που αταλάντευτα και δυναμικά έδωσαν το δικό τους αγώνα για την πανηγυρική αθώωσή μου.

Δηλώνω ότι παραμένω πιο δυνατός και πιό «μάχιμος» στις επάλξεις του αγώνα για ένα καλύτερο Δήμο Δελφών, τιμώντας τη διαχρονική εκτίμηση και εμπιστοσύνη σας.

Με τιμή
Δημήτριος Νικ. Καραγιάννης

Στις 71.000 ευρώ τα έξοδα του Δήμου Δελφών για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

201

201Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δελφών θα συζητηθεί το θέμα της πίστωσης των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων. Σύμφωνα με την εισήγηση της δημοτικής αρχής το κόστος θα κυμανθεί στις 71.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εισήγηση το κόστος ανά δημοτική ενότητα για τις βασικές της εκδηλώσεις καθ’όλην τη διάρκεια των Αποκριών, για το οποίο προτείνεται να διαθέσει πίστωση το Δημοτικό Συμβούλιο, είναι:

1.Δημοτική Ενότητα Άμφισσας: 19.000 ευρώ

2.Δημοτική Ενότητα Ιτέας: 8.400 ευρώ

3.Δημοτική Ενότητα Γαλαξιδίου: 10.600 ευρώ

4.Δημοτική Ενότητα Δελφών: 4.000 ευρώ

5.Δημοτική Ενότητα Δεσφίνας: 1.000 ευρώ

6.ΔημοτικήΕνότητα Γραβιάς: 2.100 ευρώ

7.Δημοτική Ενότητα Παρνασσού: 2.100ευρώ

8.Δημοτική Ενότητα Καλλιέων: 800 ευρώ

Οι παραπάνω δαπάνες περιλαμβάνουν ηχητικές και φωτιστικές καλύψεις εκδηλώσεων, προμήθειες αναλώσιμων ειδών και εργαλείων, κατασκευές πρόχειρων εγκαταστάσεων (εξεδρών, κιοσκιών κ.λπ.), εκτυπώσεις–εκδόσεις, προμήθεια κερασμάτων,μεταφορές κ.λπ.

Επιπλέον, για όλο το Δήμο Δελφών και για δράσεις που αφορούν τη συνολική προβολή και επικοινωνία, προτείνονται:

1.Έξοδα τηλεοπτικής προβολής και γενικής διαφήμισης: 6.500 ευρώ

2.Δαπάνες για συναυλίες διαφόρων εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του Τριωδίου: 9.000 ευρώ

3.Έξοδα φιλοξενίας προσκεκλημένων (διαμονές σε ξενοδοχεία, γεύματα, μετακινήσεις κ.λπ.): 7.500 ευρώ

Κάλεσμα εθελοντών για τη »Νύχτα των Στοιχειών» στην Άμφισσα

201

201Από το 1995 στην Άμφισσα, το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς γίνεται η αναπαράσταση της «Νύχτας των Στοιχειών». Αναβιώνoυμε τον μύθο του ταμπάκη Κωσταντή ο οποίος στοίχειωσε στα ταμπάκικα κοντά στην πηγή της Χάρμαινας όταν η αγαπημένη του Λενιώ έπεσε νεκρή από ένα φοβερό κεραυνό…

Πρόκειται επί της ουσίας για την κορύφωση ενός διήμερου εκδηλώσεων που ξεκινά την Παρασκευή το βράδυ στη Χάρμαινα με μουσική, φαγητό, ποτό, κέφι και χορό, τις πρώτες μεταμφιέσεις και το ξύπνημα του Κωνσταντή…

και κορυφώνεται την άλλη μέρα Σάββατο το βράδυ , όταν ως θρυλικό στοιχειό της Χάρμαινας πια και προστάτης των ταμπάκηδων κατά την παράδοση, κατεβαίνει από τα γραφικά σκαλάκια του Αϊ Νικόλα για να αναμετρηθεί μέχρι έσχατων με τα στοιχειά άλλων πηγών, της Τέχολης και του Γκυριζιού, συνοδευόμενο από εκατοντάδες αλλόκοτα πλάσματα, αράπηδες, νεράιδες, ξυλένιους, αχυρένιους, ντεβέτσκες και μποτσνάκδες που ξεχύνονται στα δρομάκια της πόλης για ένα γλέντι μέχρι πρωίας.

Οι εκδηλώσεις φέτος θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Χρηματοδοτούνται από το Δήμο Δελφών, την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φωκίδας , ενώ διοργανώνονται από το Εικαστικό Εργαστήρι Άμφισσας, το Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας και φίλους εθελοντές που ενδιαφέρονται για τις εκδηλώσεις και που αποτελούν την Επιτροπή Στοιχειού.

Φίλες και φίλοι, κάθε χρόνο προβάλλουμε την συνοικία από όπου γεννήθηκε ο μύθος, δημιουργούμε με φτωχά υλικά και τα χρώματα των ταμπάκηδων, επιλέγουμε το ύφος και το χρώμα της παλιάς πόλης, τη μουσική, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα Στοιχειά, γίνονται οι στολές, τοτέμ, μάσκες από δέρμα, πηλό, χαρτί κ.α. Η εξελικτική πορεία όμως της εκδήλωσης που μέχρι τώρα ήταν μεγάλη , οφείλεται κυρίως σε όλους εσάς, τους φίλους εθελοντές που με την προσφορά σας καλύπτονται οργανωτικές ανάγκες, πλαισιώνεται η εκδήλωση και αποκτά μια μοναδική δύναμη συμμετοχής που πάντα μας βοηθά να συνεχίζουμε μαζί…

Φέτος με τα γνωστά προβλήματα που υπάρχουν, η δική σας ενεργή συμμετοχή κρίνεται απαραίτητη και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα την έχουμε. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας περιμένουμε κοντά μας για να μας μείνει αξέχαστη «Η νύχτα των στοιχειών»!!!

• Για τις ανάγκες της εκδήλωσης και κυρίως για όσους επιθυμούν να ενημερώνονται δημιουργήθηκε ένας ιστότοπος στη διεύθυνση: www.harmaina.gr

• Όσοι από τους φίλους της εκδήλωσης επιθυμούν να λάβουν μέρος στην οργάνωση του διημέρου ή να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις οργανωμένα στο πλευρό της οργανωτικής επιτροπής , μπορούν να το δηλώσουν στο λογαριασμό στο facebook με το όνομα: Οργανωτική επιτροπή «Η Νύχτα Των Στοιχειών Άμφισσα» , είτε στο Εικαστικό Εργαστήρι (Σταλλού & Θόαντος τηλ 2265079264).

• Στολές για τους συμμετέχοντες θα δίνονται όπως κάθε χρόνο από το Εικαστικό Εργαστήρι από την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και κάθε ημέρα απόγευμα 18.00 με 20.30.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΜΦΙΣΣΑΣ.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2265079264

Αθώωση Καραγιάννη για την υπόθεση της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Δελφών

201

201Με την αθώωση του δημοτικού σύμβουλου κ. Δημήτρη Καραγιάννη έπεσε χτες στο δικαστικό Μέγαρο Άμφισσας η πολύκροτη υπόθεση που είχε ταράξει τα θεμέλια του δήμου Δελφών και αφορούσε ποσό 11.000 ευρώ από τη σχολική επιτροπή .
Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Καραγιάννης είχε αποπεμφθεί από τη θέση του Αντιδήμαρχου και στη συνέχεια από μέλος της Δημοτικής Αρχής με την κατηγορία ότι δεν απέδιδε το προαναφερόμενο ποσό. Μετά την αθώωσή του θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την πολιτική του πορεία, δεδομένου ότι στο πρόσωπό του ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Παναγιωτόπουλος έχει εξασφαλίσει τον ισχυρότερο πολιτικό του αντίπαλο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ & ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ – Πρόσκληση σε νέα αιμοδοσία

201

201   Το Δ.Σ του Σ.Ε.Α. Άμφισσας ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ  με την αρωγή της Υπηρ. Αιμοδοσίας ΓΝΑ  σας προσκαλεί  όλους στην νέα εθελοντική αιμοδοσία  που διοργανώνεται στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Άμφισσας  την Τετάρτη

08-02-17 μετά τις 17.30 στην οποία συμμετέχει ο Σύλλογος της Θύρα 7 Άμφισσας.

Η Αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στην μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων του ΟΣΦΠ στην θύρα 7 (8-2-81).

Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών μυελού των οστών στο  ΚΕΔΜΟΠ (WWW.XARISEZOI.GR).

Οι ανάγκες σε αίμα είναι συνεχής…

201

 

Όλοι μαζί μπορούμε. Κάθε σταγόνα μετράει…

Με εκτίμηση το ΔΣ

 

Ανακοινωθέν της Ι.Μ. Φωκίδος για την Ι.Μ. Παναγίας Βαρνάκοβας

201

201Στην δυσάρεστη και τραγική θέση βρέθηκε από εχθές η Ιερά Μητρόπολή μας μετά από την ολοκληρωτική καταστροφική πυρκαϊά που ξέσπασε στο ιστορικό μοναστήρι του 11ου αιώνα Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βαρνακόβης την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017.

Η πυρκαϊά ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής (Ναυπάκτου, Αχαΐας, Ιτέας, Μεσολογγίου) έδωσαν μάχη με τις φλόγες για να περισώσουν το ιστορικό μοναστήρι. Η φωτιά λόγω της παλαιότητας των εγκαταστάσεων εξαπλωνόταν με ταχύτητα με αποτέλεσμα το έργο της πυροσβεστικής ήταν αρκετά δύσκολο.

Η καταστροφική πυρκαϊά ήταν ολοκληρωτική για το ιστορικό μοναστήρι. Οι 17 περίπου μοναχές είναι καλά στην υγεία τους και κατάφεραν να σώσουν την θαυματουργική εικόνα της Παναγίας της Βαρνάκοβας καθώς και τα Ιερά Λείψανα της Μονής.

Σε λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση των δυνάμεων της πυροσβεστικής, η Ιερά Μονή Παναγίας Βαρνακόβης θα ξεκινήσει της προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών με την βοήθεια της Ιεράς Μητροπόλεως αλλά και του κόσμου.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των μοναζουσών της Ιεράς Μονής και κάνει έκκληση προς τους πιστούς γνωρίζοντας την κρισιμότητα της οικονομικής συγκυρίας, ώστε να βοηθήσουν προκειμένου να αρχίσει εκ νέου η ανοικοδόμηση του ιστορικού μοναστηριού, καθώς και η επιβίωση των 17 μοναζουσών.
Για την ανοικοδόμηση της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βαρνακόβης, η Ιερά Μονή άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο μπορούν να συνδράμουν όσοι το επιθυμούν για την αναβίωση και πάλι της ιστορικής μονής. Ο λογαριασμός έχει ανοιχτεί στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και ο αριθμός είναι:
IBAN Λογαριασμού GR7101104260000042654500125
Επίσης για πληροφορίες σχετικά με τη μονή μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο της Ιεράς Μητροπόλεως 22650 28224 και στο τηλ. της Μονής 6946 248 615.

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ – «Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ | LIVE BY NIGHT».

201

201Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΗ ΑΜΦΙΣΣΑΣ σας παρουσιάζει την αστυνομική περιπέτεια «Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ | LIVE BY NIGHT». Βοστόνη, δεκαετία του ’20. Η ποτοαπαγόρευση έχει ως αποτέλεσμα την άνθιση ενός ολόκληρου δικτύου παράνομων αποστακτηρίων, υπόγειων μπαρ, γκάνγκστερ και διεφθαρμένων αστυνομικών. Ο Τζο Κάφλιν, ο μικρότερος γιος ενός διακεκριμένου αστυνόμου της Βοστόνης, έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής που διαφέρει από την αυστηρή και καθώς πρέπει ανατροφή του. Έχοντας στον ενεργητικό του πλειάδα μικροκλοπών, πλέον εργάζεται για έναν από τους πιο διαβόητους μαφιόζους της περιοχής. Ο Τζο απολαμβάνει τη χλιδή, την ένταση και την κακή φήμη του παρανόμου. Όμως, η ζωή στη σκοτεινή πλευρά έχει το τίμημά της…

 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/02 ΣΤΙΣ 20:30

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05/02 ΣΤΙΣ 18:00

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 06/02 ΣΤΙΣ 20:30