Free Premium Wordpress ThemesSmall Business Web DesignIsland VacationsFree Web DirectoryOnline Shopping Philippines

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ

201

201ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η υγεία είναι το ποιο επιθυμητό αγαθό στον Κόσμο. Οι αρχαίοι Έλληνες αναγνώριζαν την αξία της γι αυτό και τη λάτρευαν σαν θεά.

Η υποστελέχωση, οι αργές γραφειοκρατικές διαδικασίες, το μη μόνιμο προσωπικό, η αδιαφορία , ο ωχαδερφισμός είναι κάποιες από τις μάστιγες των Δημοσίων Υπηρεσιών.  Με την υγεία μας όμως δεν έχει δικαίωμα να παίζει κανείς.

Αυτοί που ορίζουν τις τύχες του Νομού μας μάλλον δεν εκτιμούν αρκετά το δώρο της υγείας ή μάλλον της υγεία μας ιδιαίτερα .

Το Νοσοκομείο μας έχει εικόνα απαξίωσης. Την ίδια και χειρότερη ακόμα κατάσταση ακόμα βιώνουν και τα κέντρα υγείας. Το Κέντρο αποκατάστασης ΑΜΕΑ αν και είναι έτοιμο από χρόνια κι έχουν δοθεί εκατομμύρια για υπερσύχρονα μηχανήματα αυτά σκουριάζουν μέσα στις ζελατίνες τους , οι πάσχοντες αναγκάζονται να πηγαίνουν Λαμία η Λειβαδιά ,  πλήρης εγκατάλειψη και απελπισία .

Ο Πατέρας της Ιατρικής ο Ιπποκράτης είπε «Κάλλιον το προλαμβάνειν η το Θεραπεύειν» Γι αυτό και μείς πρέπει να κάνουμε στην άκρη πολιτικές πεποιθήσεις και προσωπικές διαφορές και να απαιτήσουμε το στοιχειώδες για κάθε πολιτισμένη Κοινωνία. Να δώσουμε το δικαίωμα στη ζωή σε μας και στους συνανθρώπους μας και όχι στην ευθανασία που οι πολιτικοί ηγέτες δίνουν στον τόπο μας στερώντας μας σημαντικές Νοσοκομειακές Υπηρεσίες.

Σας Καλούμε όλους την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 17:00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών στην Πλατεία Κεχαγιά στην Άμφισσα για να συζητήσουμε για τον συνάνθρωπο, για το υπέρτατο αγαθό την Υγεία που κάποιοι καπηλεύονται στη δική μας πλάτη και στην πλάτη των παιδιών μας.

Ιδιωτική Πρωτοβουλία Πολιτών

Στην Αράχωβα ψάχνουν τους ληστές των ΑΤΜ

201

201Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της αστυνομίας στη Στερεά Ελλάδα για τον εντοπισμό των κακοποιών που χτυπούν ΑΤΜ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στις 05:00 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες προσπάθησαν με τη γνωστή μέθοδο να ανατινάξουν το ΑΤΜ της Alpha Bank στην Αράχωβα.

Η «επιχείρηση» όμως δεν ολοκληρώθηκε γιατί εκείνη την ώρα περνούσε ένας αστυνομικός και τους αντιλήφθηκε. Οι δράστες που ήταν δυο και ακόμη ένας στο αυτοκίνητο τράπηκαν σε φυγή.

Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, που ενημέρωσε και τους όμορους νομούς, για τον εντοπισμό των δραστών.

Αν και στήθηκαν μπλόκα σε πολλά κομβικά σημεία και διασταυρώσεις δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Έπιασαν τον ληστή που μπήκε σε σπίτι 84χρονης και πήρε 400 λίρες και 400 ευρώ

201

201Στη σύλληψη ενός 44χρονου, κάτοικου Ροδίτσας Φθιώτιδας, προχώρησε η Ασφάλεια Λαμίας. Ο εν λόγω άνδρας κατηγορείται για τη ληστεία που είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο σε σπίτι ηλικιωμένης στην περιοχή.

Ο συλληφθείς είχε εισβάλει με μαχαίρι στο σπίτι 84χρονης και είχε καταφέρει να της αποσπάσει 400 ευρώ. Όπως διαπίστωσε στη συνέχεια όμως η άτυχη γυναίκα, ο ληστής είχε κατορθώσει να της κλέψει και 400 λίρες που φύλαγε επίσης στο σπίτι της.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας στο σπίτι του 44χρονου, εντόπισαν τις 50 από αυτές και επεστράφησαν στην παθούσα.

Ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για ανάλογα αδικήματα. Με τη σε βάρος του δικογραφία αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας.

Δήμος Δελφών – Ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου «Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Ιτέας» προϋπολογισμού 896.339,84 ευρώ

201

201Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» εντάχθηκε από τη Δημοτική Αρχή το έργο «Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Ιτέας» προϋπολογισμού 896.339,84 ευρώ.

Το έργο αφορα την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων του δικτύου της Ιτέας, ένα σημαντικό έργο για την υγεία των πολιτών της πόλης.

Η πρόταση του δήμου πήρε πολύ καλή βαθμολογία σε σύνολο 120 προτάσεων που υποβλήθηκαν στην αντίστοιχη πρόσκληση ενδιαφέροντος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΒΟΗΘΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ Ε.Κ.Ψ.& Ψ.Υ ΦΩΚΙΔΑΣ

201

201Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας ενδιαφέρεται να προσλάβει

Έναν (1) Βοηθό Νοσηλευτή (Δ.Ε.) για τις ανάγκες των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (έδρα Άμφισσα).

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να προβούν στην υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος για πρόσληψη με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου (τρίμηνη σύμβαση), πλήρους απασχόλησης.

Υποβολή απαιτούμενων δικαιολογητικών:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν υποχρεωτικά με έναν από τους τρεις τρόπους, αυτοπροσώπως, ταχυδρομικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα εξής:

ü Υπεύθυνη δήλωση ενδιαφέροντος (βλέπε Παράρτημα)

ü Βεβαίωση τίτλων σπουδών

ü Βιογραφικό Σημείωμα

Ως πρόσθετα επιθυμητά προσόντα ορίζονται:

α) εμπειρία σε δομές Κοινωνικής Ψυχιατρικής, β) γνώση ξένης γλώσσας (προτίμηση Αγγλικής), γ) γνώση χειρισμού Η/Υ, δ) δυνατότητα λειτουργίας και αρμονικής συνεργασίας στο πλαίσιο πολυκλαδικής ομάδας, ε) συστατικές επιστολές.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τον φάκελο με τα δικαιολογητικά τους από 4/1/2018 μέχρι και 15/1/2018 και ώρα 15:00, στη διεύθυνση: Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, Εθνικής Αντιστάσεως 13, 33100, Άμφισσα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekpsfoki@otenet.gr.

Περισσότερες πληροφορίες καλέστε: 22650 22600 (εσωτερικό 101)

από Δευτέρα έως Παρασκευή½9.00 έως 16.00.

ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΤΕΑΣ: ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΩΘΗΚΕ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – »ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ»

201

201Έντονη κριτική ασκεί ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Πορεία Ελπίδας & Ανάπτυξης» Παναγιώτης Ταγκαλής προς τη δημοτική αρχή Δ.Δελφών με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης για την αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού Ιτέας.

Ο κ. Ταγκαλής χαρακτηρίζει «πολιτιστικό σύλλογο» την παρούσα δημοτική αρχή ενώ αποδίδει την διάσωση του έργου στο προσωπικό ενδιαφέρον του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη.

Δ.ΔΕΛΦΩΝ «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

“Βιολογικός Ιτέας”

Είναι ιδιαιτέρως σημαντική η σημερινή ημέρα για τους κατοίκους της Δ.Ε.Ιτέας, και κατ” επέκταση του Δήμου μας, αφού υπογράφτηκε η σύμβαση για την αναβάθμιση του Βιολογικού καθαρισμού της Ιτέας.

Το έργο είχε ενταχθεί, μαζί με την αποχέτευση της Κίρρας, από την προηγούμενη Δημοτική αρχή και παραλήφθηκε -μεταξύ πολλών άλλων- ως “προίκα” από την παρούσα.

Δημοπρατήθηκε στις 31.7.2015 και επί 2,5 χρόνια αδυνατούσε να συμβασιοποιηθεί από τα μέλη αυτού του αποτυχημένου Πολιτιστικού συλλόγου που διοικεί το Δήμο Δελφών, διαμέσου μιας σειράς απαράδεκτων χειρισμών τις οποίες είχαμε δημοσιοποιήσει με το από 19.4.2016 δελτίο τύπου της παράταξής μας (επισυνάπτεται*).

Ευτυχώς το έργο σώθηκε, αποκλειστικά με προσωπική παρέμβαση του περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη.

Εύχομαι η νέα χρονιά να δώσει φώτιση στους διαχειριστές του έργου, ώστε να περατωθεί παρέα με την ολοκλήρωση της αποχέτευσης της Κίρρας, έντεχνα και έγκαιρα.

Η Νέα Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Φωκίδας

201

201Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φωκίδας κατά την συνεδρίασή του την 18η Δεκεμβρίου 2017 ανέδειξε τα πέντε μέλη που θα απαρτίζουν την νέα επταμελή διοίκηση του Επιμελητηρίου Φωκίδας, μαζί με τον Πρόεδρο και τον Β΄Αντιπρόεδρο, οι οποίοι εξελέγησαν αυτοδίκαια.

Η σύνθεση της νέας επταμελούς Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Φωκίδας, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Αυγερινός Βασίλειος του Γεωργίου

Ά Αντ/δρος: Κουλός Νικόλαος του Γεωργίου

B΄Αντ/δρος: Αλεξανδρόπουλος Νικόλαος του Κων/νου

Γεν. Γραμματέας: Πολυζώης Γεώργιος του Διαμαντή

Οικ. Επόπτης: Κούκος Παναγιώτης του Αντωνίου

Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχ/σεων: Μήταλας Ευθύμιος του Θεοδ.

Υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ. & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων: Σκαρίμπας Ιωάννης του Σπυρ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ

201

201Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και με την ψήφο σας δώσατε φωνή στον συνδυασμό μας «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», στέλνοντας Επτά μέλη μας στο ΕΒΕ Φωκίδας.

Θέλουμε να σας πούμε ξανά τώρα, μετά τις εκλογές, ότι όλα αυτά που συζητήσαμε, αναλύσαμε και σχεδιάσαμε στις προεκλογικές μας συναντήσεις δεν θα ξεχαστούν.

Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» είναι μια παράταξη που δεν αποτελεί άθροισμα προσωπικών φιλοδοξιών αλλά ανάγκη κάποιων ανθρώπων να αγωνιστούν για να μπορέσει το Επιμελητήριο Φωκίδας να ανακτήσει τον θεσμικό του ρόλο και να βοηθήσει κάθε επαγγελματία που με τη δουλειά του προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σε δύσκολους καιρούς.

Είναι ανάγκη να καταλάβουμε όλοι ότι η περιοχή μας έχει δυνατότητες ανάπτυξης. Αυτό όμως για να γίνει, πρέπει να ενεργοποιηθούν εκείνοι οι άνθρωποι που πάνω από το προσωπικό τους όφελος βάζουν το καλό του συνόλου και είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν για αυτό.

Ευχόμαστε στον κ. Βασίλη Αυγερινό και στους συνεργάτες του καλή πορεία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» σαν αντιπολίτευση θα είναι εκεί, δημιουργικά να στηρίζει κάθε προσπάθεια που θα γίνεται για να λυθούν χρόνια προβλήματα του κλάδου μας, αλλά θα είμαστε απέναντι σε κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στασιμότητας.

Νίκος Αλεξανδρόπουλος

Βούλγαρης Χρήστος

Κλεάνθης Κώστας

Ζαφειράκου Σάρρα

Κουτσομπίνα Στυλιανή

Γρίβας Ευθύμιος

Πάντζος Γιώργος

Ευχές ενόψει Εορτών» Χριστουγέννων & Νέου Έτους 2018 » ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ.ΦΩΚΙΔΑΣ »

201

201

Ευχές για τις Γιορτές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βουνιχώρας

201

201