Free Premium Wordpress ThemesSmall Business Web DesignIsland VacationsFree Web DirectoryOnline Shopping Philippines

Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΑΣ σας παρουσιάζει τη συνέχεια της κινηματογραφικής επιτυχίας του 2015 «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», «

201

201Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΑΣ σας παρουσιάζει τη συνέχεια της κινηματογραφικής επιτυχίας του 2015 «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι | Fifty Shades Darker». Η Αναστάζια (Άνα) Στιλ (Ντακότα Τζόνσον) αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι (Τζέιμι Ντόρναν), έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σ’ έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της. Όμως, ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άνα για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί. Γρήγορα αρχίζει να μαθαίνει για το οδυνηρό παρελθόν των προβληματικών, δυναμικών και απαιτητικών Πενήντα Αποχρώσεών, ενώ ο Γκρέι παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες… Καθώς οι δύο τους προσπαθούν να οικοδομήσουν μία σχέση εμπιστοσύνης με σκοπό τη σταθερότητα, σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος του Κρίστιαν περιβάλουν το ζευγάρι και απειλούν να καταστρέψουν το κοινό τους μέλλον. Το ερώτημα είναι «Μπορεί τελικά η αγάπη να θριαμβεύσει και να αλλάξει έναν άνθρωπο;».

 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/02 ΣΤΙΣ 21:00

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/02 ΣΤΙΣ 21:00

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/02 ΣΤΙΣ 21:00

Σφράγισμα της παιδικής χαράς Κίρρας – Επιστολή τοπικής συμβούλου

201

201Μετά από παράπονα πολλών οικογενειών έγινα αποδέκτης της απαράδεκτης εικόνας σφραγίσματος της παιδικής χαράς της Κίρρας χωρίς καμία ειδοποίηση – πινακίδα εκτός του ανωτέρω χώρου που να αναφέρονται οι λόγοι ύπαρξης της κλειδαριάς και καμία φυσικά αναφορά της Προέδρου της Κίρρας που αποτελεί άλλωστε και βασική μέριμνά της η καλή κατάσταση και η ασφάλεια των εγκαταστάσεων των παιδικών χαρών και οφείλει να συνεργάζεται με τον υπεύθυνο λειτουργίας των παιδικών χαρών του δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 82του Ν.3852/2010.

Η ανικανότητα της παρούσης δημοτικής αρχής δεν έχει προηγούμενο και φυσικά το επισφράγισμά της είναι η απόφαση της αριθμ 37/30-01-2017 Οικονομικής Επιτροπής όπου η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Ανδρεοπούλου προσφεύγει στο νόμο για να ζητήσει νομική υποστήριξη για την ΕΓ2-2016/454 παραγγελία Εισαγγελέα και για την παράλειψή της να εφαρμόσει την νομοθεσία και την συσσωρευμένη αλληλογραφία του Υπουργείου Εσωτερικών , διότι δεν προέβη στις αναγκαίες και επιβεβλημένες ενέργειες για την πιστοποίηση καταλληλότητας των υφισταμένων παιδικών χαρών εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.

Η παιδική χαρά της Κίρρας , αποτέλεσμα προσπαθειών Προέδρων της τότε αυτόνομης Κοινότητας Κίρρας δέχτηκε γενιές παιδιών για παιχνίδι και ψυχαγωγία και εσείς την σφραγίσατε, τόσο απλά, τόσο σιωπηρά χωρίς προειδοποίηση.

Επιδιώκουμε ουσιαστικό έργο λοιπόν από τη μεριά σας και δημιουργία μίας σύγχρονης παιδικής χαράς , αντίστοιχη της παιδικής χαράς της Ιτέας που παραλάβατε και για να ενθυμούνται όλοι πριν ένα (1) περίπου χρόνο αισθανόσασταν υπερήφανες για την τοποθέτηση ενός παλιού μεταχειρισμένου παιχνιδιού στο χώρο της Κίρρας , που από κάπου αλλού περίσσευε .

ΣΗΜΕΡΑ να σας αποδώσουμε και τα εύσημα για το ΣΦΡΑΓΙΓΜΑ της τελικά !!!

 

Η τοπική Σύμβουλος Κίρρας

Γεωργία Καπαρέλη-Καπούρου

ΔΗΛΩΣΗ του Δημητρίου Καραγιάννη του Νικολάου πρώην Αντιδημάρχου Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Δελφών

201

201Συμπολίτισσες-ες,

Αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να επικοινωνήσω μαζί σας, προκειμένου να γνωστοποιήσω σε όλους σας την απόφαση του Πρωτοδικείου της Άμφισσας (με ημερομηνία 10-02-2017) η οποία με έκρινε ΑΘΩΟ από κάθε κατηγορία.

Η απόφαση αυτή αφορά την υπόθεση δήθεν ατασθαλιών της Σχολικής Επιτροπής στο διάστημα της οποίας προσωπικά προέδρευα.
Οι κατήγοροί μου (Παναγιωτόπουλος – Τσονάκας), πρώην φίλοι – συνεργάτες – συνάδελφοι, με παρουσίασαν ως καταχραστή, παραπέμποντάς με στην Δικαιοσύνη και εκδίδοντας ταυτόχρονα δυσφημιστικό – συκοφαντικό Δελτίου Τύπου για το πρόσωπό μου.

Ακυρώνοντας χρόνια προσφοράς και παρουσίας μου στον ιστορικό αυτό τόπο της Φωκίδας, προσπάθησαν με περίσσεια εμπάθεια και πολιτικό – αυτοδιοικητικό αμοραλισμό να με εμφανίσουν ως κοινό κακοποιό του Δήμου και των πολιτών του.

Με την απόφαση του Πρωτοδικείου, που με παραδίδει «λευκό και αμόλυντο» στην κοινωνία των Δελφών και της Φωκίδας γενικότερα, η προσπάθειά τους αυτή κατέπεσε στο κενό.

Ανεξάρτητα από την θέλησή μου να τους διώξω δικαστικά ή όχι, η ντροπή για αυτή την πράξη αφιλίας, χαιρεκακίας, εμπάθειας, συκοφαντίας θα τους καταδιώκει και θα τους βαρύνει για πάντα (και παντού) και ας έχουν υπόψη τους αυτό που ο θυμόσοφος λαός λέει: «στη ζωή ότι δίνεις παίρνεις και ότι κάνεις το βρίσκεις».

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους-ες εσάς που πιστέψατε σε μένα και είχατε τη βεβαιότητα της αθώωσής μου, όλους-ες, όσους-ες σταθήκατε δίπλα μου εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη βοήθειά σας.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που όχι μόνο μου συμπαραστάθηκε αλλά έδωσε με μοναδική αξιοπρέπεια και υπηρηφάνεια τον δικό της αγώνα (για 2 περίπου χρόνια) για να λάμψει η αλήθεια και να μην κηλιδωθεί στο ελάχιστο το πρόσωπό μου και η ίδια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της νομικής υποστήριξής μου, που αταλάντευτα και δυναμικά έδωσαν το δικό τους αγώνα για την πανηγυρική αθώωσή μου.

Δηλώνω ότι παραμένω πιο δυνατός και πιό «μάχιμος» στις επάλξεις του αγώνα για ένα καλύτερο Δήμο Δελφών, τιμώντας τη διαχρονική εκτίμηση και εμπιστοσύνη σας.

Με τιμή
Δημήτριος Νικ. Καραγιάννης

Στις 71.000 ευρώ τα έξοδα του Δήμου Δελφών για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

201

201Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δελφών θα συζητηθεί το θέμα της πίστωσης των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων. Σύμφωνα με την εισήγηση της δημοτικής αρχής το κόστος θα κυμανθεί στις 71.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εισήγηση το κόστος ανά δημοτική ενότητα για τις βασικές της εκδηλώσεις καθ’όλην τη διάρκεια των Αποκριών, για το οποίο προτείνεται να διαθέσει πίστωση το Δημοτικό Συμβούλιο, είναι:

1.Δημοτική Ενότητα Άμφισσας: 19.000 ευρώ

2.Δημοτική Ενότητα Ιτέας: 8.400 ευρώ

3.Δημοτική Ενότητα Γαλαξιδίου: 10.600 ευρώ

4.Δημοτική Ενότητα Δελφών: 4.000 ευρώ

5.Δημοτική Ενότητα Δεσφίνας: 1.000 ευρώ

6.ΔημοτικήΕνότητα Γραβιάς: 2.100 ευρώ

7.Δημοτική Ενότητα Παρνασσού: 2.100ευρώ

8.Δημοτική Ενότητα Καλλιέων: 800 ευρώ

Οι παραπάνω δαπάνες περιλαμβάνουν ηχητικές και φωτιστικές καλύψεις εκδηλώσεων, προμήθειες αναλώσιμων ειδών και εργαλείων, κατασκευές πρόχειρων εγκαταστάσεων (εξεδρών, κιοσκιών κ.λπ.), εκτυπώσεις–εκδόσεις, προμήθεια κερασμάτων,μεταφορές κ.λπ.

Επιπλέον, για όλο το Δήμο Δελφών και για δράσεις που αφορούν τη συνολική προβολή και επικοινωνία, προτείνονται:

1.Έξοδα τηλεοπτικής προβολής και γενικής διαφήμισης: 6.500 ευρώ

2.Δαπάνες για συναυλίες διαφόρων εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του Τριωδίου: 9.000 ευρώ

3.Έξοδα φιλοξενίας προσκεκλημένων (διαμονές σε ξενοδοχεία, γεύματα, μετακινήσεις κ.λπ.): 7.500 ευρώ

Απέχουν από το συλλαλητήριο στην Αθήνα οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας

201

201Με αποχή από το σημερινό παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, αλλά σταθερά στα μπλόκα τους και έτοιμοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο, παραμένουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι κεντρικής Μακεδονίας και όσοι συντάσσονται με αυτούς.

Οι αγρότες έχουν το βλέμμα στραμμένο στην αυριανή συνάντησή τους στο κτίριο της οδού Ζαλοκώστα στις 16:00 υπό τον επικεφαλής του κυβερνητικού συμβουλίου οικονομικής πολιτικής Γιάννη Δραγασάκη, και με τη συμμετοχή στελεχών της κυβέρνησης από τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας, Ενέργειας και Τροφίμων και Ανάπτυξης.

Και ενώ τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας τα βρίσκουν στα αιτήματα, φαίνεται ότι έχει προκύψει ζήτημα με την αντιπροσωπεία που θα τους εκπροσωπήσει στη συνάντηση. Ενώ από την πλευρά τους κρίνεται ότι στη συνάντηση θα πρέπει να συμμετάσχει ένας από κάθε αγροτικό μπλόκο που συγκροτούν τη συντονιστική επιτροπή κεντρικής Μακεδονίας (18 μέλη), η ελληνική κυβέρνηση έθεσε οροφή πέντε ατόμων. Το θέμα βρίσκεται ακόμη υπό συζήτηση και σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σε κάθε περίπτωση, στους κόλπους των αγροτών και κτηνοτρόφων, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπάρχουν και εκείνοι που προτίθενται να υποχωρήσουν, προκειμένου η συνάντηση να γίνει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Σε επίπεδο αιτημάτων, οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα περιμένουν από την ελληνική κυβέρνηση να ακούσουν προτάσεις και μέτρα που θα… λασκάρουν τη θηλιά του υψηλού κόστους παραγωγής, αλλά και που -ακόμη και εν μέσω των ήδη ψηφισμένων νομοσχεδίων για τα ασφαλιστικό και φορολογικό- θα καταστήσουν βιώσιμη την ενασχόλησή τους με τον πρωτογενή τομέα. Θέματα όπως το ακατάσχετο, το εργόσημο, αλλά και ο καθορισμός του κατά κύριο επάγγελμα αγρότη, βρίσκονται υψηλά στην ατζέντα των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, Αχιλλέας Καμπούρης, αγρότης και πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Β΄ Χαλάστρας «στην κατηγορία του αγρότη πρέπει να κατατάσσονται αυτοί το εισόδημα των οποίων προέρχεται σε ποσοστό 51% από αγροτική δραστηριότητα. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο από τους ετεροαπασχολούμενους αγρότες».

Σε ό,τι αφορά το σημερινό παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, το «παρών» θα δώσουν οι περισσότεροι αγρότες και κτηνοτρόφοι της δυτικής Μακεδονίας, αν και -λόγω οικονομικής δυσχέρειας- αρκετοί είναι εκείνοι -κυρίως από Κατερίνη, Μάλγαρα και Θράκη- που, ενώ στηρίζουν, δεν μεταβαίνουν στην Αθήνα.

Κατά τις εκτιμήσεις του προέδρου του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Καστοριάς των δημητριακών και κτηνοτροφικών προϊόντων του νομού, Δημήτρη Μόσχου, μέλος της συντονιστικής επιτροπής μπλόκων Δυτικής Μακεδονίας, στο παναγροτικό συλλαλητήριο θα συμμετέχουν περισσότεροι απο 2.500 άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα.
Τα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία και ο προγραμματισμός

Σε τρίωρο αποκλεισμό, από τις 12 το μεσημέρι, του κόμβου στο Χέρσο, που οδηγεί στο τελωνείο της Δοϊράνης στα σύνορα της Ελλάδας με την πΓΔΜ, προγραμματίζουν να προχωρήσουν σήμερα αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας. Τονίζεται ότι το μπλόκο στο Χέρσο, ενισχύεται διαρκώς από ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα από τα τριγύρω χωριά του νομού Κιλκίς.

Το μπλόκο των Ευζώνων, που είναι στημένο από τις 30/1, παραμένει, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διέλευση στο τελωνείο στα σύνορα της Ελλάδας με την πΓΔΜ. Ειδικότερα, κλειστή είναι η εθνική οδός Θεσσαλονίκης Ευζώνων, στο 548ο χλμ της ΠΑΘΕ κοντά στο τελωνείο, στη διασταύρωση Ειδομένης, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Πολυκάστρου – Ευζώνων και από την επαρχιακή Αξιούπολης – Ειδομένης.

Σε στάση αναμονής βρίσκονται οι αγρότες και κτηνοτρόφοι νομού Σερρών, που απο τις 25/1 βρίσκονται στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου, έξω από τον Λευκώνα, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών. Υπενθυμίζεται ότι οι Σερραίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν επανειλημμένως επιχειρήσει τη μετάβασή τους στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, από παρακαμπτήριους οδούς, ακόμη και μέσα από τα χωράφια, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, λόγω της αστυνομικής δύναμης στην περιοχή.

Στο μπλόκο τους στα Πράσινα φανάρια, επί της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο), βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Χαλκιδικής και αρκετών περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης, και συνεχίζουν τον επ” αόριστον αποκλεισμό στο σημείο και στα δύο ρεύματα.

Παρατεταγμένοι με τα τρακτέρ τους είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Χαλκιδικής και στον κόμβο της Τρίγλιας (στον δρόμο Θεσσαλονίκης – Μουδανίων), στον Άγιο Μάμα (στον δρόμο Μουδανίων – Κασσάνδρας) και στα Βραστά (επαρχιακή οδός Πολυγύρου – Αγίου Όρους). Αποκλεισμοί δρόμων δεν γίνονται.

Στα διόδια των Μαλγάρων παραμένουν με τα τρακτέρ τους παρατεταγμένα αγρότες της ευρύτερης περιοχής. Στον κόμβο Δερβενίου, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας, βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι, χωρίς να προχωρούν σε αποκλεισμούς. Στην αεροφέγυρα Κατερίνης βρίσκονται από το βράδυ της 28/1 αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής.
Τα μπλόκα στη δυτική Μακεδονία

Τα αγροτικά μπλόκα που έχουν στηθεί στη δυτική Μακεδονία είναι στα εξής σημεία:

Στο Άργος Ορεστικό, δηλαδή στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, στον δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία, στα Γρεβενά και συγκεκριμένα στην πρώτη έξοδο προς την Εγνατία Οδό με κατεύθυνση τα Ιωάννινα και στην Αγία Κυριακή, στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, από τη διασταύρωση Σιάτιστας.

Στη θέση τους παραμένουν αγρότες και κτηνοτρόφοι του Αμυνταίου, στον κόμβο Αντιγόνου, στην εθνική οδό Φλώρινας – Έδεσσας, αλλά και στον κόμβο Μανιακίου.

Τονίζεται ότι οι συμμετέχοντες στον κόμβο Μανιακίου έχουν συνταχθεί επίσημα με τη συντονιστική επιτροπή κεντρικής Μακεδονίας και προς το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας -πιθανόν την Παρασκευή- σχεδιάζουν να μεταβούν με τρακτέρ στην Έδεσσα, όπως σημείωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος του μπλόκου, Στέλιος Δεμερτζίδης. Πρόσθεσε δε ότι δεν αποκλείεται, εφόσον δεν προκύψει αχτίδα φωτός από την αυριανή συνάντηση με τα στελέχη της κυβέρνησης, να επιχειρηθεί μετάβαση είτε στο τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία, είτε σ΄ εκείνο της Νίκης, στα σύνορα της Ελλάδας με την πΓΔΜ.

Παραμένει το αγροτικό μπλόκο στη γέφυρα Ρυμνίου, επί της εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης.

 

Η Αρλέτα δίνει μάχη για τη ζωή της

201

201Μάχη δίνουν οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή την Αρλέτα, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Η 72χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από δύο εβδομάδες και σήμερα αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού ενώ υπέστη και έμφραγμα.

Η Αρλέτα είχε πάθει εγκεφαλική αιμορραγία στις 11 Φεβρουαρίου του 2008, λίγο πριν από μια προγραμματισμένη συναυλία της. Είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο του Βόλου. Παρά την μεγάλη της περιπέτεια τότε και την κρισιμότητα της κατάστασής της είχε καταφέρει να αναρρώσει.

Η νέα, σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της χαρακτηρίζεται από τους ιατρούς ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς υπέστη λοίμωξη του αναπνευστικού και έμφραγμα.

 

Γκαζάκια στα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου

201

201Άγνωστοι τοποθέτησαν τρία γκαζάκια έξω από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην οδό Γεωργίου Κονδύλη, στο Μαρούσι, τα οποία εξερράγησαν στις 6 το πρωί.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν μικρές ζημιές στην πρόσοψη των γραφείων. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Γιατροί του Αττικού Νοσοκομείου υποδέχονται με διαμαρτυρίες τον Πολάκη

201

201Επίσκεψη στο Αττικό Νοσοκομείο πραγματοποιεί ο αναπληρωτής υπ. Υγείας Παύλος Πολάκης εν μέσω έντονων διαμαρτυριών των εργαζομένων.

Ο κ. Πολάκης πρόκειται, σύμφωνα με μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, να εγκαινιάσει νέα Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Παίδων, την ώρα που η κατάσταση στο νοσοκομείο «είναι άθλια».

«Η σημερινή επίσκεψη του κ. Πολάκη στο Αττικό Νοσοκομείο είναι πρόκληση», καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι. «Στο νοσοκομείο των ράντζων, της τεράστιας έλλειψης προσωπικού, των εργολάβων που όλο φεύγουν κι όλο εδώ είναι, της υποχρηματοδότησης και της κατεστραμμένης υποδομής: από το μαγνητικό τομογράφο μέχρι τα κλειστά χειρουργεία και τις κλειστές ΜΕΘ.

«Ο κ. Πολάκης δεν έρχεται για να δει αυτή την αθλιότητα, να ακούσει τις διαμαρτυρίες των ασθενών, την υπερεργασία των εργαζομένων που έχουν γονατίσει, έρχεται για να κόψει κορδέλες στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Παίδων».