Free Premium Wordpress ThemesSmall Business Web DesignIsland VacationsFree Web DirectoryOnline Shopping Philippines

10 Λόγοι για να διαφημιστείτε στο Ραδιόφωνο

1

Δεν είναι ένας, ούτε δύο – είναι δεκάδες οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να διαφημίζετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, κάθε εποχή του χρόνου. Όμως, είστε σίγουροι ότι επενδύετε σωστά τα χρήματα σας, σε Μέσα που δίνουν αξία στη διαφήμιση σας; Το ΡΑΔΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑ 104,4 έφτιαξε μια λίστα με τους 10 λόγους που κάθε επιχείρηση αξίζει (και πρέπει) να διαφημίζεται στο Ραδιόφωνο.

  1. Το Ραδιόφωνο πουλάει με αμεσότητα

Έρευνες έχουν δείξει ότι το ραδιόφωνο προσεγγίζει τακτικά τους καταναλωτές, από δύο ώρες πριν, μέχρι και τη στιγμή της τελευταίας αγοράς της ημέρας. Υπάρχει καλύτερη στιγμή να προσεγγίσετε τους πελάτες σας, από τη στιγμή που οδηγούν για να ξεκινήσουν τα ψώνια της ημέρας; Μόνο με το ραδιόφωνο έχετε αυτή τη δυνατότητα.

Το Ραδιόφωνο είναι συνώνυμο με την αμεσότητα. Η διαφήμιση σας παίζει και παρακινεί τους πιθανούς πελάτες σας να προβούν σε αγορές ΤΩΡΑ!

1

  1. Το Ραδιόφωνο πουλάει παντού

Το Ραδιόφωνο είναι το μόνο πραγματικά φορητό Μέσο. Στο αυτοκίνητο, στη δουλειά και στην διασκέδαση, το ραδιόφωνο είναι εκεί – είναι η συντροφιά και η διαφημιστική δύναμη που κουβαλούν μαζί τους οι πελάτες σας, όπου κι αν πηγαίνουν.

  1. Το Ραδιόφωνο πουλάει με οικειότητα

Στην προσωπική σας ζωή, όταν θέλετε να πείτε κάτι σημαντικό σε ένα πρόσωπο, τι προτιμάτε – να δείξετε μια φωτογραφία, να του/της γράψετε ένα σημείωμα ή να επικοινωνήσετε με την οικειότητα και το συναίσθημα της ανθρώπινης φωνής; Αυτή είναι και η μεγαλύτερη δύναμη του Ραδιοφώνου: στο Ραδιόφωνο τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας διαφημίζονται με τη δύναμη της ανθρώπινης οικειότητας.

Το ραδιόφωνο συντροφεύει τους πελάτες σας στις πιο ιδιωτικές τους στιγμές, όταν χαλαρώνουν, όταν ηρεμούν. Η διαφήμιση σας ακούγεται στο πιο “δικό τους” Μέσο και έτσι είναι πιο δεκτικοί σε αυτή.

2

  1. Το Ραδιόφωνο πρωταγωνιστεί στο μυαλό του ακροατή

Θέλετε μια συμφωνική ορχήστρα 100 μουσικών οργάνων στη διαφήμιση σας; Έναν ελέφαντα να χορεύει; Μια χορωδία ή μήπως ένα γελαστό πιτσιρίκι; Τι θα λέγατε για ένα ερωτικό τραγούδι στο παρασκήνιο; Με λέξεις γεμάτες εικόνες και ήχους που διεγείρουν συναισθήματα, το ραδιόφωνο πρωταγωνιστεί στην οθόνη του μυαλού του ακροατή και προβάλλει σε αυτή τις πιο βαθιές συναισθηματικές εικόνες που μπορεί να συλλάβει.

  1. Το Ραδιόφωνο αποφεύγει το συνωστισμό διαφημίσεων

Τα περιοδικά και οι εφημερίδες στις μέρες είναι κατά 2/3 διαφήμιση και μόλις κατά 1/3 περιεχόμενο. Η παραδοσιακή TV διαθέτει περίπου το 1/3 του χρόνου της για διαφήμιση. Το ραδιόφωνο αντίθετα, κατά μέσο όρο, διαθέτει 10 λεπτά διαφημιστικού χρόνο ανά ώρα, δηλαδή λιγότερο από το 1/5 του χρόνου του. Γι’ αυτό το λόγο, στο ραδιόφωνο, οι διαφημίσεις ούτε συνωστίζονται αλλά ούτε και αλλοιώνονται.

  1. Το Ραδιόφωνο είναι το αποδοτικό Μέσο

Τα διαφημιστικά κόστη του ραδιοφώνου όχι μόνο είναι μικρότερα από της Τηλεόρασης και του Τύπου, αλλά αυξάνονται και με μικρότερους ρυθμούς σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα Μέσα, παραδοσιακά και ψηφιακά.

  1. Η Κάλυψη (Reach) είναι καλή, αλλά η συχνότητα (Frequency) πουλάει

Ο Τύπος και η Τηλεόραση είναι Μέσα για Κάλυψη – προσεγγίζουν ποικίλα πλήθη ανθρώπων. Οι ψυχολόγοι αναφέρουν ότι οι καταναλωτές πρέπει να εκτίθενται σε ένα μήνυμα διαφήμισης τουλάχιστον 3 φορές πριν αυτό ξεκινήσει να τους αφορά.  Οι περισσότερες τοπικές επιχειρήσεις δεν έχουν τα οικονομικά μέσα να ανταποκριθούν στην απαιτητική συχνότητα των τριών και πλέον επαναλήψεων που δίνει αποτελεσματικότητα – εκτός φυσικά από το ραδιόφωνο. Γιατί το ραδιόφωνο είναι το Μέσο Κάλυψης και Συχνότητας που όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά.

  1. Η Στοχευμένη Διαφήμιση στο Ραδιόφωνο πουλάει

Η ποικιλία των ραδιοφωνικών σταθμών και των προγραμμάτων τους σας επιτρέπει να στοχεύσετε τη διαφήμιση σας σε εκείνο τον σταθμό ή σε εκείνους τους σταθμούς που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα των πελατών σας. Αυτό δεν μπορείτε να το πετύχετε στις ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδες ή τα περιοδικά ή σε τηλεοπτικούς σταθμούς που συνήθως έχουν «λίγο απ’ όλα» στο πρόγραμμα τους για να προσεγγίσουν περισσότερους τηλεθεατές μέχρι το τέλος της ημέρας. Η μοναδική ικανότητα του ραδιοφώνου να στοχεύει το κοινό που σας ενδιαφέρει σας γλιτώνει από περιττά έξοδα.

Με τη ραδιοφωνική διαφήμιση, όχι μόνο στοχεύετε με ακρίβεια τα κοινά που σας ενδιαφέρουν, αλλά η διαφήμιση σας βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής τους γιατί δε συνωστίζεται με άλλα διαφημιστικά μηνύματα.

Target. Dartboard with Red Arrow in the center.

  1. Η διαφήμιση σας είναι πάντα στο Επίκεντρο

Με τη ραδιοφωνική διαφήμιση είστε πάντα στο επίκεντρο της προσοχή του ακροατή σας όταν αυτή εκπέμπεται. Ποτέ δε θα δείτε τη διαφήμιση σας θαμμένη στη σελίδα 42, ή μέσα σε ένα πλήθος από banner μιας ιστοσελίδας. Στο ραδιόφωνο ποτέ δεν περικυκλώνεστε από τις διαφημίσεις των ανταγωνιστών σας. Είστε πάντα πρώτοι και καλύτεροι.

  1. Το Ραδιόφωνο είναι ένα Ζωντανό Μέσο

Παθητικές μορφές διαφήμισης απλά απαριθμούν τα προϊόντα ή σας λένε πότε κάποιο προϊόν είναι διαθέσιμο. Το Ραδιόφωνο είναι ένα Ζωντανό Μέσο, ικανό να ανακινήσει συναισθήματα, να δημιουργήσει ζήτηση και να πουλήσει το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Η ακραία ανταγωνιστική αγορά στις μέρες μας απαιτεί ένα Ζωντανό Μέσο. Αυτό είναι το Ραδιόφωνο!

 

Επικοινωνήστε για οποιαδήποτε ερώτηση αφορά την προβολή της επιχείρηση σας στο ραδιόφωνο, στα τηλέφωνα:

 

2265079190

6947000198

6932378135

 

ή μέσω e-mail στο: radioamfissa@hotmail.com

Στην 3η θέση φιγουράρει ο Αστέρας (1-0)!

201

201Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε πριν από λίγο ο Αστέρας στην Ιτέα επί του Οπούντιου Μαρτίνου με σκορ 1-0, πατώντας πια στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Κ. Λίβα σκόρρε ο Αλεξίου πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου φτάνοντας τα 5 τέρματα σε 7 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα.

Το σημερινό ματς στην Ιτέα ήταν ένα κλειστό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο στη φετινή διοργάνωση. Χωρίς πολλές μεγάλες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, πλην χαμένου πέναλτι για τους τελικούς νικητές στο πρώτο μέρος και με το σκορ στο 0-0, οι πρωταθλητές Φωκίδας ήταν καλύτεροι και έστω και δύσκολα, όπως αποδεικνύει το ανοικτό αποτέλεσμα ως το τέλος, έφτασαν δίκαια στη νίκη, ενώ διαμαρτύρονται και για ένα ακόμα πέναλτι που δε δόθηκε. Από την πλευρά τους οι πρωταθλητές Φθιώτιδας, αν και κατέβαλαν φιλότιμη προσπάθεια, για ένα ακόμα παιχνίδι δεν είχαν την ουσία και έμειναν χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ αγωνίστηκαν και για τριάντα περίπου λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο εξ αιτίας αποβολής.

Στην κορυφή ο ΝΠΣ Βόλος δείχνει να είναι πλέον το ασυναγώνιστο φαβορί. Μετά και τη νέα καθαρή νίκη του απέναντι στον Αμβρυσσέα χθες με 3-1 αποσπάστηκε νωρίς νωρίς 7 βαθμούς από τη Νίκη Βόλου, η οποία αλληλοεξουδετερώθηκε με τον συντοπίτη Ολυμπιακό μένοντας στο 1-1 στο “classico” του Βόλου. Αν δεν κάνει σημαντική κοιλιά η ομάδα του Νέου Βόλου, τότε μεγάλες για τα δεδομένα της κατηγορίας ομάδες θα μείνουν με μόνο στόχο την αποφυγή των περιπετειών που μπορεί να οδηγήσουν βαριές φανέλες έως και στον κίνδυνο υποβιβασμού στο τοπικό πρωτάθλημα του νομού τους.

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Αλμυρός επικρατώντας με 2-0 στην έδρα του επι του ουραγού Αχιλλέα Φαρσάλων, που αποτελεί ως τώρα την αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος. Σημαντικό “διπλό” και για τον περσινό πρωταθλητή Καρδίτσας ΑΟ Σελλάνων στο Καρπενήσι επί του Βελουχίου με 1-2, σκορ μάλιστα που σημειώθηκε με ανατροπή στην επανάληψη. Πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό, τέλος, στα Τρίκαλα απέσπασε ξανά ο έμπειρος Ρήγας Φεραίος από το Διγενή Νεοχωρίου, που αν συνεχίσει να εμφανίζει αδυναμία στην αξιοποίηση της έδρας, δε θα μπορεί να ελπίζει σε πολλά στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Αστέρας Ιτέας – Οπούντιος Μαρτίνου 1 – 0

ΝΠΣ Βόλος – Αμβρυσσέας Διστόμου 3 – 1

Διγενής Νεοχωρίου – Ρήγας Φεραίος 0 – 0

Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου 1 – 1

ΑΠΟΚ Βελούχι – ΑΟ Σελλάνων 1 – 2

ΓΣ Αλμυρός – Αχιλλέας Φαρσάλων 2 – 0

Ρεπό: Θήβα

Η επόμενη (9η) αγωνιστική

Οπούντιος Μαρτίνου – Αμβρυσσέας Διστόμου
Ρήγας Φεραίος – Αστέρας Ιτέας
Ολυμπιακός Βόλου – ΝΠΣ Βόλος
ΑΟ Σελλάνων – Διγενής Νεοχωρίου
Αχιλλέας Φαρσάλων – ΑΠΟΚ Βελούχι
Θήβα – ΓΣ Αλμυρός
Ρεπό: Νίκη Βόλου

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

201

201Ποσοστό 51,06% συγκέντρωσε η Φώφη Γεννηματά στο νομό Φωκίδας.

Δεύτερος έρχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό 26,76% και ακολουθούν Γ.Καμίνης με 11,73% και Σταύρος Θεοδωράκης με 6,40%.

Στα 5 εκλογικά τμήματα της Φωκίδας ψήφισαν 659 πολίτες.

Έγκυρα βρέθηκαν τα 656 ψηφοδέλτια και λευκά 3, ένα στο τμήμα της Ιτέας και 2 στο τμήμα του Ευπαλίου.

Αναλυτικά τα Εκλογικά τμήματα

ΕΡΑΤΕΙΝΗ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ 15
ΓΑΤΣΙΟΣ 1
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 48
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ 9
ΚΑΜΙΝΗΣ 9
ΜΑΝΙΑΤΗΣ 9
ΠΟΝΤΑΣ 0
ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ 0
ΤΖΙΩΤΗΣ 1

ΑΜΦΙΣΣΑ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ 23
ΓΑΤΣΙΟΣ 13
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 78
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ 11
ΚΑΜΙΝΗΣ 18
ΜΑΝΙΑΤΗΣ 5
ΠΟΝΤΑΣ 2
ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ 10
ΤΖΙΩΤΗΣ 0

ΙΤΕΑ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ 22
ΓΑΤΣΙΟΣ 6
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 87
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ 10
ΚΑΜΙΝΗΣ 16
ΜΑΝΙΑΤΗΣ 10
ΠΟΝΤΑΣ 2
ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ 2
ΤΖΙΩΤΗΣ 0

ΕΥΠΑΛΙΟ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ 44
ΓΑΤΣΙΟΣ 0
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 80
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ 7
ΚΑΜΙΝΗΣ 31
ΜΑΝΙΑΤΗΣ 6
ΠΟΝΤΑΣ 1
ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ 5
ΤΖΙΩΤΗΣ 0

ΛΙΔΩΡΙΚΙ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ 6
ΓΑΤΣΙΟΣ 3
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 42
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ 5
ΚΑΜΙΝΗΣ 3
ΜΑΝΙΑΤΗΣ 9
ΠΟΝΤΑΣ 0
ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ 7
ΤΖΙΩΤΗΣ 0

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ 110
ΓΑΤΣΙΟΣ 23
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 335
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ 42
ΚΑΜΙΝΗΣ 77
ΜΑΝΙΑΤΗΣ 39
ΠΟΝΤΑΣ 5
ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ 24
ΤΖΙΩΤΗΣ 1

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ – Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ

201

201Ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα στο Facebook ο συνδυασμός του υποψήφιου Προέδρου του Επιμελητηρίου Φωκίδας Βασίλη Αυγερινού.

Τα ονόματα είναι:

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ του Θεμιστοκλή
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΕΥΘΥΜΙΑ του Σωτηρίου
ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Νικολάου
ΚΑΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Νικολάου
ΚΟΣΙΑΒΕΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Παναγιώτη
ΚΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αντωνίου
ΜΑΡΓΩΝΗ ΔΡΙΒΑ ΒΟΥΛΑ του Ανάργυρου
ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΖΗΣΗΣ του Παναγιώτη
ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Διαμαντή
ΣΗΜΙΣΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Εμμανουήλ
ΣΧΙΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Σπυρίδων
ΜΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Κωνσταντίνου
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Δημητρίου
ΠΑΠΠΑΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ του Ιωάννη

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΓΕΡΕΝΤΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ηλία
ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του Ιωάννη
ΚΟΪΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου
ΙΑΚΩΒΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Γεωργίου
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ευάγγελου
ΚΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
ΜΗΤΑΛΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Θεοδώρου
ΜΠΑΦΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Αναστασίου
ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ του Λάμπρου
ΝΤΟΥΞΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ του Μήτρο
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Γεωργίου
ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου
ΠΕΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη
ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σπυρίδων
ΤΣΩΝΟΥ-ΑΝΑΓΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Δρόσου
ΧΑΜΗΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη
ZIRAJ BLENARD του Kastrsot

Η επίσημη ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων θα γίνει τις 17/11/2017 από την εκλογική επιτροπή.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ – Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ

201

201Εκλογές Επιμελητηρίου – Ο συνδυασμός του Νίκου Αλεξανδρόπουλου

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Επικεφαλής: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ.

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ

RIZZO ALFONSO VICENZO (ΙΤΑΛΟΣ)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΛΕΩΝ.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΥ ΣΑΡΡΑ ΣΑΡ.

ΚΑΤΣΑΒΟΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝ.

ΛΑΪΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡ.

ΠΗΤΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝ.

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓ.

ΠΑΝΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚ.

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΣΩΤ.

ΧΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓ.

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΗΛΙΑΣ ΣΩΤ.

ΒΙΛΛΑ-ΔΑΡΑΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΜΜ.

ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛ.

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝ.

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ ΠΑΝ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΘ.

ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤ.

ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΚΩΝ.

ΚΥΤΕΑ ΣΟΥΣΑΝΑ ΛΟΥΚ.

ΛΙΑΠΠΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΙΚ.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡ.

ΜΑΣΣΑΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡ.

ΜΟΥΤΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΜΙΧ.

ΜΠΑΣΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚ.

ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜ.

ΣΥΨΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓ.

ΦΑΝΑΡΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΒΑΣ

35ΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ: ΓΚΕΛΑΟΥΖΟΣ – ΚΑΛΛΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

201

201Κενυατική υπόθεση ήταν ο εφετινός Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, καθώς στις πρώτες τρεις θέσεις της ιστορικής διαδρομής, τερμάτισαν ισάριθμοι εκπρόσωποι της αφρικανικής χώρας. Μετά από 42.195 μέτρα, πρώτος έκοψε το νήμα ο Σάμουελ Καλαλέι με επίδοση 2:12.17 και τον ακολούθησαν οι συμπατριώτες του, Μίλτον Ρότιτς (2:14.18) και Τζόναθαν Γιέγκο Κίπου 2:16.00.

Παράλληλα, ο Κώστας Γκελαούζος αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του πρωταθλητής Ελλάδας, καθώς τερμάτισε σε 2:27.21, ακολουθούμενος από τον Χριστόφορο Μερούση (2:28.19) και τον Παναγιώτη Καραϊσκο (2:28.57).Στις γυναίκες, νικήτρια ήταν η Μπαντάνε Μπενταρού Χίπρα από την Αιθιοπία, ενώ η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο ήταν η Ράνια Ρεμπούλη.

Ο Χρήστος Καλλίας ήταν ο νικητής στα 10 χλμ, που διεξήχθησαν στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Ο Ελληνας δρομέας, κάλυψε την απόσταση σε 30:50, με δεύτερο τον Νίκο Φράγκο (31:38) και τρίτο τον Αχιλλέα Τζανετόπουλο (31:40).

Στις γυναίκες, πρώτευσε η Ελευθερία Πετρουλάκη (35:58) και ακολούθησαν η Ιταλίδα, Στάρα Γκαλιμπέρτι (36:21) και η Αναστασία Καρακατσάνη (36:47).

Τέλος, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου, Ρόουζ Τσελίμο από το Μπαχρέιν (με κενυατική καταγωγή), ήταν η νικήτρια στα 5χλμ γυναικών. Η Τσελίμο, κάλυψε την απόσταση σε 16:40 με δεύτερη την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (17:26) και τρίτη την Ανθή Κυριακοπούλου (17:41).

Στους άνδρες, νικητής ήταν ο Γιώργος Τάσσης με 14:51, ενώ ακολούθησαν οι Μάρκος Γκουρλιάς (15:19) και Γιώργος Μίνος (15:24).

Μαθητές βρήκαν όπλο στο σχολείο τους

201

201Ένα πυροβόλο και τέσσερις γεμιστήρες με 119 φυσίγγια πιστολιού και πολεμικού όπλου βρήκαν μαθητές σε ψευδοροφή του σχολείου τους στο Αγρίνιο. Τα όπλα κατασχέθηκαν και εστάλησαν για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

«Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα σε βάρος άγνωστου δράστη, διότι στις 10-11-2017, το μεσημέρι, βρέθηκαν από μαθητές, επιμελώς κρυμμένα σε ψευδοροφή, σε Λύκειο του Αγρινίου, ένα πυροβόλο όπλο, παλιάς κατασκευής και τέσσερις γεμιστήρες με (119) φυσίγγια πιστολιού και πολεμικού όπλου.

Τα ανωτέρω κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις»

Πώς μπήκαν οι διαρρήκτες στη βίλα του Ντέμη και της Βανδή

201

201Την οργανωμένη σπείρα διαρρηκτών που δρα στα νότια προάστια της Αττικής και βάζει στόχο σπίτια ποδοσφαιριστών αναζητά η Ασφάλεια, μετά τα τελευταία κρούσματα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στην οικία του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη και της συζύγου του Δέσποινας Βανδή, όταν εκείνοι και τα παιδιά τους απουσίαζαν από το σπίτι.

Οι ληστές φαίνεται πως παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού, καθώς είχαν αρκετό χρόνο για να ψάξουν να βρουν τη λεία τους στο εσωτερικό της οικίας, στην οποία μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο στο ισόγειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφεραν να πάρουν κοσμήματα μεγάλης αξίας και μετρητά.

Όπως γράφει η Espresso, ο Ντέμης Νικολαΐδης έφυγε από το σπίτι του στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου για να πάρει τον γιο του από φιλικό σπίτι. Επειδή η απόσταση ήταν μικρή δεν ενεργοποίησε τον συναγερμό της μονοκατοικίας.

Οι «ποντικοί» προφανώς παρακολουθούσαν τις κινήσεις του και διαπίστωσαν ότι τα συστήματα ασφαλείας ήταν εκτός λειτουργίας. Βρήκαν ανασφάλιστο ένα παράθυρο της μεζονέτας και μπήκαν μέσα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής επέστρεψε στο σπίτι του δέκα λεπτά αργότερα μαζί με τον γιο του. Γρήγορα διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά κοσμήματα, ένα ακριβό ρολόι και λίγα μετρητά, συνολικής αξίας 200.000 ευρώ.

Παράλληλα, τις μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας, έγιναν αντιληπτές δύο ακόμα διαρρήξεις σε σπίτια ποδοσφαιριστών. Αυτή τη φορά οι δράστες εισέβαλαν στα σπίτια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βάντις Οτζίτζα-Οφόε και Ομάρ Ελαμπντελαουί, αποσπώντας χρηματικά ποσά.

Ποιοι είναι οι δύο διεκδικητές του «θρόνου» της Κεντροαριστεράς

201

201Έντονη πράσινο χρώμα απέκτησε ο δεύτερος γύρος των εκλογών στην Κεντροαριστερά. Φώφη Γεννηματά και Νίκος Ανδρουλάκης και οι δύο προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ είναι οι δύο διεκδικητές της αρχηγίας.

Οι ψηφοφόροι καλούνται να επιλέξουν  μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη, που βγήκαν πρώτοι στη «μάχη» των εννέα υποψηφίων, με 42,50% και 25,14% αντίστοιχα.

Με καταμετρημένο το 83,49% της Επικράτειας, δηλαδή τα 730 από τα 878 εκλογικά τμήματα, η Φώφη Γεννηματά έλαβε 73.939 ψήφους, ο Νίκος Ανδρουλάκης 43.735 και ακολούθησαν οι: Καμίνης 23.520 ψήφοι (13,52%), Θεοδωράκης 17.062 ψήφοι (9.81%), Μανιάτης 7.417 (4,26%), Ραγκούσης: 4.162 (2,39%), Γάτσιος: 2.877 (1,65%), Πόντας: 924 (0,53%), ενώ 343 ψήφους έλαβε ο Τζιώτης συγκεντρώνοντας ποσοστό 0,20%.

Ποια είναι η Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά είναι Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Νοεμβρίου του 1964, οπότε την Παρασκευή έχει γενέθλια. Είναι κόρη του Γιώργου Γεννηματά.

Σπούδασε στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 1987 και στη συνέχεια δούλεψε ως στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας.

Είναι παντρεμένη με τον οδοντίατρο Ανδρέα Τσούνη και μητέρα 3 παιδιών της Αιμιλίας, του Γιώργου και της Κατερίνας.

Από τα φοιτητικά χρόνια υπήρξε ενεργά πολιτικοποιημένη στην ΠΑΣΠ ενώ παράλληλα ανέπτυξε πολλές δράσεις στην Ένωση Γυναικών Ελλάδας.

Το 1996, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα της, ανέλαβε την προεδρία του Ομίλου «Γιώργος Γεννηματάς».

Το 2000 εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής στην Α’ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ και έναν χρόνο αργότερα στο 6ο συνέδριο του Κινήματος εκλέχθηκε στην Κεντρική Επιτροπή και ανέλαβα Γραμματέας του Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ.

Τον Οκτώβριο του 2002 κλήθηκε να εγκαταλείψει τη βουλευτική έδρα και να δώσει την δύσκολη μάχη για Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιά.

Μετά τις εθνικές εκλογές του 2009 διετέλεσαε Υφυπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στη συνέχεια Αναπληρώτρια Υπουργός Εσωτερικών και μέχρι και το 2012 .

Τον Μάρτιο του 2012 κλήθηκα να βοηθήσει ως Εκπρόσωπος Τύπου τουΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια από τον Ιούνιο του 2013 ως τον Ιανουάριο του 2015 διετέλεσε Αναπληρώτρια Υπουργός Εθνικής Άμυνας και στις εθνικές εκλογές του 2015 εκλέχθηκε βουλευτής Β’ Αθήνας.

Στις 14 Ιουνίου του 2015 σε ανοιχτή διαδικασία εκλογής από τη βάση, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ την εξέλεξαν Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με μεγάλη πλειοψηφία. Αμέσως μετά ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκροτήσει μαζί με την ΔΗΜΑΡ και τις Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία την Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΔΗΣΥ).

Ποιος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης γεννήθηκε 7 Φεβρουαρίου 1979. Είναι 38 ετών και γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Έχει ένα κοινό με τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι και αυτός Πολιτικός Μηχανικός.

Συγκεκριμένα, είναι διπλωματούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος διπλώματος του μεταπτυχιακού προγράμματος «Νέα Υλικά και Περιβάλλον». Επίσης, είναι υποψήφιος διδάκτορας Φιλοσοφίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστημίο Αθηνών.

Παράλληλα διαχειρίζεται μια μικρή τουριστική μονάδα. Δεν έχει σχέση συγγένειας με τον Μίμη Ανδρουλάκη.

Η πολιτική του δράση ξεκινάει από τη δεκαετία του 1990 και από την ΠΑΣΠ.

Tο 2006, εκλέγεται στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ως εκπρόσωπος του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, ενώ το 2008, εκλέγεται για πρώτη φορά στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Το 2013, επί προεδρίας Ευάγγελου Βενιζέλου επανεκλέγεται στη Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, η οποία τον εκλέγει στην θέση του Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ

Το Μάιο του 2014, εκλέγεται Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς.

Συμμετέχει στην ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Θρίλερ με ορφανά αποτυπώματα στο νεκροταφείο που δολοφονήθηκε η Ζέμπερη

201

201Νέα στοιχεία από τη δικογραφία για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β” Νεκροταφείο έρχονται να δημιουργήσουν ορισμένα ερωτηματικά.

Γίνεται λόγο για «άγνωστα» αποτυπώματα στο σημείο της δολοφονίας, ενώ τους αστυνομικούς απασχολεί μια περίεργη εξαφάνιση.

Καταρχήν η αναφορά στην ιατροδικαστική έκθεση για τα δολοφονικά χτυπήματα που δέχθηκε η άτυχη κοπέλα, έρχεται να απαντήσει στους ισχυρισμούς ότι ίσως η Δώρα να έπεσε μόνη πάνω στο μαχαίρι.

«Το θύμα ήταν σε πρηνή θέση, κανονικά ντυμένο, με διαμήκη τομή 15 εκατοστά στην αριστερή κοιλιακή χώρα, τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στο κεφάλι και στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια του κορμού» σημειώνεται.

Η συγκεκριμένη γνωμάτευση περιέχεται σε άγνωστο τμήμα της δικογραφίας της υπόθεσης και όπως αναφέρει Το Βήμα, στον δικαστικό φάκελο αναδεικνύονται ακόμη μερικά νέα ενδιαφέροντα στοιχεία:

Ειδικότερα στον τόπο της επίθεσης βρέθηκαν αποτυπώματα αγνώστων ατόμων που δεν σχετίζονται ούτε με τον δράστη της δολοφονίας αλλά κι ούτε με άτομα που βρέθηκαν αργότερα στο ίδιο σημείο, μετά την ανακάλυψη του άψυχου σώματος της εφοριακού. Η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει σαφή ένδειξη για εμπλοκή δεύτερου ατόμου στην επίθεση εναντίον της Ζέμπερη όμως εξετάζει περαιτέρω αυτά τα δεδομένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Αποτυπώματα, που προκάλεσαν ερωτηματικά, βρέθηκαν και στο κινητό της άτυχης εφοριακού, όμως διαπιστώθηκε ότι ανήκαν σε άτομο Ασιατικής καταγωγής που φέρεται να το άγγιξε προ της πώλησής του στο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Ακόμη ο 58χρονος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης μίας μαύρης BMW όπου υπήρξε εξονυχιστικός έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. για την συγκέντρωση περαιτέρω στοιχείων για τη δράση του.

Επιπλέον ζητούμενο είναι για τους ερευνητές της υπόθεσης γιατί εξαφανίσθηκε ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην οδό Τανάγρας στο Γαλάτσι που φιλοξενούσε τον δολοφόνο.