Free Premium Wordpress ThemesSmall Business Web DesignIsland VacationsFree Web DirectoryOnline Shopping Philippines

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώνεται η βασική ενίσχυση σε αγρότες στις 24 Οκτωβρίου – Οι δυο τελευταίες καταβολές – Σε πληρωμές προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ

400

400Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου θα πιστωθούν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα χρήματα που αντιστοιχούν στο 70% της βασικής ενίσχυσης, δηλαδή γύρω στο 55% της Ενιαίας Ενίσχυσης, για τους παραγωγούς που έχουν βιβλιάριο στην Τράπεζα Πειραιώς.
Όπως πάντα, μέσα σε περίπου δύο εργάσιμες μέρες θα μεταφερθούν μέσω της Τράπεζας Πειραιώς – που είναι ο φορέας που διαχειρίζεται και μοιράζει τις επιδοτήσεις στη θέση της πάλαι ποτέ Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος – τα χρήματα και στα βιβλιάρια των υπόλοιπων τραπεζών. Όπως, συγκεκριμένα, γράφει το Agro24, την 23η Οκτωβρίου θα είναι όλα έτοιμα από πλευράς του Οργανισμού και στις 24 Οκτωβρίου θα δοθεί η σχετική εντολή προς την τράπεζα.
«Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να φορτώσουμε το σύστημα με τις απαραίτητες πληροφορίες για να πάμε στην πληρωμή», λέει στο Agro24 στέλεχος της διοίκησης, έτσι ώστε «αμέσως μετά τις 16 Οκτωβρίου να αποστείλουμε τα πρώτα αρχεία πληρωμών και να γίνουν οι πρώτοι έλεγχοι». Εξάλλου, η συγκεκριμένη είναι μια διαδικασία που χρειάζεται ορισμένες μέρες για να ολοκληρωθεί, προκειμένου να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και αστοχίες κατά την ημέρα της πληρωμής της προκαταβολής του τσεκ των αγροτών.

ίμαστε στη δυσάρεστη θέση, να διακόψουμε τη χειμερινή λειτουργία του κολυμβητηρίου

400

400Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Δημάρχου
Δελφών, του Αντιδημάρχου ΔΕ Ιτέας, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού με την Πρόεδρο, μέλη
και προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, στο Δημαρχείο της Ιτέας, προκειμένου να
συζητηθεί το θέμα της δυνατότητας χειμερινής λειτουργίας του κολυμβητηρίου. Η
συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα συναντίληψης και συνεργασίας. Ο
αντιδήμαρχος κ. Γ. Τσατσαρωνης ανέλυσε την πρόοδο του έργου της ‘Ενεργειακής
αναβάθμισης του κολυμβητήριου’ και των συνοδών έργων που προγραμματίζονται άμεσα
(η μελέτη είναι σε εξέλιξη ενώ έχει ήδη συμπεριληφθεί στο Τεχνικό πρόγραμμα που θα
εισαχθεί στο επόμενο Δ.Σ.), ενώ από την πλευρά του Ναυτικού ομίλου αναλύθηκε η
σημασία της συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας του για τους αθλητές τους Πολίτες και
το σύλλογο.
Η Δημοτική αρχή εξέφρασε την στήριξη στο Ιστορικό σύλλογο και ανάλυσε την
δυσχερή οικονομική συγκυρία στην οποία ευρίσκεται ο Δ. Δελφών. «Οι καταστάσεις τις
οποίες βιώνουμε καθημερινά εξαιτίας της δέσμευσης των λογαριασμών του Δήμου, ως
απόρροια Δικαστικών αποφάσεων σε συνδυασμό με την εξάντληση των διαθεσίμων
ποσοτήτων καυσίμων, δυσχεραίνουν τη δυνατότητα λειτουργίας του κολυμβητήριου»
δήλωσε ο Δήμαρχος. «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση, να διακόψουμε τη χειμερινή
λειτουργία του, χωρίς να αποτελεί πολιτική μας επιλογή».
Αποφασίστηκε να εξεταστεί  η δυνατότητα επαναλειτουργίας του το νωρίτερο
δυνατό μετα το πέρας του χειμώνα, ενώ παράλληλα να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για
την υλοποίηση του έργου της Ενεργειακής Αναβάθμισης.

Την Τετάρτη 23 Οκτωβριου συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Δελφών

400

400Παρακαλούμε όπως την 23η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30 ́ προσέλθετε στην Άμφισσα και στην ισόγεια αίθουσα του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), πλατεία Κεχαγιά, σε δημόσια συνεδρίαση, με θέματα:

1. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα και την κατάρτιση των όρων προκήρυξης πρόσληψης με σύμβαση μίσθωσης έργου εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού για την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο «Smart solutions for HYdrogen potential AWAReness Enhancing» (Μετάφραση: Ευφυείς λύσεις για την ενίσχυση της διάχυσης των δυνατοτήτων του υδρογόνου) και ακρώνυμο «SMART HYAWARE», από το πρόγραμμα INTEREG EUROPE». (Εισηγήτρια: κ. Κυριακή Μιχαλοπούλου, προϊσταμένη Διοικ/κών Υπηρεσιών).

 2. Τροποποίηση της αρ. 253/30.09.2019 (ΑΔΑ:ΩΦΖΗΩ9Θ-ΕΨΤ) απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών περί (6ης) τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος με ταυτόχρονη αναμόρφωση πρ/σμού Δ. Δελφών. (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κακκανάς αν. προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.).

3. Έγκριση παράτασης προθεσμίας εργασιών του υποέργου 1 « ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΙΡΡΑΣ» της πράξης «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΙΡΡΑΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΙΤΕΑΣ» ΟΠΣ5008123. (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κακκανάς αν. προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.).

4. Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου «ΒΙΟΚΛIΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΗΣΑΙΑ ΣΤΗΝ Δ.Κ ΑΜΦΙΣΣΑΣ». (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κακκανάς αν. προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.).

5. Έγκριση 1ΟΥ ΑΠΕ ΚΑΙ 1ΟΥ ΠΚΝΤΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ  ̈ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ ̈. (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κακκανάς αν. προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.).

6. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2020. (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης

Κακκανάς αν. προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.).

7. Έγκριση και παραλαβή μελέτης του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΙΤΕΑΣ». (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κακκανάς αν. προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.).

 8. Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΙΤΕΑΣ» στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων». (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κακκανάς αν. προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.).

9. Τροποποίηση της αρ. πρωτ. 1550/26.06.2019 προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Δελφών και της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δελφών για την υλοποίηση του έργου ««ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΙΤΕΑΣ». (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κακκανάς αν. προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.). (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κακκανάς αν. προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.).

 10. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΣΤΟ 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ». (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κακκανάς αν. προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.).

11. Αναμόρφωση προϋπολογισμού. (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοϊβαρης,

προϊστάμενος Οικ/κών Υπηρεσιών).

12. Έγκριση αναμόρφωσης (4η) προϋπολογισμού οικ. έτους 2019, του Δ.Λ.Τ. Γαλαξιδίου. (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοϊβαρης, προϊστάμενος Οικ/κών Υπηρεσιών).

13. Έγκριση Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της ΔΕΥΑ Δήμου Δελφών και του Δήμου Δελφών για το ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ TOY ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).

14. Λήψη απόφασης για την ανάθεση των υπηρεσιών αποκομιδής και μεταφοράς των ΑΣΑ της Δ.Ε. Παρνασσού του Δήμου Δελφών, της μεταφοράς των ΑΣΑ από τον ΣΜΑ του Δήμου Δελφών στον ΧΥΤΑ Λαμίας και της καθαριότητας των κοινοχρήστων χώρων των Δ.Ε. Γραβιάς και Καλλιέων, των Δ.Ε. Άμφισσας και Δελφών και της Δ.Ε. Γαλαξιδίου του Δήμου Δελφών. (Εισηγητής: κ. Χαρίλαος Αγαπητός, Αντιδήμαρχος).

15. Λήψη απόφασης για τον τρόπο διαχείρισης των ανακυκλώσιμων υλικών των Δ.Ε. Άμφισσας, Γραβιάς, Δελφών, Καλλιέων, Παρνασσού και των Δ.Ε. Γαλαξιδίου, Δεσφίνας, Ιτέας του Δήμου Δελφών. (Εισηγητής: κ. Χαρίλαος Αγαπητός, Αντιδήμαρχος).

16. Έγκριση παραχώρησης χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Δελφών για την αθλητική περίοδο 2019-2020. (Εισηγητής: κ. Ευθύμιος Γρίβας).

17. ΟΡΙΣΜΌς ΕΚΠΡΟΣΏΠΩΝ ΤΟΥ Δήμου στη Γενική Συνέλευση της ΑΜΚΕ «Δίκτυο για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό στη Φωκίδα – ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΛΦΩΝ». (Εισηγητής: κ. Νικόλαος Κατσικούλης, εντ. Δημ. Σύμβουλος)

18. Ορισμός αντιπροσώπων του Δήμου ως μελών στο Σύνδεσμο Διαχείρισης

Σφαγείων. (Εισηγητής: κ. Χαρίλαος Αγαπητός, Αντιδήμαρχος)

19. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με αναπληρωτή αυτού, στην Επιτροπή του Λιμεναρχείου Ιτέας για θέματα πολυσύχναστων παραλιών σύμφωνα με το άρθρο 1 του Π.Δ. 23/2000 (ΦΕΚ 18/Α ́/2000), για το έτος 2019. (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, Αντιδήμαρχος).

20. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με αναπληρωτή αυτού, στην Επιτροπή του Λιμεναρχείου Ιτέας για θέματα ταχυπλόων σκαφών και θαλασσίων μέσων

αναψυχής, για το έτος 2019. (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, Αντιδήμαρχος).

21. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με αναπληρωτή αυτού, στην Επιτροπή του Λιμεναρχείου Ιτέας για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων, για το έτος 2019. (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, Αντιδήμαρχος).

22. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Δελφών στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ΟΑΣΕ ΑΕ και

23. Ορισμός εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού

Παρνασσού. (Εισηγητής: κ. Ευάγγελος Κούσουλας, Αντιδήμαρχος).

24. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για την Γενική Συνέλευση του «Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΔΙΑΔΡΟΜΗ, της Π.Ε. Φωκίδας ( σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ). (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).

25. Ορισμός αντιπροσώπων του Δήμου Δελφών – Μέλος στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Προστασίας & Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (ΣΠΟΑΚ) «Ο ΑΡΙΩΝ», για τη χρονική περίοδο 01/09/2019 – 31./12/2023). (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).

26. Συγκρότηση πενταμελούς Επιτροπής Έγκρισης και Διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Δελφών. (Εισηγήτρια: κ. Χρυσάφω Σεγκούνη, Αντιδήμαρχος).

27. Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων (χορήγησης & ανανέωσης παραγωγικών αδειών) του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών στο Αυτ. Τμ. Εμπορίου, Καταστημάτων & Επιχειρήσεων). (Εισηγητής: κ. Αικατερίνη Λούρμπα, προϊστ. Τμ. Εμπορίου).

28. Έγκριση εκμίσθωσης ακινήτου ιδιοκτησίας του Δήμου, στην Αθήνα.

(Εισηγητής: κ. Νικόλαος Λουπάκος, Αντιδήμαρχος).

 29. Έγκριση χορήγησης οικονομικών ενισχύσεων σε οικονομικά αδύναμους δημότες της κοινότητας Άμφισσας από το Κεφ. Αυτ/Διαχ. Κλερ. ΧΡ.ΜΑΧΑΙΡΑ, για τις ημέρες των Χριστουγέννων. (Εισηγήτρια κ. Δέσποινα Γκαβογιάννη, υπάλληλος Γρ. Κληροδοτημάτων).

 30. Λήψη απόφασης για εκμίσθωση αστικών ακινήτων ιδιοκτησίας του Κεφ. Αυτ. Διαχ. «Δωρεά Α.& Ε.. Γαζή-Καρελλά». (Εισηγήτρια κ. Δέσποινα Γκαβογιάννη, υπάλληλος Γρ. Κληροδοτημάτων).

31. Έγκριση χορήγησης χρηματικών βραβείων σε αριστεύσαντες μαθητές κατά το σχολ. έτος 2018-2019 από το Κεφ. Αυτ. Διαχ. «Κληροδότημα Ν.ΜΑΜΑ». (Εισηγητής: κ. Ευθύμιος Γρίβας, Αντιδήμαρχος).

32. Έγκριση χορήγησης χρηματικών βραβείων στους δύο πρωτεύοντες μαθητές των τριών τάξεων Λυκείου Γαλαξιδίου κατά το σχολικό έτος 2018-2019 από το Κεφάλαιο Αυτοτελούς Διαχείρισης «Κληροδότημα Κων/νου Γερασάκη». (Εισηγητής: κ. Ευθύμιος Γρίβας, Αντιδήμαρχος).

33. Έγκριση χορήγησης χρηματικών βραβείων σε αριστεύσαντες οικονομικά αδύνατους μαθητές από το Κληροδότημα “Ιωάννη Χ. Αναστασόπουλου”». (Εισηγητής: κ. Ευθύμιος Γρίβας, Αντιδήμαρχος).

 34. Eξέταση αιτήσεως για κατ ́ εξαίρεση χορήγηση πρόσθετου έκτακτου οικονομικού βοηθήματος από το Κεφάλαιο Αυτ/λούς Διαχ/σης Κληρ. Νικολάου Μάμα. (Αριθ. 36/2019 απόφαση Τ.Σ. Γαλαξιδίου. (Εισηγητής: κ. Ευθύμιος Γρίβας, Αντιδήμαρχος).

35. Eξέταση αιτήσεως για κατ ́ εξαίρεση χορήγηση πρόσθετου έκτακτου οικονομικού βοηθήματος από το Κεφάλαιο Αυτ/λούς Διαχ/σης Κληρ.

Νικολάου Μάμα. . (Αριθ. 37/2019 απόφαση Τ.Σ. Γαλαξιδίου. (Εισηγητής: κ. Ευθύμιος Γρίβας, Αντιδήμαρχος

36. Επί αιτήσεως του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών «Το Χάνι της Γραβιάς». (Εισηγητής: κ. Ιωάννης Μανανάς, εντ. Δημ. Σύμβουλος).

37. (Εισηγήτρια κ. Δέσποινα Γκαβογιάννη, υπάλληλος Γρ. Κληροδοτημάτων).

38. Καθορισμός ανωτάτου επιτρεπτού χρηματικού ορίου κλήσεων κινητής τηλεφωνίας από αιρετούς του άρθρου 35 παρ. 3 Ν.3274/2004». (Εισηγητής: κ. Νικόλαος Λουπάκος, Αντιδήμαρχος).

39. Εξουσιοδότηση του Δημάρχου Δήμου Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή για την υπογραφή συμβολαίου ανταλλαγής ακινήτων, που βρίσκονται στην Κοινότητα Γαλαξιδίου, μεταξύ του Δήμου Δελφών- Δημοτικής Ενότητας Γαλαξιδίου – Κοινότητας Γαλαξιδίου και της κ. Τζένης Δέδε».

Η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΟΝΗΡΗ ΣΕΓΔΙΤΣΑ

Παράτησέ τα όλα … και άκου την νέα επιτυχία του Χρήστου Μενιδιάτη

400

400Χρήστος Μενιδιάτης, επιστρέφει με ένα up tempo τραγούδι με τίτλο «Παράτησέ τα όλα».

Το «Παράτησέ τα όλα» δίνει το σύνθημα του φετινού χειμώνα και τη διάθεση του αγαπημένου λαϊκού ερμηνευτή να κάνει την ανατροπή!

«Παράτησέ τα όλα» θα το τραγουδήσετε, θα το χορέψετε και θα το αφιερώσετε χωρίς δεύτερη σκέψη στο άλλο σας μισό!

Τη μουσική του υπογράφει Χρήστος Δάντης ,τους στίχους του ο Νίκος Σαρρής και σε συνδυασμό με την ερμηνεία του Χρήστου Μενιδιάτη το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

«Παράτησέ τα όλα κι έλα, στο πλάι μου..
Αγκάθια έχει βγάλει, το μαξιλάρι μου..
Χωρίς εσένανε, βουλιάζω, στα άπατα..
Έλα σε μένα, κι όλα τ άλλα.. παράτα τα..»

Έλενα Παπαρίζου | Αποκαλύπτει γιατί αποχώρησαν Καπουτζίδης – Μαραβέγιας από το “The Voice”!

400

400Στην εκπομπή στη «Φωλιά των Κου-Κου» μίλησε η Έλενα Παπαρίζου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην ξαφνική αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη και του Κωστή Μαραβέγια από το «The Voice«.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού show του ΣΚΑΪ δεν έκρυψε πως στενοχωρήθηκε για την αποχώρησή τους, ενώ αποκάλυψε τους λόγους που οι δύο άνδρες πήραν αυτή την απόφαση.

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν στεναχωρήθηκα που αποχώρησαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας, όμως ξέρω και από τις δύο πλευρές ποιοι είναι οι λόγοι. Όταν αγαπάς τους φίλους σου, αγαπάς και τις επιλογές τους. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας άνθρωπος που έχει ακόμα πάρα πολλά πράγματα να δώσει. Έτυχε φέτος να είναι η χρονιά που θα ανεβάσει το δικό του έργο. Ο Κωστής Μαραβέγιας ήθελε να συγκεντρωθεί να κάνει τον καινούριο του δίσκο, γιατί έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που έκανε τον τελευταίο δίσκο του«, είπε χαρακτηριστικά.

“Χαρτοπόλεμος”| Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας χαρίζει τη νέα της μεγάλη επιτυχία!

400

400Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η πιο επιτυχημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια της γενιάς της, λίγους μήνες μετά την επιτυχία

του φετινού καλοκαιριού «Μη Μου Πεις Για Πάντα», επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι που θα ακούμε παντού!

Η νέα επιτυχία με τίτλο «Χαρτοπόλεμος», είναι ένα ζεϊμπέκικο στο παλιό-γνώριμο ύφος της αγαπημένης μας ερμηνεύτριας!

«Όλα στον αέρα χαρτοπόλεμος

έμοιαζες μ’ αγάπη κι ήσουν πόλεμος

τέλος με το λίγο βιαστικά την πόρτα ανοίγω

και φέρτε μου μια θάλασσα να φύγω»

Τη μουσική υπογράφει ο καταξιωμένος ερμηνευτής και συνθέτης Γιώργος Σαμπάνης με την κορυφαία Ελληνίδα στιχουργό Ελένη Γιαννατσούλια.

Η επιτυχημένη αυτή «συνταγή», μας έχουν χαρίσει μοναδικά τραγούδια στο παρελθόν, όπως τα «Ασ’ τα όλα κι έλα», «Ανήσυχος καιρός» και πολλά ακόμη.

Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου, απέκτησε εικόνα, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Τσουσόπουλου!

Vemily | Ήρθε η στιγμή να αγαπήσουμε το…”Ψέμα”!

400

400H Vemily, η ταλαντούχα YouTuber που «μαγεύει» το ελληνικό Ίντερνετ, κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο και παρουσιάζει, από την Panik Records, το «Ψέμα» που θα αγαπήσουμε όλοι!

Up-tempo και ανεβαστικό, με τη γλυκιά φωνή και το δυναμισμό της Vemily, το «Ψέμα» έχει την υπογραφή των Vemily, Μrad Beats και RG στη μουσική και των Vemily και RG στους στίχους.

Το single, που ξεχωρίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμα, συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό music video, που σκηνοθέτησε ο Κώστας Γρηγορακάκης.

Φρέσκο, δυναμικό και pop, το «Ψέμα» αντικατοπτρίζει το ταλέντο της Vemily και τη νεανική της ματιά στη μουσική, δύο από τα στοιχεία που την έχουν κάνει ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή πρόσωπα στο ελληνικό YouTube, όπου μετρά εκατομμύρια views.

Αν μέχρι σήμερα όλοι αγαπούσαμε την αλήθεια, ήρθε η στιγμή να λατρέψουμε το… «Ψέμα»!

Μάγεψε ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος σε μια sold out συναυλία στο Θέατρο Άλσος!

400

400Το Άλσος πλημμύρισε από αγάπη κι έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για τον Άρχοντα του ελληνικού τραγουδιού τον Τόλη βοσκόπουλο το Σάββατο το βράδυ. Κάτω από την Πανσέληνο του Οκτωβρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, από τη σκηνή του Άλσους, με τη sold out συναυλία του, απολάμβανε το μεγάλο χειροκρότημα των πολυάριθμων θεατών του. Όρθιοι τον επευφημούσαν, τον χειροκροτούσαν αδιάκοπα και του ζητούσαν να ακούσουν τα τραγούδια μιας ολόκληρης ζωής.

Ο δικός τους Τόλης, ο ευγενής του λαϊκού τραγουδιού, ο πρίγκιπας, η φωνή, η παρουσία, ήταν εκεί με όλες τις μεγάλες του επιτυχίες που μοίραζε απλόχερα σε ένα κοινό που τον αποθέωνε.
Και τι δεν τραγούδησε ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Άλσος! Κι ανάμεσα στα τραγούδια με το γνωστό του χιούμορ, την ετοιμότητα και την αλήθεια του, συνομιλούσε με το εξαιρετικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά χρόνια τώρα.

Στο Άλσος παρέα με τον Τόλη Βοσκόπουλο τραγουδήσαμε, συγκινηθήκαμε, διασκεδάσαμε πραγματικά. Γιατί ο Τόλης Βοσκόπουλος μοιράζει με γενναιοδωρία την αλήθεια του κάνοντας την και δική μας αλήθεια. Γιατί εν τέλει ο Τόλης Βοσκόπουλος αυτή τραγουδάει, από καρδιάς και μοιράζεται με την ίδια πάντα δύναμη και χαρά με το μεγάλο κοινό του.

Ανάμεσα σ’ αυτό το υπέροχο κοινό ήταν η μεγάλη αδυναμία του Τόλη, η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία δεν τράβηξε στιγμή το βλέμμα της από πάνω του και συγκινήθηκε όταν της αφιέρωσε ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια το Λουλουδάκι. Ήταν μια ιδιαίτερη «οικογενειακή» όσο και τρυφερή στιγμή αφού η Μαρία ανέβηκε στη σκηνή και τον συνόδευσε χαρίζοντας του λουλούδια.

Στη συναυλία του συμμετείχε η νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια Χρυσανθεμίς Παπανικολάου η οποία κράτησε συντροφιά στο κοινό πριν την είσοδο του Τόλη στη σκηνή και μας αιφνιδίασε με την εξαιρετική φωνή της.

Η Χρυσανθεμίς Παπανικολάου, μια υπέροχη παρουσία, καθήλωσε το κοινό εκπλήσσοντας μας για το μέτρο και τις εναλλαγές του ρεπερτορίου της. Το χειροκρότημα του κοινού ακολούθησε το χειροκρότημα του ίδιου του Τόλη Βοσκόπουλου ο οποίος έκανε και ένα ντουέτο μαζί της, αναγνωρίζοντας την αξία της. Και δεν ήταν μόνο αυτό! Η Χρυσανθεμίς με σεμνότητα υποκλίθηκε στον Τόλη Βοσκόπουλο ο οποίος χάρισε ένα χειροφίλημα σε ένα νέο κορίτσι με μέλλον.

Το κοινό παρακολούθησε με μεγάλο ενθουσιασμό τον αγαπημένο καλλιτέχνη με την ξεχωριστή φωνή και παρουσία, την σεμνότητα και την ευγένεια, ο οποίος πλαισιωμένος από τους εξαιρετικούς μουσικούς του Γιώργο Τσουπάκη, Γιώργο Παγιάτη και Σπύρο Βλάχο, χάρισε μια απολαυστική και ανεπανάληπτη μουσική βραδιά, καταφέρνοντας να κάνει το θερμό κοινό του να ταξιδέψει σε άλλες εποχές! Θυμίζουμε ότι οι μοναδικοί και μόνιμοι συνεργάτες του Τόλη Βοσκόπουλου, Μανώλης Καραντίνης, Θανάσης Βασιλόπουλος και Θάνος Γκιουλετζής έδωσαν τη δική τους δύναμη σε αυτή την εξαιρετική συναυλία.

Ήταν μια μοναδική συναυλία που τα είχε όλα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χαρίζοντας για άλλη μια φορά μοναδικές συγκινήσεις, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η υπόσχεση να επαναληφθεί μένει ανοιχτή!

STAN | Ένα εκατομμύριο views στο YouTube για το τελευταίο του single!

400

400Την επιτυχή πορεία του και στο YouTube διαγράφει το single «Ξημερώνει» του STAN Αντιπαριώτη, με τις προβολές να έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο!

Η νέα διάκριση έρχεται να προστεθεί στην ήδη δημοφιλή πορεία του κομματιού, το οποίο ο κόσμος γνώρισε το καλοκαίρι μέσω του Spotify και των ψηφιακών καταστημάτων, αλλά και των ραδιοφωνικών σταθμών Ελλάδας και Κύπρου.

Το video clip κυκλοφόρησε στο YouTube στις 27 Σεπτεμβρίου κι έκτοτε έχει «καρφωθεί» στα YouTube trends για 3 συνεχόμενες εβδομάδες. Τη σκηνοθεσία του ανέλαβαν ο Μάνος Δεδεβέσης και ο Πάνος Γιαννακόπουλος, οι οποίοι επέλεξαν διάφορα μέρη της Αθήνας για να «ντύσουν» με εικόνες, τους στίχους και τη μουσική των STAN Αντιπαριώτη και APON & IAMSTRONG.

«Ξημερώνει δε με νοιάζει τι θα φέρει το πρωί, γιατί είσαι εσύ το τέλος μου κι η αρχή», τραγούδησε ο κόσμος και στα social media, είτε με covers, είτε και αποθανατίζοντας μαγικά ξημερώματα υπό τη συνοδεία του τραγουδιού.

Το «Ξημερώνει» κυκλοφορεί από την Panik Records και την ICON MUSIC Records.

Άντζελα Δημητρίου | Διέλυσε την συνεργασία της με τον Γιώργο Τσαλίκη! Τι συνέβη;

400

400Η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Τσαλίκης προετοιμάζονταν για την πρεμιέρα τους στο 4711 και με τις προωθητικές ενέργειες να έχουν ξεκινήσει, καθώς από τον Ιούλιο είχαν συμφωνήσει αυτή την συνεργασία.

Η Άντζελα Δημητρίου όμως δεν δέχτηκε τους όρους της επιχείρησης που ήθελαν το όνομα της μετά από αυτό του Γιώργου Τσαλίκη στη μαρκίζα, κάτι που μέχρι τώρα δεν είχε συζητηθεί.

Οι επιχειρηματίες του 4711 εξήγησαν ότι το ύφος του μαγαζιού δεν είναι λαϊκό αλλά «live clubbing» και αν έμπαινε πρώτο ένα καθαρά λαϊκό όνομα θα δημιουργούσε σύγχυση στο κοινό, όμως η Άντζελα Δημητρίου ήταν ανένδοτη στην επιθυμία της και προτίμησε τελικά να αποχωρήσει αφού ένιωσε ότι κάτι τέτοιο την έθιγε επαγγελματικά.

Από την εκπομπή «Στη φωλιά των ΚΟΥ-ΚΟΥ» πληροφορηθήκαμε ότι τη θέση της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων, τελικά θα πάρει ο Γιώργος Λεμπέσης.