Free Premium Wordpress ThemesSmall Business Web DesignIsland VacationsFree Web DirectoryOnline Shopping Philippines

Η Ν.Ε. Σύριζα και ο Βουλευτής Φωκίδας ψηφίζουν προοδευτικά στον 2ο γύρο.

350

350Ο Βουλευτής Φωκίδας ΣΥΡΙΖΑ Ηλ. Κωστοπαναγιώτου και η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας για τον 2ο γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών στο νομό μας στηρίζουν τους προοδευτικούς και ευρύτερα δημοκρατικούς συνδυασμούς, παρά τις υπαρκτές διαφορές, απέναντι στους συνδυασμούς που στηρίζονται από τη νεοφιλελεύθερη δεξιά και το παλιό κατεστημένο. Δίνουμε μήνυμα ότι η παράταξη της προόδου, της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης είναι παρούσα.

Έτοιμος για συνεργασία ο κ. Δρακάκης, ο οποίος δηλώνει: «Θα διερευνήσουμε τη δυνατότητα που μας παρέχει η απλή αναλογική»

350

 

350Ξεκάθαρο το μήνυμα του κ. Γιώργου Δρακάκη ο οποίος προαλείφεται για μια ή και δυο θέσεις στη νέα Δημοτική Αρχή δηλώνοντας ότι θα «διερευνήσουμε την δυνατότητα που μας παρέχει η απλή αναλογική της  δημιουργίας «συνθέσεων και νέων συναινέσεων».

Αναλυτικά δηλώνει τα εξής:

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ευχαριστώ θερμά όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας «ΔΕΛΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» για τον έντιμο, πολιτισμένο και αξιοπρεπή αγώνα τους και όλους εσάς  τους ψηφοφόρους μας, που παρά τις μεγάλες πιέσεις, τους εκβιασμούς , τις προσωπικές επιθέσεις, τους διωγμούς, αντέξατε και σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων προτάσσοντας  το  συμφέρον του Δήμου και ψηφίζοντας  τον συνδυασμό μας .

Λαμβάνοντας την εντολή σας ως χρέος για την λειτουργία της  νέας δημοτικής αρχής, δεσμευόμαστε απέναντί σας ότι θα εκπροσωπήσουμε επάξια την φωνή σας  και θα αξιοποιήσουμε την δύναμη που μας δώσατε με εντιμότητα και καθαρότητα.  Καθώς επίσης θα διερευνήσουμε την δυνατότητα που μας παρέχει η απλή αναλογική της  δημιουργίας «συνθέσεων και νέων συναινέσεων» φυσικά ΜΟΝΟΝ στην βάση σαφών προγραμματικών θέσεων .

Στα πλαίσια της δημοκρατίας ο συνδυασμός μας θα λειτουργήσει με αυτοδιοικητική συνείδηση και ελευθερία επιλογής την δεύτερη Κυριακή.

Παραμένουμε δίπλα σας.

Συνεχίζουμε…

Ανοιχτή επιστολή Παναγιωτόπουλου για το δεύτερο γύρο των εκλογών

350

350Η ανοικτή επιστολή του Θανάση Παναγιωτόπουλου είναι η ακόλουθη:
Ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Δελφών προς τους πολίτες του Δήμου 3 μέρες πριν τη 2η Κυριακή.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών επιλέξατε τους εκπροσώπους σας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών, καθώς και τους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια των Κοινοτήτων μας.
Σε όλους τους εκλεγμένους αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά και στον κόσμο που μας στήριξε εκφράζω πολλές ευχαριστίες μέσα από την καρδιά μου.

Το αποτέλεσμά για εμάς προφανώς δεν ήταν ικανοποιητικό και μας έδωσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα.
Γνωρίζω καλά ότι στη θητεία μας δυσαρεστήσαμε πολλούς από εσάς. Ασφαλώς κάναμε και κάποια λάθη, κυρίως από το ζήλο μας να κάνουμε πολλά πράγματα και να αποδώσουμε έργο (μιας και δεν πιστεύουμε στον κανόνα της «χρυσής απραξίας»).
Δεν είχα και δεν είχαμε καμία κακή πρόθεση απέναντι σε κανέναν, είχαμε όμως την υποχρέωση να βάλουμε πριν απ’ όλα το γενικότερο συμφέρον και το καθήκον μας απέναντι στο Δήμο.
Πολλές φορές μου ασκήθηκε κριτική ότι δεν ήμουν αρκετά κοινωνικός και «κοντά στον πολίτη»…
Στην πραγματικότητα έπρεπε να κάνω μια καθαρή επιλογή: Ή θα καταπιανόμουν κυρίως με τα μεγάλα ζητήματα που είχαν καθοριστική επίδραση για το μέλλον του τόπου μας (οικονομική εξυγίανση του Δήμου, μεγάλες επενδύσεις, αναπτυξιακά έργα, πολιτικές διεκδικήσεις, προβολή και ανάδειξη της περιοχής κ.α.) ή θα εξαντλούμουν σε καθημερινές δημόσιες σχέσεις (καφενεία, κοινωνικές εκδηλώσεις κ.λπ.), που είναι και για εμένα ευχάριστες, αλλά δεν αποδίδουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Επέλεξα το πρώτο και το έκανα με πλήρη συνείδηση.
Αφιέρωσα τον εαυτό μου στο στόχο να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα και δύσκολα που απαιτούν πολύ χρόνο και μόχθο.
Θέλησα να εμφυσήσουμε ένα νέο, πιο αισιόδοξο και δυναμικό πνεύμα στον τόπο μας!

Την ερχόμενη Κυριακή είναι η ώρα της επιλογής του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής.
Η απόφασή μας θα έχει καθοριστικές συνέπειες για το μέλλον.
Εμείς, ξεκινώντας την προεκλογική εκστρατεία, σας ζητήσαμε να μας εμπιστευτείτε για να πάμε τον τόπο μας μπροστά!
Το ίδιο σας ζητώ και σήμερα.
Σας ζητώ κυρίως, ως υπεύθυνοι πολίτες, να μελετήσετε προσεκτικά το έργο που έχουμε παραγάγει, το σχεδιασμό αναπτυξιακών δράσεων που έχουμε προετοιμάσει και να προβληματιστείτε για το ποιος Δήμαρχος μπορεί αυτά να τα συνεχίσει και να τα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο.
– Ποιος Δήμαρχος και ποια ηγετική ομάδα δίνει προοπτική στον τόπο μας και ποιος εκπροσωπεί επαξίως το Δήμο Δελφών σε όλα τα επίπεδα.
– Ποιοι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις συνεχόμενες δυσκολίες της εποχής μας χωρίς να υπολογίζουν πολιτικό κόστος, χωρίς να υποτάσσονται σε κομματικές προσταγές και άλλες κηδεμονίες, παρά μόνο και αποκλειστικά προτάσσοντας το τοπικό συμφέρον.
– Ποιοι μπορούν να σας κοιτούν στα μάτια με εντιμότητα και ειλικρίνεια και ποιοι λειτουργούν με πολιτικούς τρόπους παλαιάς κοπής.
– Ποιοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να συνεργάζονται με όλους τους καλοπροαίρετους, χωρίς αποκλεισμούς και εξουσιαστική αλαζονεία.
– Ποιοι έχουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που ήδη υλοποιείται και ποιοι δεν έχουν κανένα επί της ουσίας πρόγραμμα.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 οφείλουμε να εκλέξουμε Δήμαρχο Δελφών και Δημοτική Αρχή με τα χαρακτηριστικά που έχει ανάγκη ο τόπος μας!
Σας ζητώ και αυτήν τη φορά να με εμπιστευτείτε και να μας εμπιστευτείτε!

350

350

Π. Ταγκαλής: Τα διλήμματα της κάλπης

360

360Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
την α’ Κυριακή των Δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 δώσατε ένα ξεκάθαρο μήνυμα με ποσοστό 47,48 % στο συνδυασμό μας και 17,50 μονάδες διαφορά από τον δεύτερο. Λίγες ημέρες πριν τη β’ Κυριακή των επαναληπτικής εκλογικής διαδικασίας, καλείστε να προσέλθετε στις κάλπες για να επιλέξετε:

– αν θέλετε ηγέτη με αλαζονεία και έπαρση ή ηγέτη με σεβασμό, σύνεση και συνεργατικότητα
– αν θέλετε πελατειακές σχέσεις και εξαρτήσεις ή ίση αντιμετώπιση σε όλους του Πολίτες
– αν θέλετε μια ακόμα θητεία με θεωρίες και ανούσιες συζητήσεις ή έργα και πράξεις
– αν θέλετε απαξίωση στις Κοινότητές μας και στα συμβούλιά τους ή ‘βήμα’ και συνεργασίες
– αν θέλετε οπισθοδρόμηση, απαξίωση συνεργατών και παλαιοκομματικό τρόπο λειτουργίας ή σύνθεση, πρόοδο και ανάπτυξη

έχουμε εμπιστοσύνη και σεβασμό στην κρίση σας.

Την Κυριακή ο Δήμος Δελφών αλλάζει σελίδα.

‘Επιλέγουμε Ευθύνη’
Δώστε μας την ευκαιρία