Free Premium Wordpress ThemesSmall Business Web DesignIsland VacationsFree Web DirectoryOnline Shopping Philippines
350

350

321

321

Σάρωσε ο Μπακογιάννης στον Δήμο της Αθήνας

350

350Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, καθώς με ενσωματωμένο το 93,43% λαμβάνει το 65,23% των ψήφων έναντι 34,77% του Νάσου Ηλιόπουλου. Με καταμετρημένες περίπου 145.000 ψήφους ο κ. Μπακογιάννης έλαβε τις 89.600, ενώ ο κ. Ηλιόπουλος 47.750. Τα άκυρα είναι περίπου 3.000 και τα λευκά σχεδόν 5.000.

Ταγκαλής: Θα είμαι Δήμαρχος όλων των Πολιτών

350

350Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
σήμερα είναι η ημέρα της Δημοκρατίας, είναι η ημέρα η δική σας.
Σήμερα μας δώσατε μια ξεκάθαρη εντολή να διοικήσουμε το Δήμο, επισφραγίζοντας το μεγάλο ποσοστό του 47,49 %της α’ Κυριακής των Δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 δινοντας μας ποσοστό κοντά στο 60%. Σήμερα μας εμπιστευτήκατε τη διοίκηση του Δήμου Δελφών για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στόχος μας είναι να διοικήσουμε το Δήμο μας με ισότητα, ήθος, λογική και διαφάνεια.
Στόχος μας είναι η συνέχεια, κρατώντας όλα τα καλά και να πορευτούμε ακόμα υψηλότερα, ταχύτερα, περισσότερο αναπτυξιακά σύμφωνα με το δικό μας σχεδιασμό και το δικό μας όραμα. Εκεί που αξίζει να ευρίσκεται ο παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας Δ.Δελφών.

Στον αγώνα μας αυτόν, το σημαντικότερο ρόλο θα διαδραματίσει η ενότητα, η ‘ομάδα’, στην οποία θέση έχουν όλοι όσοι έχουν κοινό όραμα, κοινούς στόχους, διάθεση για συνεργασία, απ’ όπου κι αν προέρχονται, δίχως αποκλεισμούς. Στον αγώνα αυτόν σας θέλουμε όλους κοντά μας και ειδικά τους νέους.

Συγχαρητήρια σε όλους του εκλεγέντες συμβούλους, σε όλους τους υποψηφίους που προσέφεραν περισσότερο ή λιγότερο στον κοινό αγώνα.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου, που άοκνα και ανιδιοτελώς εργάστηκαν στην ‘πίσω γραμμή’ και μας υποστήριξαν σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Να γνωρίζετε ότι θα είμαι Δήμαρχος όλων των Πολιτών.

Την Κυριακή ο Δήμος Δελφών αλλάζει σελίδα.
‘Επιλέγουμε Ευθύνη’
Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε!

Παναγιωτόπουλος: Συγχαρητήρια σε Ταγκαλή, έχω ήσυχη τη συνείδησή μου

350

350Αγαπητοί συμπολίτες και συνδημότες,

Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Δελφών αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους, σήμερα όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι αποτελεί μια αδιαμφισβήτητη νίκη για τον Παναγιώτη Ταγκαλή και το συνδυασμό του.

Τη συνείδησή μου την έχω ήσυχη.
Σε ολόκληρη αυτήν τη θητεία διέθεσα τον εαυτό μου νυχθημερόν, δίνοντας μάχες σε όλα τα μεγάλα θέματα και επιφορτιζόμενος δυσβάσταχτα φορτία για το καλό του τόπου μας.

Οφείλω άπειρες ευχαριστίες στους καλούς συνεργάτες και φίλους που συμπαρατάχθηκαν μαζί μου, όπως και στην στενή και ευρύτερη οικογένειά μου, που έδωσαν δίπλα μου τον καθημερινό ψυχοφθόρο αγώνα.

Πολλές ευχαριστίες οφείλονται και στους υποψηφίους του συνδυασμού μας, που έδωσαν έναν όμορφο προεκλογικό αγώνα με επιχειρήματα και όραμα για το μέλλον.

Συγχαίρω ειλικρινά το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο για τη νίκη του και του εύχομαι να έχει μια καλή και παραγωγική θητεία προς το κοινό όφελος. Ήδη επικοινώνησα τηλεφωνικά μαζί του και του ευχήθηκα να έχει την επιτυχία που οι συμπολίτες μας προσδοκούν.

Εξίσου συγχαίρω τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών, οι οποίοι θα κληθούν να διαχειριστούν πολύ σημαντικά ζητήματα.

Απευθυνόμενος στους συμπολίτες μου, οφείλω να τους ευχαριστήσω όλους και ιδίως αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους, μοιραζόμενοι μαζί μας το βάρος των δύσκολων και γενναίων αποφάσεων που λάβαμε, τις οποίες ακράδαντα πιστεύω ότι ο χρόνος θα δικαιώσει, αφού όλες είχαν αποκλειστικό κριτήριο το πραγματικό και μακροπρόθεσμο συμφέρον του Δήμου μας.
—————————————-
Άμφισσα, 2 Ιουνίου 2019
Ο Δήμαρχος Δελφών
Θανάσης Παναγιωτόπουλος

Δήμαρχος Λαμιέων ο Θύμιος Καραΐσκος με πάνω από 60%

350

350Αν και ακόμη η επίσημη καταμέτρηση είναι σε μικρό ποσοστό ενσωμάτωσης του συνόλου των εκλογικών τμημάτων στο Δήμο Λαμιέων, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται όλα συγκλίνουν σε καθαρή νίκη του Θύμιου Καραΐσκου, ο οποίος εκτιμάται ότι θα εκλεγεί με ποσοστό πάνω από 60%.

Μάλιστα επειδή ακόμη στην ενσωμάτωση δεν έχουν μπει πολλά εκλογικά τμήματα από τη Λαμία το ποσοστό αυτό μπορεί να μεγαλώσει αρκετά και η διαφορά από τον Νίκο Σταυρογιάννη να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Σε λίγη ώρα ο κ. Καραισκος θα μεταβεί στο εκλογικό κέντρο όπου θα κάνει δηλώσεις.

καί πάλι Δήμαρχος Δωρίδας ο Γιώργος Καπεντζώνης

350

350Με καταμετρημένο το συντριπτικά μεγαλύτερο τμήμα της ψήφου στα εκλογικά τμήματα (66 στα 69) ο Γιώργος Καπεντζώνης λαμβάνει ποσοστό μεγαλύτερο του 55% κι εκλέγεται για 3η φορά Δήμαρχος Δωρίδας.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – Β΄ ΚΥΡΙΑΚΗ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (αυτόματη ανανέωση)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Β΄ ΚΥΡΙΑΚΗ (02-06-2019)

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Β΄ ΚΥΡΙΑΚΗ (02-06-2019)