Δήμος Δελφών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, και με την υποστήριξη και συμβολή του ΑΣ Ηνίοχος, διοργανώνουν στην Άμφισσα το 1ο STEREA RUN- Amfissa Night Run.

Το 1ο STEREA RUN, μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είναι πλέον γεγονός!

Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά δρομικά δρώμενα της χώρας θα λάβει χώρα στις πέντε πρωτεύουσες των Περιφερειακών Ενοτήτων της Στερεάς Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και στην Άμφισσα, με πρεσβευτές πέντε σπουδαίους πρωταθλητές, έναν σε κάθε πόλη. Οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες με τις προδιαγραφές των World Athletics – AIMS/IAAF. Πρόκειται για ένα πάζλ μιας μοναδικής πεντάδας αγώνων που ήρθε για να μείνει:

21/5 Amfissa night run (10, 5, 1.5 χλμ)

5/6 Ληλάντιος Ημιμαραθών (21.1χλμ Ερέτρια Χαλκίδα , 10χλμ σκυτάλη )

2/7 Livadia night run (10 , 5, 1.5 χλμ)

16/7 Karpenisi night run (10, 5, 1.5 χλμ)

1/10 Lamia Run Festival (10, 5, 1.5 χλμ)

Το Amfissa Night Run με πρεσβευτή τον πρωταθλητή στίβου μεγάλων αποστάσεων, Αμφισσιώτη, Κωνσταντίνο Γκελαούζο, περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων, αγώνα δρόμου 5.000 μέτρων και αγώνα δρόμου 1.000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού. Οι αγώνες αυτοί ανήκουν  στην κατηγορία City Run  και έχουν κυκλική πορεία στους ασφάλτινους δρόμους της πόλης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν έως την Πέμπτη, 19 Μάϊου 2022, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://amfissanightrun.gr/  Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα δρόμου 10.000μ. είναι 12 ευρώ ανά άτομο, στον αγώνα 5.000μ. είναι 7 ευρώ ανά άτομο, ενώ για τον αγώνα δρόμου για παιδιά Δημοτικού η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.