5ο Φεστιβάλ Δελφών “Το Λάλον Ύδωρ”

Μάριος Φραγκούλης & Θοδωρής Βουτσικάκης

σε έργα του Δημήτρη Μαραμή στον Ομφαλό της Γης

“ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΕΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ”

Συμμετέχουν: Ελένη Δημοπούλου, Μέλα Γεροφώτη, Νίκος Κύρτσος

Συμφωνική Ορχήστρα Νέων MOYSA

Σάββατο 24 Ιουνίου 21:15, Θέατρο Φρύνιχος Δελφοί

Με μία μοναδική συναυλία ανοίγει την αυλαία του το 5ο Φεστιβάλ Δελφών “Το Λάλον Ύδωρ” σε σύμπραξη με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Οι Μάριος Φραγκούλης και Θοδωρής Βουτσικάκης με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων MOYSA του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν στο 5ο Φεστιβάλ Δελφών “Το Λάλον Ύδωρ”, μέρη από τα σημαντικότερα μουσικά έργα του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή σε μου-σική διεύθυνση κι ενορχήστρωση του Θοδωρή Παπαδημητρίου με τον τίτλο “ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟ-ΤΕΙΝΟ ΕΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ”. Συμμετέχουν οι ταλαντούχοι τραγουδιστές Ελένη Δη-μοπούλου, Μέλα Γεροφώτη και Νίκος Κύρτσος, με το συνθέτη στο πιάνο. Η συγκεκριμένη σύ-μπραξη του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με το Φεστιβάλ Δελφών “Το Λάλον Ύδωρ”, υλο-ποιείται με την αποκλειστική χορηγία της Eταιρείας IMERYS ΒΩΞΙΤΕΣ.

Ο Σύλλογος Φίλων του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών συμπράττει με το μήνυμα κοινωνικής προσφοράς: Δωρεά οργάνων προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας – Μεταμόσχευση ως Γέφυρας Ζωής.

Ο Μάριος Φραγκούλης, ήταν ο ερμηνευτής που ηχογράφησε ολόκληρο τον κύκλο τραγου-διών Σκοτεινός Έρωτας σε ποίηση Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα και απόδοση στα ελληνικά του Σω-τήρη Τριβιζά, στη Sony Classical το 2007. Ο Θοδωρής Βουτσικάκης από την πρώτη του εμφάνιση στην ελληνική δισκογραφία με την Αισθηματική Ηλικία κύκλο τραγουδιών του Δημήτρη Μα-ραμή, συνδέθηκε με το συνθέτη καλλιτεχνικά και κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα μουσικοθεα-τρικά του έργα: Ερωτόκριτος, Στοιχειωμένοι και Καπετάν Μιχάλης. Οι ερμηνευτές Ελένη Δημο-πούλου, Μέλα Γεροφώτη και Νίκος Κύρτσος, συνεργάζονται σταθερά με το συνθέτη, δίνοντας με το εξαιρετικό τους ταλέντο μοναδικές ερμηνείες στα έργα του.

Ο Δημήτρης Μαραμής συνθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Δελφών “Το Λάλον Ύδωρ”, αλλά και ο δημιουργός του λαϊκού ορατορίου Παλιγγενεσία ανάθεση της Περιφέρειας Στε-ρεάς Ελλάδας, που περιόδευσε ολόκληρη του Ρούμελη το 2021, έχοντας στην εργογραφία του την όπερα Ελευθέριος Βενιζέλος, τα δύο ελληνικά μιούζικαλς Ερωτόκριτος και Στοιχειωμένοι, τη λα-ϊκή όπερα Καπετάν Μιχάλης και τους κύκλους τραγουδιών Σκοτεινός Έρωτας, Αισθηματική Ηλι-κία και άλλα, μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες έρχεται στο Θέατρο Φρύνιχος στους Δελφούς με τις καλύτερες στιγμές από τα πιο όμορφα έργα του.

Μια μουσική διαδρομή του συνθέτη με πρώτη ύλη τον πλούτο των συνθέσεών του και των διαχρο-νικών στίχων ποιητών που έχει μελοποιήσει, όπως: Βιτσέντζος Κορνάρος, Ναπολέων Λαπαθιώ-της, Λάμπρος Πορφύρας, Μιχάλης Γκανάς και Σωτήρης Τριβιζάς.

Η MOYSA – Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης δημιουργήθηκε από τον ΟΜΜΘ τον Μάρτιο του 2015 με πρωτοβουλία του διεθνούς πιανίστα και τότε Καλλιτεχνι-κού Διευθυντή του Οργανισμού, Γιώργου – Εμμανουήλ Λαζαρίδη.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΕΤΑΙΡΕΙΑ IMERYS ΒΩΞΙΤΕΣ

Η προπώληση έχει ανοίξει: https://www.ticketservices.gr/event/apo-ton-skoteino-erota-ston-erotokrito-delphi-festival/?lang=en

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Δημήτρης Μαραμής: Σύνθεση, Πιάνο Θοδωρής Παπαδημητρίου: Ενορχήστρωση, Μουσική διεύθυνση

Ερμηνευτές:

Μάριος Φραγκούλης Θοδωρής Βουτσικάκης Ελένη Δημοπούλου Μέλα Γεροφώτη Νίκος Κύρτσος

MOYSA – Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

Σάββατο 24 Ιουνίου, στις 21:15 στο Θέατρο Φρύνιχος (Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών) Δελφοί

Τιμές εισιτήριων:

ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 20€

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ:15€

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

noe som gir en fantastisk blow job fanget
bure ngono tovuti ngono na Interracial Porn Video Kwa Kura ya kutomba Horny
ฟรีผู้หญิงออกเดทออนไลน์เพื่อร่วมเพศทางปากและมีเพศสัมพันธ์ทางปากเช่นเดียวกับการอมลึกคอหอย
trang web hẹn hò trực tuyến nơi người đàn ông trưởng thành đụ cô gái còn trinh trong âm hộ ướt át và chặt chẽ của cô ấy
enjoy the most exciting amateur blowjob deepthroat with balls licking and rimming
pornhd.mobi

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat