Μία ακόμα διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών

Χρυσούλα Πονήρη-Σεγδίτσα: «Στο πλευρό συμπολιτών μας σε όλη τη διάρκεια του χρόνου»

Σε εξέλιξη βρίσκεται μία ακόμα δράση διανομής προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών, στηρίζοντας εμπράκτως και με τη διακριτικότητα που πρέπει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, είναι σε εξέλιξη η διανομή προϊόντων η οποία ξεκίνησε από τις Δημοτικές Ενότητες Άμφισσας, Ιτέας και Παρνασσού και συνεχίζεται στις Δημοτικές Ενότητες Γραβιάς, Καλλιέων, Δελφών, Γαλαξιδίου και Δεσφίνας. Η δράση λαμβάνει χώρα με την υποστήριξη των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» και αποτελεί συνέχεια της πολύτιμης συνδρομής επιχειρήσεων και πολιτών της περιοχής, οι οποίοι συνεισφέρουν στη συγκέντρωση των απαραίτητων προϊόντων.

Επιπλέον, ενημερώνουμε τους Δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου ότι στο χώρο της δομής (διεύθυνση Φρουρίου και Μίχου) διατίθενται είδη ένδυσης και υπόδησης σε άριστη κατάσταση και για όλες τις ηλικίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο χώρο  του Παντοπωλείου ( τις ώρες 10:00-14:00) και να επιλέγουν τα είδη που έχουν ανάγκη.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Χρυσούλα Πονήρη-Σεγδίτσα, σε δήλωσή της σημειώνει: «Ο Δήμος Δελφών συνεχίζει την άοκνη προσπάθεια στήριξης των ευάλωτων οικογενειών, πάντα με την πολύτιμη συνδρομή επιχειρήσεων της περιοχής καθώς και συμπολιτών μας, στο μέτρο  των δυνατοτήτων τους. Όπως έχουμε σημειώσει και στο παρελθόν, ο τρόπος οργάνωσης και η μεθοδικότητα με την οποία εργαζόμαστε στο συγκεκριμένο τομέα μάς επιτρέπουν πλέον σε τακτά χρονικά διαστήματα  να πραγματοποιούμε δράσεις αλληλεγγύης, προσφέροντας βοήθεια σε συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη, σεβόμενοι φυσικά τις συνθήκες διαβίωσής τους». 

 

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

Πλατεία Κεχαγιά, ΤΚ 33100, Άμφισσα

Τηλ: 2265350026

Fax: 2265350021

E-mail: grafeiotypou@delphi.gov.gr

www.dimosdelfon.gr

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.