“Πολιτισμός” απολίτιστος…

Στο Υπουργείο Πολιτισμού προσλαμβάνονται κάθε χρόνο μερικές εκατοντάδες υπάλληλοι για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών στους χώρους και τα Μουσεία της χώρας, μέχρι εκεί όλα καλά, κάποιοι βρίσκουν δουλειά και τα Μουσεία δουλεύουν καλύτερα. Κανένας όμως δεν ενδιαφέρεται για αυτούς τους ανθρώπους μετά από την πρόσληψη τους.

Όταν μετά από τρείς μήνες αυτοί οι άνθρωποι ‘καίγονται’ κυριολεκτικά από τα 40αρια του καύσωνα ενώ για τρίτο συνεχή μήνα μένουν απλήρωτοι, ουδόλως  ενδιαφέρει την ηγεσία και αυτό δεν νομίζω να συμβαίνει σε άλλες υπηρεσίες!

Αν δεν μπορούν να “βγάλουν” Τα έξοδα μετακίνησης – συντήρησης και πηγαίνουν στην δουλειά με δανικά,  δουλεύοντας  σε απάνθρωπες συνθήκες(40°και 41°) επειδή αυτοί που αποφασίζουν κάθονται στον κλιματισμό!! ουδόλως τους ενδιαφέρει.

Το μόνο που ενδιαφέρει είναι να μην κλείσει ο χώρος για να εξυπηρετηθούν κάποια συμφέροντα του περιβάλλοντα χώρου, αυτός είναι ο πολιτισμός σήμερα!!!

Όταν η πολιτική προστασία συνιστά να κλείνουν οι εξωτερικοί χώροι 13:00 εως 17:00μμ για την προστασία των πολιτών σε αυτές (ανω τών 40°c) τις ακραίες συνθήκες, δεν εννοεί “εκτός των αρχαιοφυλάκων ” Και αυτοί άνθρωποι είναι!! Εκτός αν κάποιος θεωρεί ότι είναι άνθρωποι ενός κατώτερου Θεού.

Καλούμε το υπουργείο να τους πληρώσει άμεσα και να σταματήσει την βάναυση αυτή πολιτική. Να υπάρξει μία ενιαία πολιτική ώστε να κλείσουν τα διάφορα “μαγαζάκια” που υπάρχουν σε κάποιους χώρους. Της επόμενες ημέρες περιμένουμε πάνω από 40°c  τι λέτε θα φερθούν πολιτισμένα;

Για να δούμε…

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.