Ο Jack White ανακοινώνει την κυκλοφορία του τέταρτου και του πέμπτου προσωπικού του άλμπουμ, τέσσερα χρόνια μετά το “Boarding House Reach”.

Καταρχάς στις 4 Απριλίου βγαίνει στην αγορά το “Fear Of The Dawn”, ακολουθούμενο στις 22 Ιουλίου από το “Entering Heaven Alive”.

Αμφότερα ηχογραφήθηκαν στα Third Man Studio του White που παραμένει πιστός στις do it yourself ρίζες του κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτος.

Το mastering έγινε στο Third Man Mastering, η κατασκευή του βινυλίου στο Third Man Pressing, και η κυκλοφορία αναμένεται από την Third Man Records.

Τα “Taking Me Back” και “Taking Me Back (Gently)” που είχαν δοθεί στην δημοσιότητα στις 18 Οκτωβρίου, θα περιλαμβάνονται στο “Fear Of The Dawn” και το “Entering Heaven Alive” αντίστοιχα.

Παράλληλα, διατίθεται το κανονικό video clip του “Taking Me Back”, όπου ο Jack White τραγουδάει, παίζει κιθάρα, μπάσο, τύμπανα και πλήκτρα.

“Fear Of The Dawn” tracklist:
1. Taking Me Back
2. Fear Of The Dawn
3. The White Raven
4. Hi-De-Ho (W/ Q-Tip)
5. Eosophobia
6. Into The Twilight
7. Dusk

8. What’s The Trick?
9. That Was Then, This Is Now
10. Eosophobia (Reprise)
11. Morning, Noon And Night
12. Shedding My Velvet”

“Entering Heaven Alive” tracklist:
1. A Tip From You To Me
2. All Along The Way
3. Help Me Along
4. Love Is Selfish
5. I’ve Got You Surrounded (With My Love)
6. Queen Of The Bees
7. A Tree On Fire From Within
8. If I Die Tomorrow
9. Please God, Don’t Tell Anyone
10. A Madman From Manhattan
11. Taking Me Back (Gently)

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.