Ανακοίνωση από το ΔΣ της ΕΠΣ Φωκίδας

Ένα όμορφο και απαιτητικό αθλητικό σαββατοκύριακο τελείωσε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου της ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ σε συνεργασία και καθοδήγηση των μύθων της Εθνικής Ελλάδος του 2004 με την συμμετοχή οκτώ ακαδημιών ποδοσφαίρου από την ευρύτερη περιοχή του νομού ΦΩΚΙΔΑΣ και τα υπέροχα παιδιά Α.Μ.Ε.Α του νομού ΦΩΚΙΔΑΣ που μας χάρισαν ανεπαναληπτες στιγμές με την συμμετοχή τους,

2ος Ηνίοχος δρόμος με την συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών όλων των ηλικιών και με την παρουσία των μύθων της Εθνικής Ελλάδος του 2004 στην εκκίνηση των 10χλμ και τέλος η μεγάλη νίκη του Γ.Α.Σ ΆΜΦΙΣΣΑΣ στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής μπάσκετ δεν θα μπορούσε να μην μας κάνει χαρούμενους και  περήφανους ως άνθρωποι που υπηρετούμε των αθλητισμό για το αποτέλεσμα αυτό.

Ως πρόεδρος της ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ μαζί με τα μέλη της Ε.Ε της ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέλαβαν να πάνε όλα καλά σε όλες τις διοργανώσεις και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Δελφών κύριο Παναγιώτη Ταγκαλή για την συνεργασία και στήριξη, των αντιδήμαρχο Άμφισσας κύριο Νίκο Λουπάκο, που πραγματικά έως την τελευταία στιγμή ήταν παρών σε όλη την ετοιμασία του δημοτικού σταδίου έτσι ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα και των πρόεδρο της Τ.Κ Άμφισσας κύριο Παναγιώτηη Μερινόπουλο, που και αυτός συνέβαλε με την καθοδήγηση του στην ετοιμασία του σταδίου έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα.

Επίσης ενα μεγάλο ευχαριστώ και στην πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ιτέας κυρία Σοφία Αναγκωστάκου για την παραχώρηση διαχωριστικών κεκλιδωμάτων για τις ανάγκες του τουρνουά.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν και στο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου και στον 2ο ΗΝΊΟΧΟΣ ΔΡΌΜΟΣ που η συμμετοχή τους είναι απαραίτητη και καταληκτική.

Ευχαριστούμε πολύ!

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.