Αγαπητοί μου συμπολίτες,

θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω tovκαθέναν και τη καθεμιά σας ξεχωριστά που με εμπιστευθήκατε, και με τιμήσατε με την ψήφο σας, σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Υπόσχεσή μου να συνεχίσω να μάχομαι για το καλύτερο και να προσφέρω στον τόπο μας με σεβασμό πάντα στο δίκαιο και τον άνθρωπο.

Ευχαριστώ τον Γιώργο Καπεντζώνη, αλλά και όλους τους συνυποψήφιους μου, που ενώσαμε τις δυνάμεις μας και αγωνιστήκαμε όλο αυτό το διάστημα.

Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για εμάς, προσδοκούσαμε καλύτερη εκλογική επίδοση, είναι όμως σημαντική η εκλογή 9 δημοτικών συμβούλων με τους οποίους θα συμμετέχουμε την επόμενη πενταετία στο Δημοτικό συμβούλιο και θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την επίτευξη των βασικών στόχων που εκθέσαμε προεκλογικά.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την τεράστια υπομονή και υποστήριξη που μου έδειξαν σε όλο αυτό το δύσκολο, αλλά όμορφο προεκλογικό αγώνα, καθώς και τους φίλους και συνεργάτες που στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω στον Πάνο Σταμάτη (Φιλάρα) για την συνεισφορά του.

Συγχαρητήρια στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Δημήτρη Γιαννόπουλο, εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία τόσο στον ίδιο όσο και σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχτηκαν.

Με τιμή

Αρτινόπουλος Γεώργιος

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.