Ενημερωτικό δελτίο από τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδος, Γιώργο Δελμούζο       

Στην χθεσινή και τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου είχαμε την χαρά να ψηφιστούν οι δράσεις του τεχνικού προγράμματος της Περιφερειακής μας Ενότητας που αφορούν ένα φάσμα από ενέργειες που στοχεύουν  στην οδική ασφάλεια, όπως: ασφαλτοστρώσεις και  αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας, δράσεις για την αντιπλημμυρική προστασία των χειμάρρων  και των εκχιονισμών των εθνικών οδών.

Μεγάλη βάση δίνουμε και σε έργα που αφορούν κτηριακές βελτιώσεις, όπως είναι η τοποθέτηση φωτοβολταϊκού στο ΔΕΦΝΕΡ, εκσυγχρονισμό και επισκευή της ιδιόκτητης αποθήκης άλατος που διαθέτει η Περιφερειακή μας Ενότητα, η επισκευή του δημοτικού ξενώνα στον Δάφνο  όπως και η χρηματοδότηση για την τοποθέτηση συστημάτων συναγερμού, πυρανίχνευσης και λοιπών συστημάτων για την αποπεράτωση της επισκευής του Μητροπολιτικού Ναού .

Επίσης μέσα από μια δράση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από την Περιφέρεια μας θα προσπαθήσουμε να επισκευάσουμε το πλήθος των   ποτίστρων  που χρησιμοποιούν οι κτηνοτρόφοι της περιοχή μας.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω πως μέσα από τα στοχευμένα έργα επεμβαίνουμε σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα προσπαθώντας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών μας.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.