Έλλειψη υπάρχει στα εμβόλια για τα παιδιά, καθώς πλέον δεν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού. Νέα διαθέσιμα ραντεβού θα υπάρξουν μόλις γίνει η παραλαβή της νέας παρτίδας εμβολίων με το νέο έτος.

Για τα παιδιά ξεκινήσαμε τον εμβολιασμό την Τετάρτη και πάει πάρα πολύ καλά. Είναι ωραίο ότι τα εμβολιαστικά μας κέντρα έχουν παιδικές φωνούλες. Ραντεβού αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμα. Τα ραντεβού έχουν κλείσει. Οι γονείς βρίσκουν ραντεβού πολύ μακριά. Θα ανοίξουμε νέα ραντεβού μετά την παραλαβή της νέας παρτίδας στις 3-1. Θα ανοίξουν αρκετές χιλιάδες ραντεβού” περιέγραψε o Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Mάριος Θεμιστοκλέους, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

“Η πάγια τακτική που έχουμε είναι να ολοκληρωθεί η παραγγελία και μετά να ανοίξουν τα ραντεβού. Άρα από τις 4 με 5 Ιανουαρίου θα ανοίξουν πολλές χιλιάδες ραντεβού για τα παιδιά” πρόσθεσε.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.