Ένα ακόμα μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας ξεκινά από το Δήμο Δελφών

Αθ. Χριστοδούλου: «Μία σημαντική παρέμβαση που βοηθά τον πρωτογενή τομέα»

Ένα ακόμα σημαντικό έργο οδοποιίας ξεκινά ο Δήμος Δελφών, καθώς υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο, ενισχύοντας την οδική ασφάλεια αλλά και βελτιώνοντας τις υποδομές που εξυπηρετούν κατά κύριο λόγο τον πρωτογενή τομέα.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για έργο με τίτλο «Αγροτική οδοποιία Δήμου Δελφών», προϋπολογισμού 490.000,00 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» (Π.Α.Α. 2014 – 2020) με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης – Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από Εθνική Δαπάνη.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων, οι οποίοι σήμερα είναι χωμάτινοι, σε δύο τμήματα της Δ.Ε. Γαλαξιδίου, ενός τμήματος στη Δ.Ε. Δελφών (Δημοτική Κοινότητα Χρισσού) και ενός τμήματος στη Δ.Ε. Γραβιάς (που οδηγεί προς τον αναδασμό της Δημοτικής Κοινότητας Μαριολάτας).

Η Αντιδήμαρχος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Αθηνά Χριστοδούλου, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης σημειώνει: «Ένα ακόμα σημαντικό έργο οδοποιίας μπαίνει σε φάση υλοποίησης από το Δήμο Δελφών, ένα έργο που κατά κύριο λόγο θα εξυπηρετήσει τον πρωτογενή τομέα, καθώς βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης του αγροτικού πληθυσμού προς τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις και τις κτηνοτροφικές μονάδες. Σταδιακά και αξιοποιώντας κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης το οδικό δίκτυο του Δήμου Δελφών αλλάζει, παρέχοντας καλύτερες συνθήκες ασφάλειας αλλά και ευκολίας στις μετακινήσεις».

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

noe som gir en fantastisk blow job fanget
bure ngono tovuti ngono na Interracial Porn Video Kwa Kura ya kutomba Horny
ฟรีผู้หญิงออกเดทออนไลน์เพื่อร่วมเพศทางปากและมีเพศสัมพันธ์ทางปากเช่นเดียวกับการอมลึกคอหอย
trang web hẹn hò trực tuyến nơi người đàn ông trưởng thành đụ cô gái còn trinh trong âm hộ ướt át và chặt chẽ của cô ấy
enjoy the most exciting amateur blowjob deepthroat with balls licking and rimming
pornhd.mobi

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat