Ενημερωτικό δελτίο από τον Υποψήφιο Βουλευτή Φωκίδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστο Τσαμαντάνη

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδας και τη δημοσιογράφο Λένα Παρασκευά είχε την ευκαιρία να συζητήσει για ζητήματα της επικαιρότητας καθώς και για θέματα που αφορούν τη Φωκίδα, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στη Φωκίδα, Χρήστος Τσαμαντάνης. Ανάμεσα σε άλλα ο κ. Τσαμαντάνης σημείωσε ότι:

« Η απόφαση να κατέβω στις εκλογές ήταν κάτι συνειδητό. Προέρχομαι από τη γενιά της κρίσης! Δεν είχαμε εμείς την ευκαιρία σαν γενιά, που είχαν οι παλαιότεροι…Μετά από 10 χρόνια κρίσης και πάνω που πήγε να φανεί ότι υπάρχει «φως στην άκρη του τούνελ», τελικά φαίνεται ότι ξαναμπαίνουμε σε μια νέα «περιδίνηση». Παρόλα αυτά η απόφαση μου είναι γιατί θέλω να ακουστεί η φωνή της γενιάς μου, η φωνή του «brain drain». Δεν έχει καταφέρει η Κυβέρνηση να το κάνει δηλαδή «brain gain», ότι θα υπάρχουν πολλές, καλές και καλοπληρωμένες δουλειές.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο όταν υπάρχει επιδοματική πολιτική, όταν υπάρχουν τα περίφημα, όπως είχε πει και κατά την επίσκεψη του ο πρόεδρος στην Άμφισσα, «απάτη pass» και ούτε φυσικά η νέα γενιά μου μπορεί να ζήσει με κάποια κοινωφελή προγράμματα. Αυτή τη γενιά θέλω να εκφράσω, αυτή τη γενιά θέλω να της δώσω φωνή να ακουστεί, αυτή η γενιά η οποία έχει τη φαντασία, έχει τις ιδέες, είναι κοντά στην καινοτομία και μπορεί να προσφέρει, για να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά».

Αναφερόμενος στο ζήτημα της διαγωνίου Μπράλου – Αντίρριου ο Υποψήφιος Βουλευτής Φωκίδας με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τόνισε ότι:

«Από την προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχε μπει στο πρόγραμμα «ΕΛΛΑΔΑ 2030» με συγκεκριμένο τρόπο ο περίφημος «Διαγώνιος». Δεν μπορεί μετά από 3,5 χρόνια, ένα όνειρο και μια απαίτηση του Φωκικού λαού, να μετατρέπεται σε προεκλογική φιέσταΈχετε δει εσείς μπουλντόζα; Να σας το θέσω απλά… Δεν υπάρχει! Έρχεται και μπαίνει στο τραπέζι, προεκλογικά!».

Τέλος, επεσήμανε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι και τη διενέργεια των εθνικών εκλογών θα είναι καθοριστικό, καθώς θα τεθούν υπ’ όψιν των πολιτών όλα τα κρίσιμα διακυβεύματα από τα οποία εξαρτάται το μέλλον της χώρας, η αναπτυξιακή πορεία της Φωκίδας και η ευημερία των κατοίκων της.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.