Κοινή ανακοίνωση του Δημάρχου Δωρίδος, Γιώργου Καπεντζώνη, και του Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Δωρίδος, Τάσου Φλώρου

Ολοκληρώνοντας έναν ιδιαίτερα δημιουργικό κύκλο συζητήσεων, οι επικεφαλής των παρατάξεων κ.κ. Γεώργιος Καπεντζώνης και Αναστάσιος Φλώρος, δια του παρόντος ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Η απόφαση μας αυτή, βασίζεται σε κοινές προγραμματικές και αξιακές αρχές, με γνώμονα τη διασφάλιση της περαιτέρω προόδου της Δωρίδας.

Τόσο τα υπάρχοντα χρηματοδοτικά εργαλεία από την Κεντρική Κυβέρνηση, όσο και τα ήδη ενταγμένα στο Ταμείο Ανάκαμψης, κρίσιμα για το μέλλον των Δήμου Δωρίδος μεγάλα έργα, απαιτούν εγγυήσεις για την αξιοποίηση και την έγκαιρη δημοπράτησή τους. Η ικανοποίηση της ανάγκης αυτής προϋποθέτει αιρετούς αφενός με διαχειριστική ικανότητα και αφετέρου με αυτοδιοικητική εμπειρία.

Ο Δήμαρχος Δωρίδος Γεώργιος Καπεντζώνης ευχαριστεί τον έμπειρο αυτοδιοικητικό Αναστάσιο Φλώρο για την απόφασή του να συνεχίσει ενεργά και εποικοδομητικά να προσφέρει στον τόπο μας, σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο για την ανάπτυξη και την προκοπή του.   

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αναστάσιος Φλώρος ευχαριστεί, από την πλευρά του, τον Δήμαρχο Γεώργιο Καπεντζώνη για τον γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο που οδήγησε στη διαμόρφωση ενός πλαισίου συνεργασίας με απόλυτη προσήλωση στην ανάπτυξη της Δωρίδας μας και δηλώνει δυναμικά παρών με την υποψηφιότητά του στο συνδυασμό «Δωρίδα για Όλους».

Κυρίως όμως επιδιώκουμε την σύγκριση προσώπων, αξιών και προγραμμάτων.

Γι’ αυτό καλούμε και πάλι ανοιχτά τους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου σε δημόσιο διάλογο, ώστε οι πολίτες της Δωρίδας να συγκρίνουν και να αποφασίσουν οι ίδιοι για την εκπροσώπησή τους, έχοντας πλήρη ενημέρωση για τις ικανότητες και το πρόγραμμα κάθε υποψηφίου.

Ο τόπος μας αξίζει ηγεσία που τη χαρακτηρίζουν η εμπειρία, η ειλικρίνεια, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα, αρχές που ανέκαθεν και αδιαπραγμάτευτα καλλιεργούμε και υπηρετούμε στον συνδυασμό μας.

Όχι άλλες υπεκφυγές. Όλοι και όλα στο φως!

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

noe som gir en fantastisk blow job fanget
bure ngono tovuti ngono na Interracial Porn Video Kwa Kura ya kutomba Horny
ฟรีผู้หญิงออกเดทออนไลน์เพื่อร่วมเพศทางปากและมีเพศสัมพันธ์ทางปากเช่นเดียวกับการอมลึกคอหอย
trang web hẹn hò trực tuyến nơi người đàn ông trưởng thành đụ cô gái còn trinh trong âm hộ ướt át và chặt chẽ của cô ấy
enjoy the most exciting amateur blowjob deepthroat with balls licking and rimming
pornhd.mobi

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat