Με ανάρτησή τους σε Facebook και Instagram τα μέλη της heavy rock μπάντας που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό από το 2000, οπότε και συστάθηκε, ανακοίνωσαν την έμπρακτη υποστήριξή τους στην οικογένεια του Βασίλη Φ.

Ο λόγος για τους Planet of Zeus και τον πυροσβέστη που έχασε την ζωή του επιχειρώντας εναντίον της φωτιάς στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Το συγκρότημα επέλεξε να διαθέσει ψηφιακά το σύνολο της δισκογραφίας του με 90% έκπτωση και όλα τα έσοδα να αποδοθούν στην οικογένεια του νεαρού θύματος.

Δείτε τι έγραψε η μπάντα:

Θα μπορούσαμε να γράψουμε σεντόνια ολόκληρα για αυτά που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα έχουν γραφτεί.

Από την μεριά μας το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμβάλλουμε στην βοήθεια προς την οικογένεια του Εθελοντή Πυροσβέστη που έχασε την ζωή του δίνοντας την δικιά του μάχη στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Για τις επόμενες 48 ώρες το σύνολο της δισκογραφίας μας θα διατίθεται ψηφιακά με discount 90% (4,95 ευρώ). Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν θα μεταφερθούν απευθείας στην οικογένεια του Βασίλη Φ.

Είμαστε σίγουροι ότι ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να γίνει.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.