Χρ. Πονήρη-Σεγδίτσα: «Υποχρέωσή μας η δημιουργική απασχόληση των παιδιών»

Κέφι, χορός, τραγούδι, θέατρο και φυσικά παιχνίδι για τα παιδιά του ΚΔΑΠ Ιτέας, του Δήμου Δελφών, στην καλοκαιρινή γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023.

Η γιορτή ξεκίνησε με την ερμηνεία τραγουδιού, τους στίχους του οποίου έγραψαν τα παιδιά, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε το θεατρικό «Η πετρόσουπα», μέσω του οποίου αναζητείται το μυστικό της ευτυχίας, το οποίο εν τέλει εντοπίζεται στην κοινωνικότητα των ανθρώπων, στη βοήθεια προς το συνάνθρωπο και στο αίσθημα της αλληλεγγύης. Ακολούθησαν δύο ακόμα θεατρικά σκετς, «Ο Παγωτατζής» και το «Πάμε παραλία», ενώ στη συνέχεια η χορωδία των παιδιών γέμισε το χώρο με υπέροχες μελωδίες και καλοκαιρινά τραγούδια! Από την ημέρα δεν έλειψαν φυσικά οι αθλητικές δραστηριότητες, στις οποίες τα παιδιά συνδύασαν το παιχνίδι με τη διασκέδαση.

Άξιοι συγχαρητηρίων, για τη συνολική δουλειά που γίνεται, αλλά και την προετοιμασία της εν λόγω γιορτής, οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ Ιτέας, του Δήμου Δελφών, οι οποίοι είναι οι: Βούλα Ευαγγέλου, Κατερίνα Θεοχαροπούλου, Αργύρης Ιωάννου, Γεωργία Κρομμυδα, Λαμπρινή Μανούση, Τάνια Μπατζόγλου, Χρήστος Μωραΐτης, Γεωργία Παπαδήμου και Άννυ Πισπιρίγκου.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Χρυσούλα Πονήρη-Σεγδίτσα, συγχαίρει για μία ακόμα φορά τους εκπαιδευτικούς για το σπουδαίο έργο που παράγουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ ταυτόχρονα ευχαριστεί τους γονείς, οι οποίοι εμπιστεύονται τις δομές του Δήμου Δελφών για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους, αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα του ρόλου τους.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.