Ενημερωτικό δελτίο από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εξασφάλισε και θα διαθέσει χρηματοδοτήσεις ύψους 3.360.000 €, με τις οποίες θα καλυφθούν τη νέα σχολική χρονιά οι ανάγκες 1.281 οικογενειών για τη φροντίδα και φύλαξη των παιδιών τους.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα» και στον άξονα προτεραιότητας: «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, οι δράσεις:

  • «Παροχή υπηρεσιών προσχολικής αγωγής (2021-2022)», προϋπολογισμού 3.300.000 €. Η δράση αφορά τη διάθεση θέσεων παροχής υπηρεσιών φροντίδας και φύλαξης παιδιών για το έτος 2021-2022, σε δημόσιους και ιδιωτικούς βρεφικούς σταθμούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς ολοκληρωμένης φροντίδας, παιδικούς σταθμούς και σε Κέντρα  Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.).

Η συγκεκριμένη δράση ενισχύει γονείς – κηδεμόνες με χαμηλά εισοδήματα, μέσω της παροχής υπηρεσιών φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών και εφήβων. Συμβάλει στην ουσιαστική διευκόλυνσή τους, προκειμένου να ανταποκριθούν στα απαιτητικά καθήκοντα της οικογενειακής μέριμνας και της παιδικής προστασίας, αλλά και στα εργασιακά τους καθήκοντα.

  • «Παροχή υπηρεσιών προσχολικής αγωγής σε παιδιά με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (2021 – 2022)», προϋπολογισμού 60.000 €. Η δράση αφορά τη διάθεση θέσεων παροχής υπηρεσιών φροντίδας και φύλαξης παιδιών με αναπηρία  για το έτος 2021-2022, σε δημόσιους και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς ολοκληρωμένης φροντίδας για προνήπια με αναπηρία και σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία.

Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στην ισότιμη πρόσβαση των ευπαθών ομάδων σε ποιοτικές κοινωνικές υπηρεσίες και παράλληλα στην αποδέσμευση των ωφελούμενων γονέων ή κηδεμόνων από τα εξαρτώμενα τέκνα τους με αναπηρία, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε εργασιακές και άλλες υποχρεώσεις τους.

Μέσω των δράσεων αναμένεται να καλυφθούν οι παροχές υπηρεσιών και να ωφεληθούν 1.281 οικογένειες. Η διάθεση θέσεων των ανωτέρω δράσεων πραγματοποιείται προς το κάθε ωφελούμενο άτομο μέσω «αξίας τοποθέτησης» (voucher) του τέκνου του, την οποία λαμβάνει από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε.

«Προετοιμαζόμαστε εγκαίρως για τη νέα σχολική χρονιά και δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες εργαζόμενων γονέων ή κηδεμόνων με χαμηλά εισοδήματα, όπως και στις οικογένειες που αναθρέφουν παιδιά με αναπηρίες.

»Χρηματοδοτούμε δύο δράσεις με εκπαιδευτικό και με κοινωνικό πρόσημο, οι οποίες θα επιτρέψουν σε εκατοντάδες συμπολίτες μας να ανταπεξέλθουν στα οικογενειακά, αλλά και στα εργασιακά τους καθήκοντα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

noe som gir en fantastisk blow job fanget
bure ngono tovuti ngono na Interracial Porn Video Kwa Kura ya kutomba Horny
ฟรีผู้หญิงออกเดทออนไลน์เพื่อร่วมเพศทางปากและมีเพศสัมพันธ์ทางปากเช่นเดียวกับการอมลึกคอหอย
trang web hẹn hò trực tuyến nơi người đàn ông trưởng thành đụ cô gái còn trinh trong âm hộ ướt át và chặt chẽ của cô ấy
enjoy the most exciting amateur blowjob deepthroat with balls licking and rimming
pornhd.mobi

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat