Ο Δήμος Δελφών, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, δηλώνει παρών και σε αυτές τις γιορτές στηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ώστε σε κανένα σπίτι να μη λείψουν τα βασικά αγαθά από το Πασχαλινό Τραπέζι.

Πιο συγκεκριμένα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών πραγματοποίησε από τις 13 έως τις 15 Απριλίου 2022 διανομή προϊόντων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, σε συνολικά 270 οικογένειες οι οποίες είναι εγγεγραμμένες μέλη του.

Για την εν λόγω δράση αποφασιστικής σημασίας στάθηκε για μια φορά η συνεισφορά των χορηγών, που είναι πάντα αρωγοί, και τους οποίους ο Δήμος Δελφών ευχαριστεί θερμά (Imerys, Δελφοί-Δίστομο, Ιχθυοκαλλιέργειες Γαλαξιδίου, «Όλοι μαζί μπορούμε», Σκλαβενίτης, Κοντοχρήστος, Φάρμα Γεροδήμου).

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος του Αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δελφών, κ. Χρύσα Σεγκούνη, με αφορμή τη δράση δήλωσε: «Οι αντίξοες συνθήκες της τελευταίας διετίας έγιναν ακόμα δυσκολότερες το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαιτίας της ακρίβειας που καλπάζει. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον ο Δήμος Δελφών εξαντλώντας όλα τα δυνατά περιθώρια και με την πολύτιμη συνδρομή των χορηγών του, για μία ακόμα χρονιά, παρεμβαίνει στέλνοντας εμπράκτως το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης. Κάθε οικογένεια, κάθε παιδί δικαιούται και σε αυτές τις γιορτές να χαμογελά. Είναι χρέος μας να μεριμνούμε γι’ αυτό, όντας στην πράξη, μεταξύ άλλων, και ένας Δήμος Πρόνοιας».

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

noe som gir en fantastisk blow job fanget
bure ngono tovuti ngono na Interracial Porn Video Kwa Kura ya kutomba Horny
ฟรีผู้หญิงออกเดทออนไลน์เพื่อร่วมเพศทางปากและมีเพศสัมพันธ์ทางปากเช่นเดียวกับการอมลึกคอหอย
trang web hẹn hò trực tuyến nơi người đàn ông trưởng thành đụ cô gái còn trinh trong âm hộ ướt át và chặt chẽ của cô ấy
enjoy the most exciting amateur blowjob deepthroat with balls licking and rimming
pornhd.mobi

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat