Ο Δήμος Δελφών, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, δηλώνει παρών και σε αυτές τις γιορτές στηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ώστε σε κανένα σπίτι να μη λείψουν τα βασικά αγαθά από το Πασχαλινό Τραπέζι.

Πιο συγκεκριμένα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών πραγματοποίησε από τις 13 έως τις 15 Απριλίου 2022 διανομή προϊόντων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, σε συνολικά 270 οικογένειες οι οποίες είναι εγγεγραμμένες μέλη του.

Για την εν λόγω δράση αποφασιστικής σημασίας στάθηκε για μια φορά η συνεισφορά των χορηγών, που είναι πάντα αρωγοί, και τους οποίους ο Δήμος Δελφών ευχαριστεί θερμά (Imerys, Δελφοί-Δίστομο, Ιχθυοκαλλιέργειες Γαλαξιδίου, «Όλοι μαζί μπορούμε», Σκλαβενίτης, Κοντοχρήστος, Φάρμα Γεροδήμου).

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος του Αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δελφών, κ. Χρύσα Σεγκούνη, με αφορμή τη δράση δήλωσε: «Οι αντίξοες συνθήκες της τελευταίας διετίας έγιναν ακόμα δυσκολότερες το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαιτίας της ακρίβειας που καλπάζει. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον ο Δήμος Δελφών εξαντλώντας όλα τα δυνατά περιθώρια και με την πολύτιμη συνδρομή των χορηγών του, για μία ακόμα χρονιά, παρεμβαίνει στέλνοντας εμπράκτως το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης. Κάθε οικογένεια, κάθε παιδί δικαιούται και σε αυτές τις γιορτές να χαμογελά. Είναι χρέος μας να μεριμνούμε γι’ αυτό, όντας στην πράξη, μεταξύ άλλων, και ένας Δήμος Πρόνοιας».

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.