Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες οδοποιίας στην πόλη των Δελφών, “οι οποίες άλλαξαν ολοκληρωτικά την εικόνα του κεντρικού δρόμου, ενισχύοντας σημαντικά τις συνθήκες ασφάλειας”, όπως τονίζει η δημοτική Αρχή σε ενημερωτικό της δελτίο, στο οποίο πρόσθετα σημειώνει:

“Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση οδοστρώματος στις Κοινότητες Δελφών και Άμφισσας του Δήμου Δελφών», προϋπολογισμού 400.000,00 ευρώ, αφορά στην αποκατάστασης του οδοστρώματος στην πόλη των Δελφών και συγκεκριμένα επί της οδού Απόλλωνος, η οποία ξεκινά από την ΕΟ 48 (περιοχή ξενοδοχείου Βούζας), διασχίζει τον οικισμό των Δελφών και συναντά πάλι την ΕΟ 48 λίγο μετά το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο, ένας δρόμος μήκους 1.270 μέτρων”.

Ο Δήμαρχος Δελφών, Παναγιώτης Ταγκαλής, ευχαριστεί τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής για την άψογη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης των εργασιών, όπου ήταν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σημειώνοντας επίσης: «Μία παρέμβαση που ήταν επιτακτική ανάγκη για την πόλη των Δελφών ολοκληρώθηκε. Σε συνδυασμό με το έργο που ταυτόχρονα εκτέλεσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι κεντρικοί οδικοί άξονες που αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα αποκαταστάθηκαν, προς όφελος όλων, κατοίκων και επισκεπτών, ενισχύοντας τις συνθήκες ασφάλειας».

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.