18 μέρες μετά… 18 μέρες με οδύνη για μένα, όπως για όλους μας, με περίσκεψη και προβληματισμό. Για όποιον είναι άνθρωπος με συνείδηση, πηγαία υπευθυνότητα, για αυτόν που έχει μάθει να αγαπάει την ευθύνη και να μην την αποποιείται, είναι δεδομένο ότι οι ευθύνες ανήκουν σε όλους μας, στο μέτρο που αναλογεί στον καθένα, για τις παθογένειες του κράτους αλλά και της κοινωνίας μας, γενικά.

Για μένα η επίρριψη των ευθυνών στον όποιο αντίπαλο, οι κοκορομαχίες ή, ακόμη χειρότερα, ο συμψηφισμός των εκατέρωθεν ευθυνών, δεν οδηγεί πουθενά τούτη την ώρα. Απλά, ανακυκλώνει τη φαυλότητα στον κύκλο των λάθος επιλογών.

Το ζήτημα που καίει αυτή τη στιγμή είναι τί πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα για να αλλάξει η πραγματικότητα που μάς καταστρέφει, που δεν μάς επιτρέπει να προχωρήσουμε.

Νικητής θα βγει αυτός που έχει πραγματικό σχέδιο και θέληση να αλλάξει την άθλια κατάσταση στη χώρα, που τροφοδοτείται επί δεκαετίες.

Επειδή, λοιπόν, η ζωή επιβάλλεται να συνεχιστεί και να συνεχιστεί με τους καλύτερους, δυνατούς όρους για όλους…και σε τοπικό επίπεδο.

Πάμε ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ! Πάμε μαζί χέρι με χέρι! Για τις πραγματικές μας ανάγκες και επιθυμίες που αξίζει να εκπληρωθούν.

Για όσα, πραγματικά, έχει ανάγκη ο δικός μας ο τόπος για να πάει μπροστά και να δώσει ευκαιρίες, που αξίζουν σε όλους μας!

Να γίνει αυτό που πάντα εγώ προσωπικά επιθυμούσα… Να αλλάξουμε Νοοτροπία και να μη συρόμαστε σε αναχρονιστικές τακτικές, που σκοπίμως, ενδύονται το περιτύλιγμα, της προόδου, της… ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού, έννοιες, όμως, που στο τέλος της μέρας, παραμένουν κενές περιεχομένου μεγαλοστομίες…

Θα προχωρήσουμε, λοιπόν, και θα αγωνιστούμε με σοβαρότητα, γνώση και ανθρωπιά, χωρίς αμετροέπεια και αλαζονεία, αλλά με πραγματική και ουσιαστική Δύναμη!

Θα προχωρήσουμε με βάση τις δικές μας ανάγκες και τις ανάγκες των παιδιών της περιοχής μας. Για αυτά τα αυτονόητα. Για τη δική μας Αλήθεια. Αυτή που μέσα μας την ξέρουμε όλοι! Την Αλήθεια που είναι μία και δεν έχει δικαίωμα να την διαστρεβλώνει κανείς. Αυτή, που θα μάς βάλει, επιτέλους, στον σωστό δρόμο.

Όλοι Μαζί, λοιπόν, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Πάμε ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ!

ΑΣΠΑΣΙΑ ΜΑΝΔΡΕΚΑ

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

noe som gir en fantastisk blow job fanget
bure ngono tovuti ngono na Interracial Porn Video Kwa Kura ya kutomba Horny
ฟรีผู้หญิงออกเดทออนไลน์เพื่อร่วมเพศทางปากและมีเพศสัมพันธ์ทางปากเช่นเดียวกับการอมลึกคอหอย
trang web hẹn hò trực tuyến nơi người đàn ông trưởng thành đụ cô gái còn trinh trong âm hộ ướt át và chặt chẽ của cô ấy
enjoy the most exciting amateur blowjob deepthroat with balls licking and rimming
pornhd.mobi

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat