Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΩΚΙΔΟΣ ανακοίνωσε την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου Αρχαιολογία της πράξης Αρδευτικό έργο Ελαιώνα Άμφισσας, Ν. Φωκίδας .

ΠΕ Αρχαιολόγων 2

Αρδευτικό έργο Ελαιώνα Άμφισσας (Εργοτάξιο και Γραφεία ΕΦ.Α ΦΩΚΙΔΟΣ) ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης με εξειδίκευση σε κεραμική ή ελλείψει

ΔΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης 1

Αρδευτικό έργο Ελαιώνα Άμφισσας (Εργοτάξιο και Γραφεία ΕΦ.Α ΦΩΚΙΔΟΣ)

ΔΕ Εργατοτεχνιτών 2

Αρδευτικό έργο Ελαιώνα Άμφισσας (Εργοτάξιο )

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση efafok@culture.gr , είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΩΚΙΔΟΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ, Τ.Κ. 33054, ΔΕΛΦΟΙ ΦΩΚΙΔΟΣ,

απευθύνοντάς την υπόψιν κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ι. (τηλ. επικοινωνίας: 2265082313 ), εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα)  [06/10/2022] έως [15/10/2022] ).

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.