ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΥΨΟΥΣ 1.951.000€ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ξεκίνησε ο ηλεκτροφωτισμός κόμβων και ακολουθεί

έργο βελτίωσης οδικής ασφάλειας στην Π.Ε. Φωκίδας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και ήδη συμβασιοποίησε δύο ακόμη έργα με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στα όρια της Π.Ε. Φωκίδας. Πρόκειται για έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.951.000 ευρώ, τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης.

Σε εξέλιξη είναι ήδη το έργο: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΟΜΒΩΝ Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ», αρχικού προϋπολογισμού ύψους 137.000 ευρώ. Προβλέπεται να κατασκευαστούν τρία δίκτυα ηλεκτροφωτισμού με γαλβανισμένου σιδηροϊστούς ύψους 12 μέτρων στους παρακάτω κόμβους:

1. Κόμβος Αγίου Γεωργίου στο 2ο χλμ. της οδού Άμφισσας – Λιδωρικίου, αποτελούμενος από 14 σιδηροϊστούς 12 μέτρων.

2. Κόμβος Ελαιώνα στο 5ο χλμ. της Ε.Ο. Άμφισσας – Λαμίας, αποτελούμενος από 14 σιδηροϊστούς 12 μέτρων.

3. Πρόφραγμα Μόρνου στο 40ο χλμ. της Ε.Ο. Άμφισσας – Λιδωρικίου, αποτελούμενος από 18 σιδηροϊστούς 12 μέτρων.

Ξεκινά την επόμενη περίοδο, η εκτέλεση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ – ΥΠΟΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ 48 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΟΔΟΥΣ 5 ΚΑΙ 4», αρχικού προϋπολογισμού ύψους 1.814.000 ευρώ.

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η εκτέλεση:

Ø Χωματουργικών εργασιών, εργασιών πρασίνου και οδοσήμανσης σε περιοχές όπου υπάρχουν τεχνικά έργα (φρεάτια ομβρίων , σωληνωτοί αγωγοί , επενδεδυμένοι ταφροι κλπ.).

Ø Τεχνικών έργων, επί της Ν.Ε.Ο. Ιτέας-Αντιρρίου και συγκεκριμένα στην περιοχή των τούνελ πριν τους «Άγιους Πάντες» στα υπάρχοντα Cut & Cover, όπως και επί της Επαρχιακής Οδού Νο.5 Διασταύρωση Πηγής Λακαφώση προς Αθανάσιο Διάκο-Καστριώτισσα.

Ø Ασφαλτικών εργασιών επί των οδών Άμφισσα-Δελφοί, Eυπάλιο-Καστράκι, Ιτέα-Δεσφίνα-Δίστομο, Διασταύρωση Πηγής Λακαφώση προς Λιδωρίκι, Διασταύρωση Πηγής Λακαφώση προς Αθανάσιο Διάκο και Γαλαξίδι-Πεντεόρια με Εθνική Οδό Υπ. 48.

«Παρεμβαίνουμε και πάλι για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Φωκίδας με δυο ακόμη έργα, συνολικού προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ περίπου», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε: «Ξεκίνησε ήδη ο ηλεκτροφωτισμός τριών κόμβων και την επόμενη περίοδο θα εκτελεστεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα αποκατάστασης του υπάρχοντος οδικού δικτύου, ώστε να αυξηθεί το επίπεδο οδικής ασφάλειας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του τόπου μας»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας Γιώργος Δελμούζος τόνισε: «Σταθεροί από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την διοίκηση της Περιφέρειας και παρά τις πολλές δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό το διάστημα, φροντίζουμε για την ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών μας με στοχευμένες δράσεις τόσο οδοφωτισμού όσο και βελτίωσης των υπαρχόντων οδικών δικτύων ώστε να όλοι μαζί να χαιρόμαστε να κυκλοφορούμε από άκρη σε άκρη σε όλη την Περιφερειακή μας Ενότητα».

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

noe som gir en fantastisk blow job fanget
bure ngono tovuti ngono na Interracial Porn Video Kwa Kura ya kutomba Horny
ฟรีผู้หญิงออกเดทออนไลน์เพื่อร่วมเพศทางปากและมีเพศสัมพันธ์ทางปากเช่นเดียวกับการอมลึกคอหอย
trang web hẹn hò trực tuyến nơi người đàn ông trưởng thành đụ cô gái còn trinh trong âm hộ ướt át và chặt chẽ của cô ấy
enjoy the most exciting amateur blowjob deepthroat with balls licking and rimming
pornhd.mobi

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat