Ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής Δήμου Δελφών

Ο Δήμος Δελφών, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της παράταξης «Ανανεωτική Δύναμη», με τίτλο «Η Δημοτική αρχή σε αποδρομή-Χάνονται έργα εκατομμυρίων ευρώ», επισημαίνει τα ακόλουθα:

Αναφορικά με το έργο «Κατασκευή εξωτερικού και εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Αγίου Μηνά της Κοινότητας Δεσφίνας του Δήμου Δελφών και αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Αγίων Πάντων του Δήμου Δελφών», τονίζεται στην ανακοίνωση ότι αποφασίστηκε η διακοπή των εργασιών, καθώς ο εργολάβος δεν έχει λάβει τα δεδουλευμένα του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ευθύνεται ο Δήμος Δελφών.

Τι ισχύει: Όπως έχει και πριν από λίγες ημέρες απαντηθεί, το πρώτο τιμολόγιο του αναδόχου εκδόθηκε τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου 2024, ενώ ακολούθως εστάλησαν άμεσα (στις 9 Ιανουαρίου 2024) τα απαραίτητα  έγγραφα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Όπως πιστοποιείται και από νεότερο έγγραφο της Δ.Ε.Υ.Α. Δ. Δελφών, το οποίο εστάλη στις 19 Μαρτίου 2024, έχουν γίνει εγκαίρως όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, αναμένοντας τις αντίστοιχες από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την πληρωμή, την ευθύνη του οποίου δεν έχει ο Δήμος Δελφών, καθώς πρόκειται για έργο χρηματοδοτούμενο από Πρόγραμμα.

Αναφορικά με το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά Μουσεία»  προϋπολογισμού 477.400,00 ευρώ, τονίζεται στην ανακοίνωση ότι χάνεται καθώς δεν δρομολογήθηκε ολοκληρωμένη τεχνική πρόταση από την πλευρά του Δήμου.

Τι ισχύει: Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 477.400,00 ευρώ, υποβλήθηκε προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί ότι χρηματοδοτούσε στο 100% τα υποβληθέντα εγκεκριμένα έργα. Η απόφαση ένταξης, όμως, προέβλεπε ότι το Πρόγραμμα θα χρηματοδοτήσει το εν λόγω έργο έως του ποσού των 286.440,00 ευρώ, με συνέπεια ο Δήμος να κληθεί να καταβάλει τα υπόλοιπα, ήτοι 190.960 ευρώ (ποσοστό 40%!!!). Δυστυχώς, οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν για εξεύρεση των χρημάτων δεν κατέστη δυνατό να τελεσφορήσουν, καθώς οι ίδιοι πόροι του Δήμου ύψους 615.000 €/έτος, δεν επαρκούν ούτε για την κάλυψη βασικών αναγκών σε επίπεδο παρεμβάσεων, ενώ  το σύνολό τους ήταν ήδη εξειδικευμένο σε έργα είτε εξ ολοκλήρου με χρηματοδότηση του Δήμου, είτε σε άλλα συγχρηματοδοτούμενα.

Αναφορικά με το έργο «Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου Κίρρας» και τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση περί δήθεν απόκρυψης της αλήθειας στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, προφανώς ο συντάκτης της ανακοίνωσης δεν κατανόησε τα όσα ειπώθηκαν σε αυτό, παρά την αναλυτική ενημέρωση για τις διαρροές που παρουσιάστηκαν στο σύστημα, μη επιτρέποντας τη σωστή δοκιμαστική λειτουργία του έργου.

Συμπερασματικά, για μία ακόμα φορά τίθεται το ερώτημα: Η παραποίηση της πραγματικότητας και η επένδυση σε ψευδείς ειδήσεις αποτελεί συνειδητή πολιτική επιλογή ή είναι προϊόν άγνοιας;

*τα έγγραφα που πιστοποιούν τα παραπάνω, το Διαβιβαστικό της Δ.Ε.Υ.Α. Δ. Δελφών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων-Αριθμ. Πρωτ. Οικ. 776, το αίτημα ένταξης του Δ. Δελφών με Αριθμ. Πρωτ. 4801/2021 (19/3/2021) και η απόφαση ένταξης του Υπ. Εσωτερικών Αριθμ. Πρωτ. 5196 (9/7/2021) είναι στη διάθεση όλων όσοι ειλικρινώς επιθυμούν να γνωρίζουν το τι ισχύει στην κάθε περίπτωση

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

noe som gir en fantastisk blow job fanget
bure ngono tovuti ngono na Interracial Porn Video Kwa Kura ya kutomba Horny
ฟรีผู้หญิงออกเดทออนไลน์เพื่อร่วมเพศทางปากและมีเพศสัมพันธ์ทางปากเช่นเดียวกับการอมลึกคอหอย
trang web hẹn hò trực tuyến nơi người đàn ông trưởng thành đụ cô gái còn trinh trong âm hộ ướt át và chặt chẽ của cô ấy
enjoy the most exciting amateur blowjob deepthroat with balls licking and rimming
pornhd.mobi

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat