Ο Δήμος Δελφών ξεκινά σημαντικά έργα οδοποιίας στους Δελφούς και την Άμφισσα

Π. Ταγκαλής: «Μία θητεία με ένα μεγάλο πρόγραμμα έργων οδοποιίας σε όλες της Δημοτικές Ενότητες»

Υπεγράφη η σύμβαση και άμεσα ξεκινούν σημαντικές εργασίες οδοποιίας στις Κοινότητες Δελφών και Άμφισσας, οι οποίες θα αλλάξουν την εικόνα αλλά και τις συνθήκες ασφάλειας σε κομβικής σημασίας δρόμους εντός των δύο πόλεων.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση οδοστρώματος στις Κοινότητες Δελφών και Άμφισσας του Δήμου Δελφών», προϋπολογισμού 400.000,00 ευρώ, υπάγεται στο πρόγραμμα βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας του Υπουργείου Εσωτερικών και χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

·         Στην Κοινότητα Δελφών θα γίνουν εργασίες επί της οδού Απόλλωνος, μία εκ των δύο κεντρικών και νευραλγικών οδών για τη λειτουργία της πόλης που διασχίζει τον οικισμό, μήκους 1.270,00 μέτρων.

·         Στην Άμφισσα, αντιστοίχως, θα γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού που οδηγεί στο Γενικό Νοσοκομείο, από την οδό Κολοβάτας έως την οδό Παπαρίδη.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, και στις δύο περιπτώσεις, θα γίνει εκσκαφή-φρεζάρισμα του παλαιού ασφαλτικού οδοστρώματος, ακολούθως θα λάβουν χώρα εργασίες άρσης των ανωμαλιών και τέλος θα γίνει κατασκευή ασφαλτικής αντιολισθηρής στρώσης, με όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις που αφορούν στα φρεάτια και τις διαγραμμίσεις.

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης και την επικείμενη έναρξη των εργασιών δήλωσε: « Ο δήμος Δελφών, κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας έχει αξιοποιήσει πέραν των ίδιων πόρων, τις σπάνιες ευκαιρίες χρηματοδοτήσεων για οδοποιία που του έχουν παρουσιαστεί, όπως αυτή από το Ταμείο Ανάκαμψης. Η άμεση αξιοποίηση των πόρων και η υλοποίηση των έργων δεν είναι τυχαία, καθώς αποτελεί συνέχεια και δικαίωση της πολιτικής απόφασής μας για τη Δημιουργία Δ/νσης Μελετών, Λειτουργίας και Συντήρησης Υποδομών, η οποία ανταποκρίνεται άμεσα. Η εν λόγω Δ/νση ενέταξε το εν λόγω έργο, συνέταξε τις μελέτες και προώθησε τις διαδικασίες δημοπράτησής του».

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

Πλατεία Κεχαγιά, ΤΚ 33100, Άμφισσα

Τηλ: 2265350026

Fax: 2265350021

E-mail: [email protected]

www.dimosdelfon.gr

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

noe som gir en fantastisk blow job fanget
bure ngono tovuti ngono na Interracial Porn Video Kwa Kura ya kutomba Horny
ฟรีผู้หญิงออกเดทออนไลน์เพื่อร่วมเพศทางปากและมีเพศสัมพันธ์ทางปากเช่นเดียวกับการอมลึกคอหอย
trang web hẹn hò trực tuyến nơi người đàn ông trưởng thành đụ cô gái còn trinh trong âm hộ ướt át và chặt chẽ của cô ấy
enjoy the most exciting amateur blowjob deepthroat with balls licking and rimming
pornhd.mobi

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat