Ενημερωτικό δελτίο από το Δήμο Δελφών

Στην 15η Πανελλήνια Σύνοδο ΦοΔΣΑ, που πραγματοποιείται από 2 έως και 4 Νοεμβρίου 2023 στην Καλαμάτα, με θέμα: «Διαχείριση Απορριμμάτων – Ζητήματα Προσαρμογής στο Ευρωπαϊκό Κεκτημένο», συμμετέχει ο Δήμαρχος Δελφών και Μέλος του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής.

Κατά την πρώτη μέρα των εργασιών της συνόδου, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, ετέθη το πλαίσιο του σχεδιασμού που θα πρέπει να γίνει για τη μελλοντική διαχείριση των αποβλήτων, ενώ σήμερα Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, παρουσία του Δημάρχου Δελφών στο Προεδρείο της συνόδου, θα αναπτυχθούν και θα εξειδικευθούν σημαντικά θέματα. Μεταξύ αυτών η προσθήκη αποβλήτων και υδάτων στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), η οποία μετονομάστηκε σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας, Υδάτων (ΡΑΑΕΥ), οι προϋποθέσεις χρηματοδότησης κατά την νέα προγραμματική περίοδο (2021 – 2027) με την αναλογική χρηματοδότηση (prorate), η μετατροπή των ΜΕΑ σε Μονάδες Ανάκτησης Ανακύκλωσης ΜΑΑ (RRF), καθώς και θέματα κρατικών ενισχύσεων.

Το  πρόγραμμα της Συνόδου περιλαμβάνει συνολικά 21 εισηγήσεις, μεταξύ των άλλων και εκτός των παραπάνω, με θεματικές που αφορούν στη διαχείριση των απορριμμάτων, τις προοπτικές, τις προκλήσεις και τους στόχους για το 2030, την ανακύκλωση, την κυκλική οικονομία στην Ελλάδα, την προσαρμογή των ΠΕΣΔΑ στις απαιτήσεις της νομοθεσίας, τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και τα επιπλέον κίνητρα για τους ΦΟΔΣΑ και τους Δήμους για αύξηση της ανακύκλωσης κ.α..

Τη σύνοδο διοργανώνουν το Δίκτυο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δίκτυο ΦοΔΣΑ) και ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, με τη συμμετοχή της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

noe som gir en fantastisk blow job fanget
bure ngono tovuti ngono na Interracial Porn Video Kwa Kura ya kutomba Horny
ฟรีผู้หญิงออกเดทออนไลน์เพื่อร่วมเพศทางปากและมีเพศสัมพันธ์ทางปากเช่นเดียวกับการอมลึกคอหอย
trang web hẹn hò trực tuyến nơi người đàn ông trưởng thành đụ cô gái còn trinh trong âm hộ ướt át và chặt chẽ của cô ấy
enjoy the most exciting amateur blowjob deepthroat with balls licking and rimming
pornhd.mobi

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat