Στην Ξηρονομή Θηβών τα γυρίσματα της ταινίας του Βοιωτού σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Κατή – Ευχαριστίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιερολοχιτών Θηβών και τον πρόεδρο του κ. Γρηγόρη Παπαβασιλείου για τη συμμετοχή τους!

φωτογραφία: Κωνσταντίνος Κατής

«Θερμά ευχαριστώ στον υπέροχο πολιτιστικό σύλλογο Ιερολοχιτών Θηβών και τον πρόεδρο του Γρηγόρη Παπαβασιλείου για τη συμμετοχή του αγήματος του “Ιερού Λόχου” στην ταινία μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους οπλίτες που με υπομονή κάτω από τον ήλιο εκτελούσαν άψογα τις εντολές για την ομαλή διεξαγωγή της κινηματογράφησης».
Μ` αυτά τα λόγια, ο Βοιωτός μουσικός, συνθέτης, σκηνοθέτης και παραγωγός κ. Δημήτρης Κατής, γιός του γνωστού βετεράνου δημοσιογράφου κ. Κώστα Κατή από τον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας, ευχαριστεί στην προσωπική του σελίδα στα social media την ομάδα των Ιερολοχιτών Θηβών, με επικεφαλής τον κ. Γρηγόρη Παπαβασιλείου, για τη συμμετοχή τους στα γυρίσματα της ταινίας τους με φόντο το άγριο τοπίο στην περιοχή της Ξηρονομής του Δήμου Θηβαίων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ @makripoulias

https://orchomenos-press.blogspot.com/

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.