Ενημερωτικό δελτίο από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Δωρίδος

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίαση της ΔΗΜ.Τ.Ε. Δωρίδος, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Φωκίδας κ. Ιωάννη Μπούγα, του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Στερεάς Ελλάδας κ. Ανδρέα Προμπονά, του Τομεάρχη Φωκίδας κ. Δημήτριου Καραμάνη και του Πρόεδρου Δ.Ε.Ε.Π. Φωκίδας κ. Επαμεινώνδα Τριβήλου.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση συγκροτήθηκε σε σώμα η Δημοτική Τοπική Επιτροπή Δωρίδος, η σύνθεση της οποίας έχει ως ακολούθως:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΞΗΡΟΜΑΜΟΣΠρόεδρος
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΑ΄ Αντιπρόεδρος     

και Υπεύθυνος Κτηνοτροφικού/Αγροτικού Τομέα

ΓΚΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣΒ΄ Αντιπρόεδρος    

και Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΓραμματέας
ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΤαμίας
ΠΑΛΑΣΚΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΥπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας
ΜΑΡΤΕΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣΥπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και  

Επικοινωνίας

ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣΥπεύθυνος Εργαζομένων Ιδιωτικού και  

Δημόσιου Τομέα

ΣΧΙΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΥπεύθυνος Παραγωγικών και  

Επιστημονικών Φορέων

ΓΕΡΑΝΤΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΥπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων

Τέλος μετά από διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Δωρίδος συμφωνήσαμε πως θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες:

  • Για την ενεργοποίηση όλων των στελεχών της παράταξής μας που θέλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, τόσο με τις γνώσεις τους, όσο και με την εμπειρία τους.
  • Για τον προγραμματισμό δράσεων και εκδηλώσεων τις οποίες θα αναλάβουμε και θα ανακοινώσουμε στο προσεχές χρονικό διάστημα.
  • Για την στήριξη και ανάδειξη του κυβερνητικού έργου, κυρίως σε τοπικό, αλλά και σε περιφερειακό εθνικό επίπεδο.
  • Για τη συνεχή επικοινωνία τόσο με τα μέλη, όσο και με τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και την ένταξη νέων μελών στην κοινή μας προσπάθεια.

Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Δωρίδος δεσμευόμαστε πως θα είμαστε κοντά στα προβλήματα και τις προκλήσεις των πολιτών της Δωρίδας, και ευελπιστούμε με τις δράσεις μας, να συμβάλουμε στην συσπείρωση και την περαιτέρω αναβάθμιση του κόμματος, αλλά και στην πρόοδο του τόπου μας.

Leave a Comment