Ενημερωτικό δελτίο από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Δωρίδος

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίαση της ΔΗΜ.Τ.Ε. Δωρίδος, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Φωκίδας κ. Ιωάννη Μπούγα, του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Στερεάς Ελλάδας κ. Ανδρέα Προμπονά, του Τομεάρχη Φωκίδας κ. Δημήτριου Καραμάνη και του Πρόεδρου Δ.Ε.Ε.Π. Φωκίδας κ. Επαμεινώνδα Τριβήλου.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση συγκροτήθηκε σε σώμα η Δημοτική Τοπική Επιτροπή Δωρίδος, η σύνθεση της οποίας έχει ως ακολούθως:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΞΗΡΟΜΑΜΟΣ Πρόεδρος
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α΄ Αντιπρόεδρος     

και Υπεύθυνος Κτηνοτροφικού/Αγροτικού Τομέα

ΓΚΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Β΄ Αντιπρόεδρος    

και Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γραμματέας
ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ταμίας
ΠΑΛΑΣΚΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας
ΜΑΡΤΕΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και  

Επικοινωνίας

ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Υπεύθυνος Εργαζομένων Ιδιωτικού και  

Δημόσιου Τομέα

ΣΧΙΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Υπεύθυνος Παραγωγικών και  

Επιστημονικών Φορέων

ΓΕΡΑΝΤΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων

Τέλος μετά από διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Δωρίδος συμφωνήσαμε πως θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες:

  • Για την ενεργοποίηση όλων των στελεχών της παράταξής μας που θέλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, τόσο με τις γνώσεις τους, όσο και με την εμπειρία τους.
  • Για τον προγραμματισμό δράσεων και εκδηλώσεων τις οποίες θα αναλάβουμε και θα ανακοινώσουμε στο προσεχές χρονικό διάστημα.
  • Για την στήριξη και ανάδειξη του κυβερνητικού έργου, κυρίως σε τοπικό, αλλά και σε περιφερειακό εθνικό επίπεδο.
  • Για τη συνεχή επικοινωνία τόσο με τα μέλη, όσο και με τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και την ένταξη νέων μελών στην κοινή μας προσπάθεια.

Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Δωρίδος δεσμευόμαστε πως θα είμαστε κοντά στα προβλήματα και τις προκλήσεις των πολιτών της Δωρίδας, και ευελπιστούμε με τις δράσεις μας, να συμβάλουμε στην συσπείρωση και την περαιτέρω αναβάθμιση του κόμματος, αλλά και στην πρόοδο του τόπου μας.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.