“Για άλλη μια φορά κύριε βουλευτά, προσπαθείτε να δημιουργήσετε σύγχυση και παραπληροφόρηση στην τοπική κοινωνία με ανακοινώσεις και φιέστες, για δήθεν έργα που «ΘΑ» κάνετε και ότι ξεκινάει ο αυτοκινητόδρομος!

Αν θέλατε να κάνετε κάτι για τη Φωκίδα, είχατε 2,5 χρόνια και έτοιμες τις μελέτες που υλοποιήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ (7021/9.12.16 και 7114/16.12.16) και τις χρηματοδοτήσεις για να ξεκινήσετε”, τονίζει εισαγωγικά η ΝΕ Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε τοποθέτησή της αναφορικά με τις ανακοινώσεις για το τμήμα “Μπράλος-΄Άμφισσα” του “διαγώνιου” συνδετήριου οδικού άξονα Λαμία-Μπράλος-΄Άμφισσα.

“Τώρα έρχεστε και βαφτίζετε «Διαγώνιο οδικό άξονα» την απλή βελτίωση του υπάρχοντος δρόμου με κάποιες περιορισμένες ευθυγραμμίσεις. Τον Αυτοκινητόδρομο 150 χλμ. Θερμοπυλών – Ιτέας – Αντιρρίου, τον οποίο σκοπίμως υποβαθμίσατε, θα συνέδεε δύο μεγάλους οδικούς άξονες και θα έβγαζε τη Φωκίδα από την απομόνωση, δίνοντας ταυτόχρονα και σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης. Καταφέρατε και τον μετατρέψατε δυστυχώς σε ένα όχημα προπαγάνδας και σε άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τη Φωκίδα. Καταντήσατε ένα έργο πνοής για τη Φωκίδα, έναν αυτοκινητόδρομο, σε ένα δρόμο κουρελού που ουσιαστικά μένει ημιτελής”, προσθέτει η τοπική οργάνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και συνεχίζει σημειώνοντας:

“Η Περιφέρεια 5 χλμ., η Κεντρική Κυβέρνηση τμηματικά 15 χλμ., για τα άλλα βλέποντας και κάνοντας! Ο πολιτικός σας χρόνος κύριε βουλευτά, είναι πλέον μηδενικός και στην πρεμούρα σας, επιστρατεύσατε τα κομματικά σας παρακλάδια για να σας στηρίξουν, ενώ ταυτόχρονα ευτελίσατε πρόσωπα και θεσμούς, όπως αυτό του Επιμελητηρίου Φωκίδας. Σταματήστε πια αυτόν τον κατήφορο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Φωκίδας, γνωρίζει ότι ο λαός της Φωκίδας πολύ σύντομα θα σας γυρίσει την πλάτη όπως του την έχετε γυρίσει και εσείς. Είναι καιρός να απαλλαγούμε από όλους εσάς, τους δήθεν, που πιστεύουν ότι με τις φιέστες και τα επικοινωνιακά παιχνίδια μπορούν να κάνουν το άσπρο μαύρο”.

“Περιμένουμε να αποδεχτείτε την πρόσκλησή μας για ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ με μέσα και δημοσιογράφους της επιλογής σας και να μην εξακολουθήσετε να κρύβεστε από τους πολίτες της Φωκίδας και να πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες”, καταλήγει η τοποθέτηση της ΝΕ Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

noe som gir en fantastisk blow job fanget
bure ngono tovuti ngono na Interracial Porn Video Kwa Kura ya kutomba Horny
ฟรีผู้หญิงออกเดทออนไลน์เพื่อร่วมเพศทางปากและมีเพศสัมพันธ์ทางปากเช่นเดียวกับการอมลึกคอหอย
trang web hẹn hò trực tuyến nơi người đàn ông trưởng thành đụ cô gái còn trinh trong âm hộ ướt át và chặt chẽ của cô ấy
enjoy the most exciting amateur blowjob deepthroat with balls licking and rimming
pornhd.mobi

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat