Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ φέρεται να είναι ο Έλληνας πρωταθλητής των μεγάλων αποστάσεων και του μαραθωνίου, Κωνσταντίνος Γκελαούζος.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού πέρασε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στο υψόμτερο της Ιταλίας και μετά το άνοιγμα του πρώτου δείγματος (sample A) προέκυψε πως είναι θετικός σε απαγορευμένη ουσία.

Ωστόσο, δεν έχει ανοιχτεί ακόμη το δεύτερο δείγμα (sample B), το οποίο θα πρέπει να ζητηθεί από τον ίδιο να ανοιχτεί, και μόνο αφού γίνει αυτό θα μπορέσει να ανακοινωθεί επίσημα το ότι έχει κάνει χρήση απαγορευμένων.

“Η είδηση αυτή είναι σοκ για μένα”, δήλωσε ο τέσσερις φορές πανελληνιονίκης του μαραθωνίου στο SDNA, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και πρόσθεσε, “ήμουν στο χωριό μου για προετοιμασία στο βουνό και είδα πριν λίγες ώρες το e mail, με το οποίο με ενημέρωναν για το εύρημα. Κατεβαίνω τώρα Αθήνα για να διαπιστώσω επ’ ακριβώς τι έχει συμβεί. Θέλω να λάμψει η αλήθεια, όχι τόσο για μένα όσο για τους δικούς μου ανθρώπους”.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.