Τις αποφάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό, ανακοίνωσε η Μαρία Θεοδωρίδου, κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών.

Όπως ανακοίνωσε, μετά τους ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς για τους οποίους έχει ήδη ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου, θα πάρουν σειρά οι ηλικιωμένοι σε μονάδες φροντίδας, τα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών και οι υγειονομικοί. Η τρίτη δόση θα χορηγηθεί σε διάστημα έξι με οκτώ μηνών μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών ανέφερε ειδικά για τους υγειονομικούς ότι είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένοι στον κορονοϊό.

Τρίτη δόση εμβολίου: Στις 30 Σεπτεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα

Η πλατφόρμα ώστε οι συγκεκριμένες ομάδες πολιτών να κλείσουν το ραντεβού για τον εμβολιασμό τους με την τρίτη δόση, ανοίγει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, στις 30 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού για όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών και τους υγειονομικούς, που έχουν περάσει έξι μήνες από την ημερομηνία εμβολιασμού τους με τη δεύτερη δόση.

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός στις Μονάδες Χρόνιας Φροντίδας Ηλικιωμένων από τις κινητές μονάδες, συμπλήρωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Υπενθύμισε σε αυτό το σημείο ότι η αναμνηστική δόση δεν είναι υποχρεωτική, άρα ο εμβολιασμός θεωρείται ολοκληρωμένος αν έχουν γίνει δύο δόσεις ή μία δόση με το Johnson & Johnson και “αποτελεί ισχυρή σύσταση για να αυξηθεί ακόμη περισσότερο η προστασία”. Η λίστα με τους δικαιούχους για την τρίτη δόση θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

noe som gir en fantastisk blow job fanget
bure ngono tovuti ngono na Interracial Porn Video Kwa Kura ya kutomba Horny
ฟรีผู้หญิงออกเดทออนไลน์เพื่อร่วมเพศทางปากและมีเพศสัมพันธ์ทางปากเช่นเดียวกับการอมลึกคอหอย
trang web hẹn hò trực tuyến nơi người đàn ông trưởng thành đụ cô gái còn trinh trong âm hộ ướt át và chặt chẽ của cô ấy
enjoy the most exciting amateur blowjob deepthroat with balls licking and rimming
pornhd.mobi

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat