Ενημερωτικό δελτίο από την περιφερειακή Αρχή

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και συμβασιοποίησε το έργο: «Συντήρηση και συμπλήρωση οδικού ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο Φωκίδας», αρχικού προϋπολογισμού 310.000 €.

Αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση και συμπλήρωση του οδικού ηλεκτροφωτισμού σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Φωκίδας. Συγκεκριμένα θα αντικατασταθούν ή θα εγκατασταθούν νέοι ιστοί οδοφωτισμού, κιβώτια ηλεκτρικής διανομής (πίλλαρ), φωτοκύτταρα και χρονοδιακόπτες για την ορθή λειτουργία των φωτιστικών σωμάτων, ενώ θα βελτιωθεί το υπέργειο και υπόγειο δίκτυο ρευματοδότησης.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Η Φωκίδα και όλη η Στερεά Ελλάδα καλοδέχτηκε στην εκπνοή του 2021 τις κυβερνητικές δεσμεύσεις για την υλοποίηση του λεγόμενου διαγώνιου οδικού άξονα. Ένα έργο, για το οποίο δώσαμε όλοι αγώνα ώστε να επιταχύνει την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

»Ταυτόχρονα, δεν παραμελούμε το υπάρχον οδικό δίκτυο. Έχουμε χρηματοδοτήσει σειρά έργων βελτίωσης του οδικού δικτύου και ξεκινούμε τώρα έργο αρχικού προϋπολογισμού 310.000€ για την αποκατάσταση και βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού, μια παρέμβαση καταλυτική για την οδική ασφάλεια και άνεση».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας Γιώργος Δελμούζος δήλωσε: «Οι πολίτες νιώθουν ότι είμαστε δίπλα τους σε κάθε βήμα τους. Άλλοτε με μεγάλα έργα, άλλοτε με μικρά, κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη με τη βοήθεια του Περιφερειάρχη μας, αν και βιώνουμε δύσκολους καιρούς».

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

noe som gir en fantastisk blow job fanget
bure ngono tovuti ngono na Interracial Porn Video Kwa Kura ya kutomba Horny
ฟรีผู้หญิงออกเดทออนไลน์เพื่อร่วมเพศทางปากและมีเพศสัมพันธ์ทางปากเช่นเดียวกับการอมลึกคอหอย
trang web hẹn hò trực tuyến nơi người đàn ông trưởng thành đụ cô gái còn trinh trong âm hộ ướt át và chặt chẽ của cô ấy
enjoy the most exciting amateur blowjob deepthroat with balls licking and rimming
pornhd.mobi

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat

istanbul izmir şehirler arası evden eve nakliyat

istanbul izmir evden eve nakliyat

istanbul bodrum evden eve nakliyat

istanbul fetihye evden eve nakliyat

bodrum evden eve nakliyat