Ενημερωτικό δελτίο από τη δημοτική Αρχή

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Δελφών και του αναδόχου και σύντομα ξεκινούν οι εργασίες για την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα σε δύο γήπεδα ποδοσφαίρου στην Άμφισσα, ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο το αίτημα των σωματείων που κάνουν χρήση τους.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο με τίτλο «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου και το γήπεδο 5×5 στην περιοχή Προοδευτικής στην Άμφισσα», προϋπολογισμού 345.973,02 ευρώ (με Φ.Π.Α.), η χρηματοδότηση του οποίου προέρχεται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020 προσέγγιση CLLD LEADER» με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από Εθνική Δαπάνη.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου αρχικά θα γίνει αποξήλωση του υπάρχοντος χλοοτάπητα και στη συνέχεια θα διαμορφωθεί η επιφάνεια των γηπέδων ώστε να δεχτεί το νέο συνθετικό, ο οποίος είναι προδιαγραφών FIFA. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επιλογή του συνθετικού έγινε καθώς έχει μικρότερα έξοδα συντήρησης, καθώς και πολλαπλάσιες ώρες αντοχής στη χρήση, από το φυσικό χλοοτάπητα.

Ο Αντιδήμαρχος Δ. Ενότητας Άμφισσας κ. Νίκος Λουπάκος, σε δήλωσή του ευχαρίστησε την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και όλους όσοι εργάστηκαν ώστε να φτάσει η διαδικασία του έργου στο στάδιο της υλοποίησης, σημειώνοντας: «Παρεμβαίνουμε στις αθλητικές υποδομές μας, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες άθλησης σε όσους κάνουν χρήση τους. Τα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας, ως οι πλέον υγιείς πνεύμονες, έχουν την αμέριστη στήριξη του Δήμου Δελφών στην προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά, δίνοντας πολύτιμη διέξοδο σε εκατοντάδες αθλούμενος κάθε ηλικίας. Σε αυτό τους τον αγώνα, οφείλουμε και είμαστε στο πλευρό τους».  

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.