Υπεγράφη η σύμβαση και άμεσα ξεκινούν εργασίες οδοποιίας σε τρεις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Καλλιέων, η ολοκλήρωση των οποίων θα αποδώσει προς χρήση αισθητικά αναβαθμισμένους, αλλά και ασφαλέστερους δρόμους για πεζούς και οδηγούς.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις Δ.Ε. Καλλιέων και αποκατάσταση και επισκευή δημοτικής οδοποιίας ΔΕ Καλλιέων», προϋπολογισμού 45.000,00 ευρώ, χρηματοδοτείται από έσοδα ΑΠΕ και ΚΑΠ του 2023 και αφορά στις Κοινότητες:

· Αθανασίου Διάκου, όπου θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις στις θέσεις «Κάτω Μαχαλάς» και «Μαρνάτες»

· Πυρών, όπου θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης δρόμου στη θέση «Άγιο Πνεύμα»

· Στρώμης, όπου θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης δρόμου στη θέση «Άγιος Νικόλαος»

Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Καλλιέων, κ. Χαρίλαος Αγαπητός, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη των εργασιών, σημείωσε: «Ο Δήμος Δελφών συνεχίζει τις παρεμβάσεις βελτίωσης στον τομέα της καθημερινότητας, υλοποιώντας ένα μεγάλο τεχνικό πρόγραμμα, το οποίο προβλέπει την αποκατάσταση δρόμων στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων. Στο πλαίσιο αυτού, και με την αξιοποίηση κάθε δυνατής πηγής χρηματοδότησης για την κάλυψη των περισσότερων δυνατών αναγκών, σειρά παίρνουν τρεις νέες Κοινότητες, σε συνέχεια αντίστοιχων εργασιών του πρόσφατου παρελθόντος στη Δ.Ε. Καλλιέων».

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.