Πόλεμος” ξέσπασε ανάμεσα στην Εκκλησία της Φωκίδας και της δημοτικής παράταξης «Μαζί για τη Δωρίδα» του Δημήτρη Γιαννόπουλου.

Τα αίτια αφορούν την ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων εκ μέρους της παράταξης, οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στην ηγεσία της  Εκκλησίας της Φωκίδας.

Οι αφορμές ήταν πολλές όπως μας ανέφεραν εκκλησιαστικοί κύκλοι με αποκορύφωμα τα γεγονότα που εξελίχθηκαν πριν από μήνες στο Λιδωρίκι.

Εκεί διάφορα άτομα που συμπεριλαμβάνονται στους υποψηφίους και υποστηρικτές της παράταξης «Μαζί για τη Δωρίδα», επιτέθηκαν, καθυβρίζοντας και προπηλακίζοντας τον πρωτοσύγκελο της Ι.Μ. Φωκίδας Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μουλατσιώτη ενώ σκληρές και υβριστικές ήταν οι εκφράσεις που εκστόμισαν και εναντίον του Μητροπολίτη Φωκίδας Θεόκτιστο.

Ήδη σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ηγεσία της Εκκλησίας της Φωκίδας ανέλαβε πρωτοβουλίες να ενημερώσει για τις εξελίξεις αυτές τόσο τους ιερείς όσο και το χριστεπώνυμο πλήθος της Δωρίδας.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.